Kritik – Vetenskapliga partiet slutar härmed att länka till Avpixlat

Det beror inte på den helt riktiga kritiken av svenska medier eller kritiken av extrem fascistisk religion eller kritiken av regeringen som släpat hit den. Nej. Tvärtom. Orsaken är att Avpixlat INTE har sin huvudsakliga lojalitet med Sveriges folk eller fred i världen för andra folks väl.

Avpixlat har istället ett kommentarsfält som är fullt med konfliktskapande och lögner, genom vilka kommentatorerna vet att de ljuger. Det är klandervärt att ljuga medvetet och det här handlar inte om små vita lögner heller.

Det handlar vanligtvis om borgerliga kommentatorer, förmodligen anställda av borgerliga tankesmedjor för att ljuga. De associerar allt dåligt de kan finna med ”vänster” och ”socialism”, fastän de vet att det är ren lögn. Det har funnits många vettiga socialister mot sådant asylkaos och ”mångkultur”.

Nästan hela det politiska spektrumet har varit för monopolkapitalisternas agenda av krig, olaglig flyktingsmuggling, medföljande asylkaos och kostsam asylbaron-verksamhet, och det är naturligtvis ytterst tveksamt att kalla något parti för ”vänster” som är med på Natos och oligarkernas imperialistiska krig i monopolkapitalets tjänst.

Det hade varit ok om dessa kommentatorer hade blivit varnade och avstängda vid upprepade lögner, men lögnerna publiceras istället okritiskt av Avpixlats skribenter själva. Det är moraliskt tvivelaktigt att ljuga, men det verkar inte bekymra Avpixlats skribenter.

Avpixlat är tyvärr inte ensamma om massmediala lögner. Även vanlig massmedia, ofta ägda av utländska intressen och agendor, tycks ha exakt samma agenda av att splittra Sverige och skapa hat mellan våra medborgare istället för medmänsklighet blandat med långsiktigt förnuft. Detta skulle skapa den enhet och harmoni i vårt Svenska samhälle som vi så väl behöver för att lösa de problem som monopolkapitalets lakejer skapat.

Det mest makabra är att Avpixlat, trots vår kritik, har valt att stödja en av världens mest illegala fascistiska ockupation av ett annat folks lagliga landområde i strid med FN:s regler. Det kan inte ens jämföras med vad som skett på Krim där 90% av folket som alltid bott där röstade för att tillhöra Ryssland.

Landets vedervärdiga ledning, som Avpixlat stöder med en stor fet flagga mitt på Avpixlats hemsida, bedriver något som är värre än apartheid och bäst kan beskrivas som långsam medveten etnisk rensning av den palestinska nationens folk.

Det är ett beteende som t.o.m. fått israeler själva att jämföra Israel med Hitlertyskland. Israel är dessutom idag ett land som tillsammans med andra fasciststater attackerar suveräna stater i Mellanöstern och samtidigt stödjer terrororganisationen IS, samt de sanktioner som skapar svält, vilken människorna naturligtvis flyr ifrån, vilket leder till exakt det asylkaos som Avpixlat visserligen helt riktigt kritiserar, men konstant vägrar att se orsaken till.

Att stötta något så vedervärdigt, som definitivt kan liknas med nazismen, är givetvis inte i Avpixlats eget intresse om de vill värna Sverige i första hand. Det är därför märkligt, ja rent ut sagt makabert, att det pågår så vida inte Avpixlat direkt finansieras av detta fascistiska konfliktskapande intresse.

Avpixlat framställer sig som ”Sverigevänliga”, men den hemliga agendan är, helt uppenbart något helt annat än Sverigevänlig, förmodligen att krossa Sverige med konfliktskapande åt dessa utländska intressen. Det är därför vi inte längre länkar till Avpixlat.

5 reaktioner till “Kritik – Vetenskapliga partiet slutar härmed att länka till Avpixlat

 1. Varför söka fred på jorden för andra folks väl? Är det inte svårt nog att bringa fred i familjen och i Sverige? Vi kan glömma så stora projekt tills dess vi skapat fred för oss själva.

  Vi kan inte klandra Avpixlat,,vare sig redaktionen eller kommentatorerna, för att vilja splittra Sverige eftersom att Sverige redan är splittrat. Sverige finns inte längre men det lär dröja ett tag innan ledningen inser det. Det vi har är en mix utav folk och grupper som står i konflikt med varandra. Det kommer inte att lösa sig förrän det uppstår någon Ghengis Khan som enar oss. Jag hoppas ändå att vi kan repatriera alla de som inte är välkomna här.

