Vetenskap – Så räddar vi människor i hela Europa genom mjukt förändrad dygnsrytm

”De två årliga politiskt beslutade tidsomställningarna leder till att människor dör”, enligt Fnordspotting. Det stämmer förmodligen och många känner av det. Störd dygnsrytm kan visserligen orsakas av fler faktorer enligt Wikipedia, och jag vill även lägga till LED-skärmar på kvällen, vilket Wikipedia märkligt nog helt gömt bort.  Det är f.ö. anledningen att vi har ett mörkt tema på Vetenskapliga partiets hemsida.

Ljus verkar nämligen ha en synkroniserande effekt på dygnsrytmen, därför borde kontrollen av ljuset säkerligen vara den allra viktigaste faktorn för att rädda liv. Vetenskapliga partiets förslag är att vi enas om att ha Central European Time (CET) i Sverige och i Europa, men utan tidsomställningar, så att hela Europa slutar upp med tidsomställnings-dumheterna samtidigt. Det är faktiskt ett slags massmord i ren dumhet.

Det bör dessutom skapas lagar som gör att arbetstider eller resetider inte får förändras mer än 10 minuter per dygn vad gäller att stiga upp tidigare i det fall detta ökar riskerna för dödsfall. Vetenskapliga partiet försöker som ni ser inte enbart rädda framtidens generationers välmående genom en intelligent nedväxt politik, men även ditt välmående som medborgare.

Är du irriterad på de ovetenskapliga omställningarna av tiden? Anser du att en jämn dygnrytm är en rättighet, kanske rentutav en del av din välfärd? Nåväl. Så här kan du rösta du på Vetenskapliga partiet i valet 2018.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s