Teknik – Framtiden vi bygger – Elon Musk – Är han galen?

Elon Musk har visat upp sina senaste intressanta idéer och produkter på TED, bl.a. en ny typ av solcell inbyggd i takpannor, elfordon, tunnlar under städer, en återanvändbar driv-raket och monstruösa raketer för mars-missioner. Jag tror definitivt att det han visar kan intressera många av Vetenskapliga partiets läsare. Video på engelska. Transkription på engelska.

Elon Musk frågar sig på slutet av presentationen:

Men du kommer väl tala om för mig om det någon gång börjar bli genuint mentalsjukt, riktigt?

But you’ll tell me if it ever starts getting genuinely insane, right?

I min mening är en bas på Mars inom en snar framtid nog riktigt intelligent, för på den här planeten är det exponentialfunktionens matematik och effekt på populationen som är galen samt kapitalismens naturliga vilja att bestycka wahhabismen med kärnvapen, samt att bestycka IS med vapen i Syrien som USA gjort, samt importera denna barnavels-kultur över hela västvärlden. Detta är galenskap.

Elon Musk är i jämförelse otroligt mentalt frisk i min mening. Tänk om han kunde lösa dessa mer akuta problem? Tack på förhand till Universum att han blir motiverad att hjälpa till med det också.

2 reaktioner till “Teknik – Framtiden vi bygger – Elon Musk – Är han galen?

  1. Det är verkligen galet att öppna gränsen för folk ifrån fjärran länder men jag undrar om solceller kan bota västs galenskap… Vi ska nog inte räkna med någon hjälp utav Musk.

    1. Musk är intelligent och politiker skulle kanske lyssna på honom. Om Musk dessutom kan tjäna pengar och hjälpa oss samtidigt, varför skulle han då inte göra det? Han verkar vara både hederlig och intelligent.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s