  1. Visst är Sverige redan splittrat. Det har du rätt i, men man kan inte kritisera den splittringen och samtidigt stödja en av de fascistiska makterna som ligger bakom den splittringen utan att dra på sig kritik.

   Sverige finns fortfarande. Svenskarna existerar. Något perplexa och förvirrade, men de är ett folk med vissa karaktäristiska etniska drag, precis som semiterna.

   (Semiter är f.ö. kristna, muslimer och judar. Västerländska judar tillhör dock oftast inte denna semitiska etnicitet men är de facto direkt antisemitiska i sin behandling av de palestinska semiterna).

   SD:s existens har inte direkt gjort situationen bättre, men istället lett till en extrem motreaktion hos de andra partierna som förmodligen förvärrat saken ytterligare för Sverige och svenskarna. Även Jan Milld har insett detta.

   Nu, alltför sent, börjar 7-klövern reaktivt skaffa sig vettigare positioner, kanske t.o.m. vettigare positioner än SD självt vågat göra genom de girigbuksägda medier de anpassat sig till.

   Repatrieringen av icke-flyktingar är naturligtvis essentiellt om man vill rädda människor från ex. fängelser i Libyen och drunkning i Medelhavet, för annars kommer hoppet om rikedom i EU lysa likt den falska amerikanska drömmen i nyllet på varje afrikan eller arab med en smartphone. De kommunicerar ju med varann.

   Men även fullständigt flyktingstopp är mycket viktigt. Arabers och afrikaners kultur, sekulär eller extrem, passar oftast inte i Sverige utom i undantagsfall, ex. de som flyr denna kultur. Deras kultur passar i närliggande länder dit vi kan skicka villkorat bistånd, vilket dessutom hjälper fler på ett betydligt humanare vis på lång sikt, ex. med födelsekontroll.

   Du har rätt i att vi aldrig borde ha haft en mix utav folk och grupper som står i konflikt med varandra. De som är dokumenterat kristna eller ateister hade möjligtvis haft ett flyktingskäl om IS legat nära seger i Syrien, men inte till Sverige, men i mer närliggande länder, ex. Israel, Grekland och Cypern. Nu när Assad leder och har ryssarna bakom sig bör de skaffa sig lite ryggrad och ge sig tillbaka och kämpa för sin nation, anser jag.

   Jag försöker ena alla folk i världen, inte som någon slags Ghengis Khan, snarare genom att leda varje nation i världen till fred och välstånd, något som 99% kan vara eniga i, utom girigbukarna som lever på konfliktskapande och vars favoritflagga vajar på Avpixlat.

   Blir det fred kommer alla vara välkomna att besöka varandras olika kulturer ( salafister undantagna), ex. klä sig i huckle och särk på besök i arabien, samt ta av sig dem i Sverige, för att på så vis uppleva våra olika kulturer fullständigt.

   Varför ska vi söka fred på jorden för andra folks väl, frågar du. Är det inte uppenbart?

   Asylkaoset och den tilltagande terrorn i samhället är ett direkt resultat av att vi inte åstadkommit fred och balans i världen … än, t.o.m. importerat problemet, nämligen den extrema islamismen.

   Du kan bringa fred i din familj och i Sverige och i världen när du kan bringa fred i ditt eget inre, så att du kommer i kontakt med ditt lugn, din medkänsla och med ditt förnuft på djupet. Djupt!

   Jag lovar dig. Du måste övervinna dig själv med rätt meditationsteknik. Det är svårt, men det går. Min väg blev komiska och coola alter-egon och att behandla mitt ego likt en nyfödd, med medkänsla.

   Det är ett stor projekt att skapa fred för oss själva, men visst kan vi klandra Avpixlat när de ljuger och bedrar. Det är essentiellt. Att ljuga och bedra är klandervärt beteende. Det är inga vita lögner heller, men medvetna och elaka lögner, förmodligen från borgerliga tankesmedjor.

 2. ”Perplexa och förvirrade” ja det kan man säga :-).

  Om det hade varit annorlunda så hade vi kunnat hålla stängda gränser, oavsett om det fanns tusen miljoner flyktingar i Mellanöstern. Det finns ju alltid en omvärld men den får inte styra oss.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s