Varför lägga blommor på en polisbil? – Det finns en utmärkt anledning.

Lars Bern undrar varför människor blomsterbombar en polisbil, men den tanken slog mig aldrig. Jag tänkte nog mest på de oskyldiga polismän som, till dåliga löner och dålig arbetsmiljö, fick skrapa upp resterna av oskyldiga döda svenskar och de var nog inte från SÄPOs ledande skikt, förmodligen ej heller någon Norrmalmspolis med riksdagspotential.

Om ordern till den framkörda polisbilen och de första buketterna kom från polischefen så får väl ändå ge honom lite beröm för det. Även om han och regeringen till stor del är ansvariga för det som skett så är ju absolut INTE alla polismän som kör polisbilarna ansvariga, ej ens alla socialdemokrater.

Dumhet hos polischef och regering, är heller inte det samma som ondska, ens om dumheten är kortsiktig mänsklig girighet och kanske rentutav mutbrott och landsförräderi. Svårt att veta. Någon har valt politikerna, ofta i löfte om mutor eller lägre skatter. “Med oss får du mer i plånboken” brukar det faktiskt heta i valspurten varje val för att lura valboskapen.

Polismännen som kör polisbilarna har säkerligen i betydligt mindre grad, än folket i allmänhet, röstat för införsel eller utsläppande av papperslösa islamister i samhället. De har förmodligen heller inte röstat för den ledning de arbetar under. Den har tillsatts uppifrån av politikeradeln som tillsatts av folket.

Folket har till ca 87% röstat för exakt det elände de nu upplever. De har frivilligt betraktat den monopolkapitalistiskt ägda ljugande och konfliktskapande median. ”Demokrati” kallas det även om det endast handlar om demokrati på riktigt, d.v.s. direktdemokrati, en gång vart fjärde år MEN endast i valet av representanter. Trots detta är vi faktiskt alla gemensamt ansvariga för politiken.

Polisbilarna är inte heller “maktapparatens bilar”. De är alla våra gemensamma polisbilar och poliserna i dem arbetar åt oss efter bästa förmåga. De som kastar sten eller Molotovcocktails mot dem hör hemma i celler, förmodligen oftast på sluten mental institution.

Vad röstade du för, min käre Lars Bern, och vad ska du rösta för i valet 2018? Ska du rösta för bombhögerns liberaler eller något icke-valsamverkande libertarianskt parti för monopolkapitalets lägre beskattning? Kanske Dekorima-mannens parti rentutav? Eller kanske för något parti som har Israels apartheid-flagga klistrad i ansiktet?

Rösta på (och stöd gärna) något som faktiskt skapar fred i världen och leder till minskade folkvandringar! Bäste Lars Bern, rösta på något parti med medkänsla som förstår på djupet hur vi åstadkommer det! Rösta ett på ett parti som stöder anständighet! Glad påsk!

4 reaktioner till “Varför lägga blommor på en polisbil? – Det finns en utmärkt anledning.

    1. Jo. Jag är en av grundarna till det parti som idag kallas direktdemokraterna, så det kan man nog säga, men det har inte alltid varit så. Det är en mängd korkade ledare som skapat denna åsikt, inte enbart Löfvén eller rikspolischefen.

      För samtidigt som jag är emot dåliga hierarkier är jag inte heller för direktdemokrati styrd av människor som inte är intresserade av sakligt faktabaserat samtal innan åsiktsbildning och röstning eller människor som saknar respekt för partiers grundare och den inriktning ett parti valt ofta med mycket goda skäl.

      Det är därför jag inser att även direktdemokrati behöver hierarki om den ska fungera. Grundarna måste kunna hålla linjen på ett parti om det ska fungera på lång sikt.

      Även inom polis och militär behövs naturligtvis hierarki för snabba beslut.

      Men de bästa besluten är oftast de som fattats i lugn och ro, med medkänsla och långsiktigt tänkande och samtal i konsensus eller med stor majoritet medelst direktdemokrati, förutom då det handlar om infiltration och medveten förstörelse eller medveten dumhet av majoriteten.

Kommentera enligt kommentarsreglerna