Miljöpartisten Marie Kide, 66, dödad av terrorismen som Miljöpartiet propsat på att skapa och importera

Som f.d. Miljöpartist är det med stor sorg jag idag ser Miljöpartiets första dödsoffer, vilket de själva skapat, eftersom de ställt sig på terrorismens sida mot demokratin. Det är Miljöpartisten Marie Kide, 66, som dog efter tre veckors lidande. Jag beklagar sorgen för de efterlevande och hoppas Miljöpartiet nu tar sitt förnuft till fånga.

Miljöpartiet har tyvärr infiltrerats av oförnuft och har därför blivit ytterligare ett monopolkapitalistiskt EU-krigs-parti som agerar medvetet ovetande om Syrien. Det ser man i att Miljöpartiet vägrar nämna orsaken till existensen av terrorismen i Syrien mot demokratin som leds av Assad, samt ignorerar mängden extrem islamism och massinvandringens effekter på arbetsmarknaden, vidare ignoreras mediernas medansvar. Man ser även Miljöpartiets oförnuft i den onda antagonism Miljöpartiet medverkat till i samhället genom din kortsiktighet.

Det är p.g.a. att Miljöpartiets ”godhet” varit kortsiktig som den har lett till denna ondska och denna kortsiktiga ”godhet” kommer fortsatt leda till långsiktig ondska ännu en tid, tyvärr. Miljöpartiet måste nu lära sig läxan att hjälpa långsiktigt och lösa grundorsakerna till problemen, inte förvärra dem! Till det behövs inte enbart medkänsla, men förnuft. Frågan är om Miljöpartiet någonsin igen kommer kunna stava till långsiktighet eller förnuft? Men jag ska ändå försöka hjälpa dem till ökad kompetens en dag som denna eftersom jag är en f.d. Miljöpartist själv.

Vad vore då medmänskligt korrekt och förnuftigt på lång sikt för Miljöpartiet?

  1. Bli långsiktigt goda! Ställ er på demokratin och anständighetens sida mot krigens orsaker, mot regeringen, mot EU, USA, Israel och Saudiarabien, mot den extrema islamism som de närt och som är en politisk ideologi för förtrycket av kvinnan och sexualiseringen av 9-åriga flickor, förutom hedersmord, kast med homosexuella från höghus, könsstympning och kalifat. Bli helt enkelt tuffare mot det som egentligen alls inte är någon ekologiskt riktig politik och heller inte leder till någon balans med naturen!
  2. Bli långsiktigt goda! Istället för enorma kostnader för massinvandring av människor utan asylskäl och vars kultur skapat terror-eländet! Stöd istället långsiktiga bistånd, för de allra mest behövande, ett bistånd som löser grundproblemen i världens fattiga länders politik, d.v.s. att villkora bistånd som ENDAST går till sekulära krafter för utbildning, frigörelsen av kvinnan, balans med lokal natur populationsmässigt, barnens rättigheter och demokrati.
  3. Bli långsiktigt goda! Inse att alla kulturer INTE är kompatibla, hur mycket ni än önskar er det i er kortsiktiga ”godhets”-iver! Mångkultur fungerar inte, men skapar istället onödiga konflikter. Viss assimilation kan fungera, där kärlek mellan människor ligger som grund, men endast om det finns en låg arbetslöshet och en rättvis jämlikhet i samhället som skapar tolerans och harmoni, där ingen känner sig utsatt eller orättvist behandlad. Bli för social rättvisa! Samverka med Vetenskapliga partiet, Vänsterpartiet och Kommunistiska partiet m.fl.!
  4. Bli långsiktigt goda! När terrorismen som attackerat demokratin har bombats bort (tyvärr finns det inga andra rimliga alternativ mot extremister) och fred framtvingats i området av goda krafter, måste Miljöpartiet verka för en human återvandring genom indragen asyl i kombination med häktningar, särskilt av kända extrema islamister. Återvandringen för att bygga upp deras länder måste ske på ett ordnat vis, inte som den makabra och olagliga migrationen över Medelhavet hit, där barn dog och fick lida.
  5. Bli långsiktigt goda! Hjälp de verkliga flyktingar som flytt den extrema islamismen på riktigt! Förbjud Islam i Sverige så att de kan känna lugn, frid och harmoni och assimilera sig i lugn och ro! Förbjud Islam, denna extrema politiska ideologi, precis så som man kan förbjuda vilken annan odemokratisk våldsbejakande organisation som helst, i vilken demokrati som helst.
  6. Bli långsiktigt goda! Hjälp de som propsar på kalifat eller diktatur tillbaka till kalifatets och diktaturens länder eller hjälp dem på våra mentalsjukhus bort från vanföreställningarna!

Mer intressant:

http://stefanolsson.nu/2014/07/01/miljopartiet-liknar-jihadister-vid-frivilliga-under-finska-vinterkriget/
http://jinge.se/mediekritik/vad-sager-de-politiska-partierna-om-kriget-i-syrien.htm
http://jinge.se/allmant/western-stupidity-again-satans-mordare-det-ar-vad-ni-ar-assad-och-putin.htm/

11 reaktioner till “Miljöpartisten Marie Kide, 66, dödad av terrorismen som Miljöpartiet propsat på att skapa och importera

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s