Välfärd – Krav på 30 timmars arbetsvecka sprider sig, men se upp för EU!

Det är Anne-Lii Jönsson, ordförande för Kommunal sektion Lund Region Mellersta, som berättar för Proletären att hon får många frågor från medlemmarna om arbetstidsförkortning. Men Kommunals medlemmar vill inte nödvändigtvis ha 6-timmars arbetsdag som Jonas sjöstedt talar om, även om andemeningen är densamma. Orsaken:

”Alla kan räkna ut att vi med sextimmarsdag annars skulle få fyra olika pass på dygnet istället för tre. Och det kan inte vara så kul varken att börja eller sluta klockan två på natten.”

Nej. Det är lätt att förstå. Det innebär idag nämnvärt ökade risker för vårdpersonal, speciellt för kvinnor, men sannolikt även för män som är på väg hem efter ett arbetspass. Jag anser själv att det vore särskilt synd i fall de som tar hand om alla offer skulle bli offer själva i någon gränd kl. 0200 på natten. Det har de verkligen inte förtjänat även om de kanske lurades till att rösta för det i förra valet.

Vem som helst kan bli lurad av psykopater som talar om ”alla människors lika värde”, ”hjälpa kvinnorna i Afghanistan” eller att vi ska ”öppna våra hjärtan”. Vi vet nu vad de menar:

Med ”alla människors lika värde” menar psykopaterna att hela arbetarklassen ska få det lika dåligt, medan psykopaterna själva får hela kapitalet. ”Lika värde” avser således inte någon kommunistisk tanke om att dela arbetsbördan och pengarna lika och skapa välfärd. Brutalkapitalisterna (1%) anser sig helt klart vara mer värda än 99% även om de försöker påskina något annat med sina floskler och oxymoroner.

Med ”vi måste hjälpa kvinnorna i Afghanistan” menar de att tjäna pengar på leveranser av krigsmateriel fastän vi hjälpte kvinnorna bäst och hade kunnat fortsätta att hjälpa dem bäst genom den fredliga Svenska Afghanistankommittén (SAK) i stället för fullt Nato-krig.

Med att ”vi ska öppna våra hjärtan” avser de att vi ska öppna våra plånböcker och ge pengar till den omoraliska boendeindustri som skapats, ofta för de IS-terrorister som är en del av problemet, inte att hjälpa flest stackars människor på plats effektivt från problemet, eller att lösa de problem som är akuta för offren ex. population, ej heller att långsiktigt avhjälpa andra problem som ligger bakom eländet ex. imperialismen, vilket dessa psykopater istället ställer sig bakom genom att rösta för krigen i riksdagen.

Men åter till saken. 30 timmars arbetsvecka är en bra tanke som gynnar alla människor på så många olika plan, men jag anser att vi först måste ut ur EU för att kunna realisera den ökade välfärden i skolan, vården och omsorgen utan att skapa kapitalflykt p.g.a. högre skatter, såvida inte hela EU unisont går med på samma välfärdspolitik, vilket jag finner extremt osannolikt. EU är inte uppbyggt på det viset. I så fall behövs ett nytt slags EU som fungerar mer likt en enhetsstat.

Konsekvensen av att genomföra 30 timmars arbetsvecka utan att först gå ur EU tror jag personligen kommer bli något som kommer likna Greklands ekonomiska bekymmer och jag tycker verkligen synd om grekerna idag. Låt oss tänka logiskt och sansat och ta saker och ting i rätt ordning!

1. Rösta på ett parti som vill ta oss Ut ur EU.
2. Rösta på ett parti för 30 timmars arbetsvecka som kommer över 4% eller som valsamverkar!
3. När vi är ute ur EU genomför vi 30 timmars arbetsvecka och inleder ev. enhetstats-liknande samarbeten med länder som har liknande idéer som oss, ex. Danmark och Norge.

7 reaktioner till “Välfärd – Krav på 30 timmars arbetsvecka sprider sig, men se upp för EU!

 1. Nu vet de som bor i Småland åtminstone vad ”alla människors lika värde” betyder i praktiken.
  Mona Walter (Islam-kritiker) tillåts inte hålla ett föredrag om Islam i Alvesta Folkets Hus, särskilt som SD hade beställt och betalt för hyran. Det tydligen Sosse-styrda Folketshus-föreningen rekommenderades inte att hyra ut lokalen av högre uppsatta partifunktionärer pga PK- ”flosklerna” att SD är rasister och främlingsfientliga samt andra ”exkluderande organisationer inte ska tillåtas” ,sägs öppet.

  Då måste man ju undra om inte i själva verket det är ( S ) folketshus föreningen och dess organisationer som exkluderar alla andra som inte delar deras PK-värdegrund. (vad nu detta betyder i praktisk mening)
  Således exkluderar man ju faktiskt Sveriges näst största parti. Dessutom måste man ju fråga sig om all samhällskritik ska betecknas som ”fientlig”. Och vem som har bestämt att man ska sätta ”fientlighets-beteckning” på sådant ”vissa fårskallar” bestämt sig för att ogilla i politiska sammanhang?
  Därmed har man sagt att alla människor inte alls äger ”lika mycket värde”. Särskilt inte Mona Walter, en förtryckt Somalisk kvinna som har konverterat till kristendomen saknar således lika värde att få komma till tals och föra ut sin demokratiska rätt. Men hyra ut lokaler till Islam det går alldeles utmärkt. Då gäller inte samma princip längre av någon outgrundlig anledning.
  ”Folkets hus är en riksorganisation och Alvesta f-förening rättar sig efter den, säger Jan-Erik Svensson, Ordförande i Folkets-hus-föreningen”.

  Jag har för mig att beteendet verkar bekant på något sätt ( den tecknade satiren om fackföreningsrörelsen i England ”DJURFARMEN, säger man något liknande ” alla svin är jämlika men en del är mer jämlika än andra) ungefär.

 2. Islam brukar mig veterligen exkludera all otrogna genom halshuggning eller nackskott (framifrån eller bakifrån) spelar väl ingen roll? Alla otrogna ska dö enligt sharia. Men det bekommer inte sosse-styrda folketshusföreningen PK-fanatiker alls. Hoppas de bjuder ut sin hals så kristna de äro.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s