Forskning – Rotfyllningar orsakar sjukdomar i hjärta & njurar, artrit, reumatism, neurologiska sjukdomar, ALS, MS, autoimmuna sjukdomar & cancer

Lars Bern – Dolt hot mot vår hälsa som varit känt över 100 år:

”Nästan alla kroniska degenerativa sjukdomar kan på något sätt knytas till rotfyllningar, inkluderande sjukdomar i hjärta och njurar, artrit och reumatism, neurologiska sjukdomar som ALS och MS samt autoimmuna sjukdomar. Det anses även kunna finnas ett samband med cancer.”

Frågan är onekligen om man borde dra ut alla tänder med rotfyllningar på momangen?

Annonser

7 reaktioner på ”Forskning – Rotfyllningar orsakar sjukdomar i hjärta & njurar, artrit, reumatism, neurologiska sjukdomar, ALS, MS, autoimmuna sjukdomar & cancer

 1. Knappas. Jag hade symptom på juvenil artrit redan som sexåring – även om ingen förstod… för jag var ju jämt skadad -, och jag är tämligen säker på att jag inte fått antibiotika före dess.

  Gilla

 2. Jag är absolut ingen expert.

  Jag har hört teorier om att ett fiskben i vissa fall kan punktera tarmen och fastna och på så vis göra att organismer kommer ut i blodet från tarmen. För att finna ett sådant fel bör man förmodligen ha utrustning för okulär besiktning av tarmen.

  Vissa tror också att det kan bero på läckande tarmvägg p.g.a. dålig diet som gör att den sockerätande svampen Candida får fäste. http://www.naturalnews.com/047364_leaky_gut_candida_intestines.html

  I det första fallet behöver du hjälp av en läkare med utrustning som får bort fiskbenet i det andra fallet kan du sannolikt testa utan större kostnader och kanske lyckas helt själv.

  Kanske kan även den f.d. legitimerade läkaren Enby ta ett blodprov och se om han hittar någon annan orsak, ex. en parasit.

  Lycka till!

  Gilla

 3. Ping: Och så har vi det här med tänderna – En annorlunda sommar

Skaffa ett gratis Wordpress-konto och kommentera här!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s