Infiltration – 2000-Talets Vetenskap tas över & nya AlmaNova släpper snart filmen ”Cancer och mikrober”

Föreningen ”2000-Talets Vetenskap” har till synes infiltrerats. Istället för att starta en egen förening petar nu de nyare medlemmarna i föreningen grundaren Ingemar Ljungqvist, som nu istället satsar all all energi och passion på den nya tidningen AlmaNova.

AlmaNova släpper snart filmen ”Cancer och mikrober” som sannolikt kommer få stor spridning i världen och presenterar här en trailer. AlmaNova behöver få in donationer om filmen ska kunna släppas gratis för alla, menar de. Donationer över 400 kronor får dessutom en värdefull DVD hemskickad med post förutom att hjälpa alla i Sverige att få full tillgång till den.

Frågan uppstår onekligen om dessa båda händelser faktiskt kan ha ett samband, d.v.s. vara en medveten entrism och attack mot 2000-Talets Vetenskap, ex. av VoF eller Läkemedelsindustrin. Jag finner det sannolikt. I VoF finns många klandervärda människor. Det kan kanske t.o.m. undersökas enkelt och kan kanske levereras evidens för den teorin om man undersöker de båda föreningarnas medlemslistor.

En liknande sak inträffade nämligen mig i ett parti som jag var med och startade som idag heter Direktdemokraterna. Partiet infiltrerades på flera märkliga, frånstötande och samtidigt komiska vis och togs sedan över direktdemokratiskt och i ett nafs gjordes partiet om och principerna som vi resonerat oss fram till förändrades, utan någon som helst emotionellt korrekt eller logisk diskussion, och utan respekt för den direktdemokratiska öppna linje partiet haft under flera år.

Partiets nya ”ledargestalt”, en person med grav stamning och motoriska problem, framträdde via Youtube i något som liknade banlonbyxor, tillsammans med en äldre dam som, till synes utan kompetens för uppgiften, förmodligen förvärrade problemet med den grava stamningen.

Det är problemet med intern direktdemokrati i föreningar. Plötsligt kan ett inarbetat namn bli till något som liknar grav stamning och motoriska problem i banlonbyxor. Man häpnar, men det kan finnas en fullkomligt rationell förklaring naturligtvis, ex. en medvetet orkestrerad attack som ska handikappa och förlöjliga exakt det som föreningen företräder.

Den numera klandervärda föreningen ”2000-talets Vetenskap” plockar vi därför nu bort ur länklistan i respekt för grundaren Ingemar Ljungqvist och för de som nu känner sig starkt motiverade att byta till AlmaNova. Bättre föreningar och hederliga människor ska man stödja, länka till och ge uppmärksamhet!

Vi uppmuntrar AlmaNova att publicera ca 3 – 10 vetenskapligt grundade informativa poster i veckan på sin nya hemsida och gärna länka tillbaka till vår RRS-feed såsom vi länkar till AlmaNova, samt publicera kommentarer och pingningar. Det kommer sannolikt öka chanserna till fler träffar och fler prenumeranter och donationer, tror jag.

Och som sagt, slå till direkt! Gå in direkt! Se trailern! Donera sedan minst 400 kronor och få din värdefulla DVD hemskickad med post! Med det jag sett tidigare så tror jag att det har god potential att på lång sikt rädda varje människas fullvärdiga och kvalitativa liv.

Annonser

8 reaktioner på ”Infiltration – 2000-Talets Vetenskap tas över & nya AlmaNova släpper snart filmen ”Cancer och mikrober”

 1. Min personliga åsikt är att Doktor Enebys mikrobiologiska teorier är otroligt vetenskapligt väl underbyggda genom olika saker han funnit i blodet hos människor och han verkar föredra AlmaNova och verkar vara insatt och pålitlig.

