Forskning – Rotfyllningar orsakar sjukdomar i hjärta & njurar, artrit, reumatism, neurologiska sjukdomar, ALS, MS, autoimmuna sjukdomar & cancer

Lars Bern – Dolt hot mot vår hälsa som varit känt över 100 år:

”Nästan alla kroniska degenerativa sjukdomar kan på något sätt knytas till rotfyllningar, inkluderande sjukdomar i hjärta och njurar, artrit och reumatism, neurologiska sjukdomar som ALS och MS samt autoimmuna sjukdomar. Det anses även kunna finnas ett samband med cancer.”

Frågan är onekligen om man borde dra ut alla tänder med rotfyllningar på momangen?

12 reaktioner till “Forskning – Rotfyllningar orsakar sjukdomar i hjärta & njurar, artrit, reumatism, neurologiska sjukdomar, ALS, MS, autoimmuna sjukdomar & cancer

   1. Knappas. Jag hade symptom på juvenil artrit redan som sexåring – även om ingen förstod… för jag var ju jämt skadad -, och jag är tämligen säker på att jag inte fått antibiotika före dess.

    1. Jag är absolut ingen expert.

     Jag har hört teorier om att ett fiskben i vissa fall kan punktera tarmen och fastna och på så vis göra att organismer kommer ut i blodet från tarmen. För att finna ett sådant fel bör man förmodligen ha utrustning för okulär besiktning av tarmen.

     Vissa tror också att det kan bero på läckande tarmvägg p.g.a. dålig diet som gör att den sockerätande svampen Candida får fäste. http://www.naturalnews.com/047364_leaky_gut_candida_intestines.html

     I det första fallet behöver du hjälp av en läkare med utrustning som får bort fiskbenet i det andra fallet kan du sannolikt testa utan större kostnader och kanske lyckas helt själv.

     Kanske kan även den f.d. legitimerade läkaren Enby ta ett blodprov och se om han hittar någon annan orsak, ex. en parasit.

     Lycka till!

 1. Arthriter uppstår oftast som ett immunologiskt försvar på en attack av att tex tarmbakterier eller andra potenta inflammationshärdar från munnen lungor eller halsen (ofta från varhärdar) läcker ut i blodomloppet.
  I kampen om detta hemska tillstånd (vanligtvis sepsis (blodförgiftning), med eller mindre feber).
  I den kampen när kroppen försöker bekämpa invassionen av patogener, blir immunförsvaret ”vansinnigt” och startar upp processer som angriper den egna vävnaden ledbrosk och senor framför allt, men även en mängd andra organ med inflammationstillstånd som kan pågå åratal. Detta leder till allvarliga destruktioner av kroppens vävnader som blir obotligt skadade.
  (vetskap av erfarenhet).

 2. Det är lätt att glömma att man fått en antibiotika-kur. Det tar nämligen Ca 3-5 veckor innan floran i tex tarmen utvecklar varhärdar, ett allvarligt patogent tillstånd som riskerar att läcka ut i blodbanan. Då har sannolikt även den generöse (Dr antibiotika) glömt bort saken redan, för det finns ju andra patienter som väntar.

 3. Nästan alla reumatiska sjukdomar (arthriter) härrör från tarmarna, enligt sverige första kvinnliga proffessorer i medicin ”Nanna Swartz”. Man måste fråga sig varför vi i den moderna industrialiserade västvärlden så ofta drabbas av reumatiska sjukdomar, men inte naturfolk i U-länder på samma sätt.
  De har ju sälla tillgång till antibiotika (samband?) . Men å andra sidan kanske de avlider i förtid av andra orsaker i brist på annan medicin. Konsekvensen av ”Antibiotikan” är att den både kan rädda och döda nämligen.

 4. Min slutsats om reumatiska sjukdomar är, att det inte innebär att man blir sjuk av ”Guds straff i
  3:je led” utan av en logisk anledning. Anledningen är att det läcker ut komplex i blodet som inte hör dit och som immunförsvaret gör allt för att bekämpa. Jag ser fram mot den som kan motbevisa detta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s