Grekland – Ytterligare en fullkomligt meningslös anti-EU-demonstration

I Grekland, demokratins vagga, demonstrerade Alla arbetares militanta front, PAME, enligt Riktpunkt, i 24 timmar mot EU-politiken som stjäl deras demokrati.

”Den 18 maj anordnade PAME protestaktioner över hela Grekland. Parallellt med det hölls också samma dag i parlamentet en omröstning om de folkfientliga åtgärderna. De nya folkfientliga åtgärderna inkluderar bland annat nya löne- och pensionssänkningar, nya nedskärningar av förmåner såsom arbete och uppvärmning, en ökning av privatiseringar, lagstiftning om nya hinder för kallande till strejker, stärkandet av samtliga arbetarfientliga lagar som rör kollektivavtal antagna från 2011 och nya hinder för undertecknande av kollektivavtal. 2016 hade 45 procent av Greklands befolkning en inkomst under den fastställda fattigdomsgränsen.”

Nu ska således en klar majoritet av det grekiska folket inse att de har blivit kriminellt rektalpenetrerade av diverse monopolkapitalister i väst så att landet kan gå ur EU och skatta tillbaka pengarna från den politikeradel, de företag och de banker som legat bakom våldtäkten på Grekland. Men det är ytterst tveksamt om den grekiska befolkningen kommer förstå vad som måste göras.

Problemet är nämligen likartat i Sverige. Folk röstar val efter val på exakt den politikeradel som skapar till eländet mot både andra länder och det egna landet. Politikeradeln i sex av åtta riksdagspartier är för frihandels-EU, samtidigt som de sedan skyller på EU när de efter valen sänker välfärden. Sju av åtta riksdagspartier är för en extrem massinvandring av ”nyttigt folk”, fastän vi har arbetslöshet i Sverige. Sex av tio riksdagspartier är för Nato-samverkan som skapar krig och elände i världen.

Samtidigt sitter, med få undantag, ”den riktiga vänstern” relativt tysta i båten eller låter sig styras av sionistisk medias korttänkta tycka-synd-om-tanter, fastän vi vet exakt hur den båten kommer sluta, i alla fall vet vi det om vi andas djupt och tänker efter två minuter. Vår uppgift är inte att demonstrera, men att folkbilda.

Diskussionen om att bistånd till länder som hanterar sina långsiktiga problem är betydligt humanare diskuteras endast av högerpartiet SD. Det är stor synd och skam! Nej. Det är rent ut sagt för djävligt! Detta är den riktiga vänsterns fråga, INTE SD:s, eftersom SD är för de Nato-samarbeten som skapar de krig och det elände som människor de facto flyr ifrån.

Vi kan ha en rungande UT ur EU-folkomröstning, eller Nej till EU-omröstning, efter valet 2018, och ta oss ur Nato mot ett fullvärdigt svenskt totalförsvar av folket och för folket, men då måste vänstern vakna upp ur sin slummer av en ordentlig jubelfis och få tyst på de kortsiktiga tycka-synd-om-tanterna och presentera en långsiktigt hållbar lösning och ta sig in i riksdagen förbi 4%-spärren!

Gör det vänsterfolk! Få fart på era ledsna arslen så att ni för en gång skull gör något vettigt och positivt med er energi! Gör ni det så kommer nog flera jag känner kanske gå med i ett sådant riktigt vänsterparti, kanske även den gamla FNL-aren Jörgen Kromann. Det vore säkert trevligt för er att få tillbaka honom. Han verkar vara en man med lite djävla ryggrad som ni, om ni kan ta den kritiken, drivit åt helt fel håll.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s