Varför inte köra upp tårtan i rektal-rosen på den allt mer monopoliserade industrin?

Vi ser utmaningarna, människor beskriver utmaningarna eller händelserna, sida upp och sida ner. Ansvaret läggs på någon. Denne någon har ansvaret, men när man pekar finger på någon eller något pekar samtidigt tre fingrar i motsatt riktning. Eller hur? Är det inte så? Var nu intelligenta!

Vi måste angripa se lösningen i dess kärna! Det är lite som att sikta väl och skära ut mitten av tårtan med rosen det första vi gör, som Ulsans man. -Varför frågar någon? – Varför inte, är mitt svar. Särskilt om någon säger att vi bör göra det. Vi vill det. 99% vill det innerst inne, eller hur? Varför gå likt katten kring het gröt eller skära tårtbitar artigt när vi ändå vet varthän det lutar? Någon måste likväl göra jobbet till slut.

Vi ser lösningen på problemet redan innan problemet uppkommit. Vi vet redan nu att någon kommer få uppdraget att äta mitten på tårtbiten ändå. Vi vet det redan när vi köper tårtbottnen. Vi vet att viss skam kan uppstå hos den som tar marsipanrosen givetvis. Slutresultatet är dock det samma. Varför inte göra det direkt?

Alla vill ha fred på jorden säger folk. Jasså? Verkligen? Men varför röstar ni inte på ett fredligt parti då? Gör det då! Duger inte Vetenskapliga partiet? Rösta på något bättre som valsamverkar sig in i riksdagen då och ersätter partierna i riksdagen! Tag rosen ur mitten av tårtan! Var realistisk och gör något vilt och riktigt för en gångs skull! Nöj dig inte med monopolkpitalistisk politikeradel!

Vi får inte låta läkemedelsindustrins intressen styra våra liv och vår hälsa, skriver ”libertarianen” Lars Bern. Vad heter marsipanrosen? Monopolkapitalismen givetvis, marsipanrosen som libertarianen vårdar ömt genom att vara just ”libertarian”, fastän han vet exakt varthän den ekvationen pekar, nämligen mot monopolkapitalism. Ge dig på marsipanrosen, bäste Bern!

Avpixlat skriver om hur vi ska köpa Israeliska produkter. Sedan klagar de på IS-terrorn som Israel, Sverige, Nato, Turkiet och Saudiarabien varit med och skapat och närt vid sin barm. Vad heter marsipanrosen? Monopolkapitalismen återigen. Ta marsipanrosen från Avpixlat! Den är varken Sverigevänlig eller mot terror, den livnär sig på den. Den stjäl mark och skapar terror med den.

Visst. Dra in uppehållstillstånd för de som stödjer våldsbejakande extremism! Häkta humant och deportera humant! Det är ändå det som är den slutgiltiga lösningen. Vi vet alla att det är så. Katter och fåglar leker inte bra tillsammans, vare sig här eller i något annat land.

Angrip kärnan till problemet direkt! Importera inte fler katter likt en kattsamlare! Svält inte ut de indragna förvildade katterna i en bur tillsammans med oskyldiga fåglar! Släpp inte lös terroristerna i Sveriges städer utan ersättning! Själva marsipanrosen till problemet är naturligtvis monopolkapitalismen i sig självt, som återigen skapat problemet för att föda det militärindustriella komplexet. Ta marsipanrosen direkt! Rakt på bara!

Rösta på och verka för ett annat politiskt parti än ett av alla de monopolkapitalistiska partierna! Vi vet alla vilka de är. Tag marsipanrosen ur tårtan, gott folk! Rösta på ett parti som valsamverkar, ett parti som tänker långsiktigt, med förnuft och känsla, ett parti som är kapabelt att ersätta eländet!

Rösta på ett parti som är villigt att ta marsipanrosen direkt, precis som Ulsans man tog mitten av tårtan på order av Ulsan! Och vem vet, kanske vi i framtiden inte ens vill baka den äckligt sliskigt söta tårtan alls, men istället servera folk nyttig ekologisk LCHF-mat med mindre socker så att alla slipper bli sjuka i diabetes typ2 eller får andra besynnerliga beteenden?

Det vore verkligen att köra upp tårtan i rektal-rosen på både läkemedelsindustrin och GMO-industrin.


 

7 reaktioner till “Varför inte köra upp tårtan i rektal-rosen på den allt mer monopoliserade industrin?

  1. Politikeradeln bjuds på tårta av monopolkapitalet.

   Vi som är deras arbetsgivare behandlas av denna politikeradel som valboskap … och det verkar fungera … märkligt nog.

   Folk verkar, uppsplittrade i sina läger, tro att oavsett vilken politikeradel de väljer, av den politikeradel som får framträda i monopolkapitalets medier, så kommer de få ett mycket bättre Sverige.

   Så är det naturligtvis inte. Den girige kommer alltid vara fattig. Monopolkapitalet kommer aldrig få nog. Även SD har monopolkapitalets favoritflagga klistrad mitt i nyllet.

   ”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
   / Voltaire

   Kuckeliku! Det är dags att du vaknar, Herr Lundqvist.

   1. Har nog varit vaken sedan jag gick i lära hos de tre O:na. Orup Ortmark och Olivecrona. Fick faktiskt smeknamnet Orup när jag gick i skolan. Men det är alltid uppiggande att bli informerad.

    1. Hur vaken någon är syns i handlingen, vare sig den sovande eller den slumrande vill se det eller ej.

     I sömnen verkar allt så verkligt, så vaket, men likväl är det inte ett vaket tillstånd.

     Det går inte att upptäcka fenomenet tills man verkligen vaknat och då, likväl i detta nya, till synes, vakna tillstånd vet man inte om det går att faktiskt vakna återigen.

     Sök därför sanningen ständigt om din egen vakenhet i en högre nivå än i den du befinner dig!

     Skala alltid av ett lager till av löken! Nöj dig inte med det yttersta lagret! Löken har många lager.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s