 2. Det är väl inte bevisat att alla former av cancer beror på mikrober i blodet? Därmed inte sagt att det inte kan vara en orsak i vissa eller några fall eller hur sambanden ser ut.
  Varför skulle läkare och läkemedelsbolag tjäna på att dölja ett sådant samband frågar man sig? Särskilt som cancer är en så frukansvärd sjukdom i många fall och drar med sig oerhörda kostnader och lidanden. Skulle det bara vara av kommersiella intressen sådant skulle döljas?
  Vad skulle hända då om sanningen kom fram så småningom (vilket den förr eller senare kommer att göra)? Skulle alla medicinska experter och läkemedelsbolag stå i offentligheten med skammen och riskera att bli åtalade och stämda för att de under alla år ha dolt och undanhållit fakta? Näää! Jag betvivlar det.
  Det skulle ju vara en internationell katastrof med oerhörda konsekvenser.
  Jag tror att det ligger närmare tillhands att det handlar om att sälja en teori för att tjäna pengar.
  Ungefär som en konspirationsteori. I alla K-teorier finns det ofta små frön av fakta som man sedan bygger på med den ena efter andra påståendet med, till det blir en hel kakafoni av stolligheter.
  Om man haft intentionen att göra mänskligheten en moralisk välgärning, varför skulle människor då tvingas betala för det? Skulle man släppa en en oerhörd sanning som legat dold länge för 400 kr om man i stället kunnat tjäna miljardbelopp på att bota cancer?
  I dag har man på nätet byggt upp mängder med konspirationsteorier och bildat organisationer till stöd för dessa och och prånglar ut konspirationslitteratur i bokform och på nätet för att tjäna pengar för att sprida horribla lögner och hålla föredrag mot betalning. Den faktan kan var enda person med dator och intakt inellekt ta del av redan i dag tex på tuben. Så varför skulle jag tro på att cancer går att bota för 400kr?

 3. Låt säga att det rör sig om mikrober och inte ”cancer”, vad har man då att förlora på att försöka identifiera dem och använda rätt slags behandling mot dem?

 4. Erik Enby ”tror” inte att han ser svampinfektioner – utan han ser dem – han har fotograferat dem och filmat dem och presenterat resultatet på en internationell konferens. ALLA som tittar kan se – men få vågar.

 5. Nåväl, Jag betvivlar inte Dr Enebys teori alls eller vad han faktiskt kunnat observera, men han har så vitt jag kunnat se i intevjun med honom, inte påstått att han kan bota cancer eller att cancer har en koppling till bakterier, virus eller svamp i blodet.
  Däremot att han drar den troliga slutsatsen att många sjukdomar kan ha sin upprinnelse i att det faktiskt hos många sjuka existerar ”patogener i blodet”. Tex hos reumatiskt sjuka och andra med andra sjukdomar. Nära nog i samtliga fall av reumasjukdomar reagerar immunförsvaret med inflammation som en respons på patogener i blodet, men att detta skulle vara orsak till cancer är omtvistat, även om det inte kan uteslutas.
  Däremot vet man från medicinkt håll att inflammation i sig är en stark orsak till cancer. Vilket ochså ar bevisat och omvittnat.
  Frågan är hur man ska bekämpa dessa patogener i blodet hos sjuka? Vad Eneby i intervjun säger är att man bör ge stora mängder antibiotika för att slå ut patogenerna. Frågan är då om det är möjligt eller tillrådligt, eftersam detta kan medföra andra oförutsedda konsekvenser för immunförsvaret.
  Eneby förespråkar någon slags korall från Okinava som förtunnar blodet och som ska vara välgörande för blodkärlen, eftersom inflammation som uppstår i blodet av dessa patogener avsätter plack vilket täpper till bodkärlen och gör dem oelastiska. Vilket i sin tur disponerar för högt blodtryck och risker för infarkt och stroke senare i livet.
  I så motto måste jag ge honom helt rätt och det är helt logiskt. Frågan är hur man får tag i denna typ av välgörande korall sägs ingenting om.Har hört mig för hos hälsokost men de vet ingenting och har aldrig hört talas om detta.

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s