De stjäl våra pensionspengar – Så löser vi problemet långsiktigt!

De stjäl våra pensionspengar, skriver Proletären:

”Pensionsmyndigheten har polisanmält Allras ägare till Ekobrottsmyndigheten för trolöshet mot huvudman. Misstänkta gärningsmän är bland annat huvudägarna Alexander Ernstberger och David Persson Rothman som levt som kungar på våra pensionspengar. Ernstberger köpte förra året en villa på Lidingö för 50 miljoner och har egen helikopter vid sidan av sina lyxbilar.”

Förbannad? Bli nu inte motiverade att starta en lynchmobb som lynchar gottegrisarna, gott folk! Ni har själva röstat för eländet, eller hur? Jodå. Ni vet att ni har röstat på partier som stödjer den riggade monopolkapitalismen, antingen direkt eller som bihang. Du där. Ja. Just du. Klaga inte på det problem du skapat!

T.o.m. kommunisterna har röstat på det genom att envist undvika valsamverkan, och därmed envist, likt KD innan man tog förnuftet till fånga, i decennier undvikit att skaffa sig mandat i riksdagen, t.o.m. splittrat sig i två kommunistiska fraktioner. Vad håller kommunisterna egentligen på med?

Visserligen skulle det spara oss alla massvis med pengar att avsluta korruptionen kvickt och avskräcka andra, genom en snabb revolution inkl. kvick giljotinering av skräpet, men det vore odemokratiskt. Vi har en demokrati som vi kan använda intelligent.

Hur ska vi då gå till väga på ett intelligent sätt för att rätta till det hela? Det bör vi fundera djupare på! Vi behöver bättre ledarskap, ett ledarskap som har ryggrad och kan tänka i flera steg, samt ta oss bort från korruptionen och t.o.m få tillbaka folkets pengar.

Vissa tror på modellen Donald Trump, en man som redan har så mycket pengar att han kanske mest funderar på sitt eftermäle, en fantastisk amerikan som personifierar den amerikanska drömmen och som enligt utsagorna sätter sitt land först.

Jodå. Trump blockerar nu frihandeln med andra länder genom tullmurar och lockar tillbaka produktionen till USA med lägre skatter för de allra rikaste. Kommer det kunna förminska monopolkapitalets makt? Förmodligen inte, mestadels öka tillgången på billiga och villiga MILFs.

Frihandeln inom USA kvarstår nämligen och Amerikas förenta stater kommer fortsätta att stärka monopolkapitalet genom att slåss om monopolkapitalets gunst med lägre skatter och lägre löner, allt medan monopolkapitalet kommer fortsätta växa. Frihandeln och de låga skatterna som den skapar är problemet.

Frihandeln måste ersättas med protektionism helt och hållet, inte enbart mot Mexiko, men även mellan USA:s förenta stater och skatterna i varje stat måste bli mer progressiva så att de rikaste betalar mer i skatt procentuellt till välfärden. Frihandeln och skatteparadisen måste avskaffas både inuti unionerna och helst i hela världen.

För att åstadkomma detta har vi som synes Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet i riksdagen. De är emot EU-medlemskapet. Det är halvt bra, men bara halvt bra, eftersom de kastar icke-konstruktiva epitet mot varann och har ställt sig i olyckliga och tokiga motpositioner, till synes på monopolkapitalets splittrande order. Varför? Jag har aldrig fått något bra svar på det. Är de med på illusionen som spelas upp för folket?

Sverigedemokraterna, precis som deras stödtidning Avpixlat verkar ha sålt sig till Israels apartheid, förmodligen för att få bli bespottad i monopolkapitalets Israel-lojala massmedier som ”främlingsfientliga” men utan att bli kallade för ”nazister” och ”antisemiter”. Varför? Det har jag har inte fått något bra svar på? De heter väl Sverigedemokraterna, INTE Israeldemokraterna, eller har jag missuppfattat saken?

Sverigedemokraterna har märkligt nog INTE fattat modet till sig, att likt Trump, skaka av sig dessa irrelevanta oligark-medier. Samtidigt är de för den extrema kapitalismen som skapat förutsättningarna för monopolkapitalisternas oligarkmedier och utsugning samtidigt som de påstår sig vara för välfärden… Är det inte ofattbart! Hur går det ihop? Jag har aldrig fått någon bra förklaring på det.

Sverigedemokraterna har skattepolitiskt lagt sig mittemellan de två stora monopolkapitalistiska partierna ”Socialdemokraterna” och ”Moderaterna” som varken är särskilt moderata i betydelsen försiktiga eller ens balanserade vad gäller välfärden. Varför? I tron att rulla sig mellan hästskit och koskit kommer dofta jordgubbstårta?

Vänsterpartiet likt de monopolkapitalistiska partierna har intagit en osund motposition till Sverigedemokraterna angående massinvandringen, som också dränerar statskassan, precis som monopolkapitalet och korruptionen gör, och därmed hotar även Vänsterpartiet naturligtvis Sverige. Varför gör de inte som Sahra Wagenknecht och riskerar en chokladtårta i nyllet? Det vore ett billigt pris för Sverige och välfärden, plus smaskig chokladtårta och att få styra Sverige.

Således behöver vi en kombination som löser hela ekvationen, likt en hjärna där hjärncellerna samverkar!

1. Vi måste gå ut ur EU och återinföra protektionism. Människor som saknar asylskäl måste hjälpas tillbaka till sina hemländer på ett humant vis. Vi MÅSTE ha visumtvång vid gränsen förutom för länder med samarbetsavtal! Asyl MÅSTE sökas via svensk ambassad eller konsulat annars spricker välfärden av social dumpning likt ett troll i solsken!

2. Folket 99% måste enas, INTE låta sig splittras av monopolkapitalets medvetna söndrande genom införseln av icke-flyktingar, våldtäktsmän och extrema sekter som spottar på svenska folket och kallar kvinnor för horor om de inte bär huckle. Sådan samhällsfarlig sekterism MÅSTE förbjudas i Sverige! Sekters medlemmar MÅSTE hjälpas tillbaka till islamistiska länder, begå apostasi eller spendera sina sista dagar på sluten anstalt. Vi kan ALDRIG ena folket genom att krossa nationen. Vi kan INTE göra om Sverige till något som liknar stadsdelen Luton i London! Saudiarabien ligger i riktning Mellanöstern! Alla kvinnor i Sverige MÅSTE kunna känna sig trygga och fria! ENDAST så kan vi ena arbetarklassen. Fattar ni? Förstår ni?

3. När folket åter har makten genom en konstruktiv valallians och vår demokrati ersätter den korrumperade monopolkapitalistiska politikeradeln och deras bihang, DÅ kan vi börja skatta tillbaka välfärden igen. 10% räcker inte 20% räcker inte 30%  räcker inte 40%  räcker inte 50% räcker inte. Det måste bli minst 51% Sverigevänlig enad vänster! Då får man inte fjolla sig men ha lite ordentlig ryggrad! Kan ni stava till Sverige?

4. DÅ, när det börjar bli någon ryggrad på Sverige, kan folket börja skriva om lagarna så att de korrumperade blir utlämnade och häktade på obestämd tid tills pengarna som tillhör landet kommer fram igen. De som skrivit sig i skatteparadis eller som mjölkat pensionärerna ska kunna sättas åt och tryckas dit ordentligt! Den fifflande adeln MÅSTE bli avskräckt på riktigt. Det är mycket viktigt.

Annonser

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s