Peter Springare förklarar mer exakt vad han menar och publicerar nu direkt på Nyheter idag

Polisen Peter Springare skriver nu direkt via Nyheter idag och nu ser vi att citatet vi tidigare läste tagits ur sitt sammanhang, s.k. ”quote-mining”. Nu ser det mer komplett ut:

”Så varför kan man inte, under ledning av våra folkvalda riksdagspartier enas om att djuploda dessa frågor, som är så fundamentalt viktiga för hela vårt samhälles fortsatta utveckling. Utan att ta hänsyn till de polariserande vänsterextrema och högerextrema krafter som bara sprider kaos och hat omkring sig. Mitt motiv är just detta att försöka göra Sverige bättre att leva och utvecklas i för alla, både infödda ‘svenskar’ och invandrare. Och därigenom också förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten med sina abnorma agendor”.

”Framöver kommer Springare publicera sina texter på Nyheter Idag istället för sin Facebooksida.”

De tycker vi låter utmärkt och texten visar ju att han faktiskt förstått att problemet ligger både hos en konfliktskapande extrem kaviarvänster-journalistik såväl som hos en extrem konfliktskapande monopolkapitalistisk journalistik.

”Missa inga texter från Springare genom att gilla Nyheter Idag på Facebook, om du inte redan gör det!”

Tidigare höll vi också på med Facebook och Twitter, men vi lade av med det. Det stal bara tid och lönade sig heller inte. Facebook såväl som Twitter är irrelevanta kanaler och vi litar heller inte på dem lika, lite som på lögnpressen. Facebook och Twitter gör vi därför numera allt för att missa. Vi tänker ändå komma ihåg att läsa Springare eller Nyheter idag som vi givetvis har med som RSS-feed, detta fantastiska verktyg. Vi hoppas också på att Nyheter idag skaffar sig ett WordPress-kompatibelt kommentarsfält, gärna utan spionprogramvarornas scripts, även om vi visserligen blockerar de andra scripten med NoScript.

2 reaktioner till “Peter Springare förklarar mer exakt vad han menar och publicerar nu direkt på Nyheter idag

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s