Censur – Ukraina-revolutionens mörka sida finns inte längre på Youtube

Filmen ”Ukraina-revolutionens mörka sida” har censurerats. Det läser jag genom Anders Romelsjös kommentarsfält där jag också finner den förmodade orsaken.

”Länken går till den stoppade filmen ”Ukraina -revolutionens mörka sida”. Såg den själv tidigare via denna länk. Surprise? Faktabaserad presentation, yttrandefrihet och debatt uppskattas inte alls av alla…”

Det går inte att finna filmen på Youtube när man söker efter den. Den har blivit censurerad. CIA eller CIA-lojala krafter har förmodligen dragit i trådarna. USA tror sig förmodligen ha ett geopolitiskt, såväl som ett ekonomiskt intresse av en konflikt som denna mellan Ryssland och Europa. Det kan nog vara sant om man ser det kortsiktigt.

Ju mer konflikt och spänning, desto mer vapensystem kan USA:s militärindustriella komplex sälja till de länder som istället borde utgöra en neutral avspänningszon. När Ukrainare, Ryssar och Européer inser detta spel tillsammans kan det dock slå tillbaka mot USA långsiktigt genom bojkotter mot USA och USA:s utrikespolitik.

Resultatet av denna kortsiktigt riktiga utrikespolitik kan således visa sig riktigt dålig för USA och Donald Trump. Så min rekommendation är att Trump snabbt försöker reparera skadan och ber om ursäkt för Obama-administrationens misstag INNAN Europa, Ryssland och Kina blir riktigt goda vänner för då är det nog slut på USA:s sötebrödsdagar och förmodligen är det också slutet för Israels nazistiska etniska rensningar.

3 reaktioner till “Censur – Ukraina-revolutionens mörka sida finns inte längre på Youtube

  1. Det är inte förvånade att tuben cencurerar matrial på politisk , moralisk, etnisk religiös eller andra grunder som de finner skäl till. Egentligen är det frapperande att de tillåter lögner och konspirationsteorier som ofta helt saknar grunder och som vilseleder folk till hysterisk idioti men cencurerar annat. Man ska väl inte förvänta sig annat från USA.

    1. Ordet ”konspirationsteori” är ett av maktens/medias kontrollord, som du svalt, och skapat för att du inte ska lyssna till något annat än medias egen konspirationsteori/lögn om hur allting är. Visserligen ska du inte lyssna på inkompetenta människors konspirationsteorier, du vet vad jag talar om, men att lyssna på intelligenta människors konspirationsteorier som verkar mer sannolika än medias egen konspirationsteori/lögn kan faktiskt vara nyttigt, om de är väl underbyggda. Att det förekommit konspirationer som avslöjats är inget konstigt. Allt är inte jordgubbstårta i världen.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s