Jimmy Carter – Venezuelas valsystem är ”det bästa i världen” men varför är då västs medier inte eniga i det?

Varför är västs mediebild så dålig om Venezuela?

”Hösten 2013 rapporterade vi att USA:s regering vägrade att erkänna valresultatet i Venezuela. Hugo Chavez efterträdare vann Nicolas Manduro med 260 000 rösters övervikt i ett val som fick mycket högt betyg av internationella, valobservatörer i linje med iakttagelsen i fjol från USA:s förre president Jimmy Carter att Venezuelas valsystem verkligen är ”det bästa i världen.”

Varför kan de inte ge mat till sin egen befolkning? Venezuela är ett rikt land med massvis med naturtillgångar. Det är girigbukarna som ligger bakom naturligtvis. De vill krossa folkets demokrati i Venezuela också, precis som de vill krossa den överallt, även i Sverige. Monopolkapitalet står givetvis i motsats till demokrati överallt.

”En central aktör i destabiliseringsförsök är av allt att döma USA, vars position i Latinamerika blir allt mer tillbakaträngd. USA betalade under åren 2000-2010 ut över 100 miljoner dollar till oppositionella i Venezuela.”

Destabilisering. Varför tror du annars att GB-CIA arbetar för att våra medier ska ljuga oss rakt upp i synen och att EU och våra nationer ska massimportera extrem islamism och göda den i förorterna under beteckningen ”mångkultur” om vi bevisligen hade kunnat hjälpa människor bättre lokalt med effektivt bistånd och helt utan terrorism i Stockholm?

Vi hade inte behövt stötta fasciststaterna Saudiarabiens, Israels , Turkiets och USA:s krig mot demokratin i Syrien. Vi kunde istället gett effektivt bistånd till de mest drabbade. Vi kunde hjälpt det syriska folkets demokrati att försvara sig mot terrorismen såsom Ryssland gjort.

Hur det blir i framtiden hänger på dig som läsare och alla andra medborgare som vill gynna fred, frihet och demokrati. Rösta rätt i valet och tala utan floskler och självmotsägelser med dina medmänniskor! Det finns bara en rimlig riktning vi kan gå om vi vill behålla våra friheter och vår demokrati. Den heter vare sig extrem sekterism, extrema ideologier eller monopolkapitalism. Den heter, rätt och slätt, demokrati.

eugene_v_debs_80x80

”Jag röstar hellre på något jag vill ha även om jag inte får det än att rösta på något jag inte vill ha och få det.”
/ Eugene V Debs (Citat om Demokrati)

Just det. Demokrati är att rösta på exakt det man vill ha. Gör inga kompromisser! Är ditt parti litet? Se då till att det valsamverkar! Hota ditt lilla parti med att du endast kommer rösta på dem om de valsamverkar! Duger inget av alternativen som valsamverkar? Starta då ett eget parti om garanterat duger!

Mer om Venezuela:
http://www.proletaren.se/utrikes-latinamerika/det-ar-hogern-som-star-valdet-i-venezuela

http://jinge.se/allmant/venezuela-en-balanserad-vy.htm

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/06/bjorn-norstrom-ar-inte-objektiv-om-vanstern-pa-avpixlat/

3 reaktioner till “Jimmy Carter – Venezuelas valsystem är ”det bästa i världen” men varför är då västs medier inte eniga i det?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s