Vilseledning – Medierna ignorerade Trumps historiska gripanden av pedofiler i USA

1500 pedofiler fängslade sedan Trump tillträdde som president, enligt den konservativa tidningen Townhall.com.

Donald Trump håller sitt löfte att använda full kraft för att bryta upp barnsexhandel-ligor och låsa in sexuella rovdjur. Sedan Trump svors in, har myndigheterna arresterat mer än 1 500 pedofiler i USA. Trump har utfärdat en verkställande order om att ge FBI extra kraft att slå ner på människohandelsbrott.

Detta borde vara en av de största nyheterna i medierna. Det är det inte märkligt nog. I stället har de monopolkapitalistiska medierna nästan inte alls bevakat någon av dessa massgripanden av illegala pedofiler och andra sexhandelsförbrytare. Siffrorna är häpnadsväckande jämfört med mindre än 400 sexhandelsrelaterade gripanden som gjordes under hela 2014 enligt FBI.

Frågan är då varför medierna ägda av monopolkapitalet inte vill skriva om detta? Ingår de i en pedofilring själva? Köper de själva sex olagligt ofta? Förmodligen. Ser man ut som ett troll från trolltyg i tomteskogen och inte kan hålla svansen borta från barn är det givetvis sådant som gäller. Det ska bli intressant att se fortsättningen och trevligt för alla världens barn och andra sexslavar när vi är färdiga med illegala pedofiler och monopolkapitalets trolltygs-medier.

En annan sak som monopolkapitalets lakejer helt verkat missa är:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/25/ar-en-djup-milf-langtan-orsaken-till-att-donald-trump-bryter-sitt-forsta-vallofte/
…förmodligen för att de gillar lägre skatter, precis som Trump

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s