Trippel tacksamhet till Skånetrafiken – De har skapat en inre motivation hos mig som har varit god

Wow. Så har man fått upprättelse från Skånetrafiken, fastän man numera är på gränsen till att bli Stalinist. 200kr fick jag men jag är faktiskt ännu mer tacksam av helt andra skäl. P.g.a. den makabra händelsen har jag nu nämligen cyklat många mil genom Småland, Blekinge och Skåne i sommar och sparat massvis med pengar och säkert också undvikit liknande förseningar.

Det har varit en fantastisk upplevelse att cykla på den Svenska landsbygden, sova i mitt norska förträffliga Bergans-tält och jag har även lärt mig svensk lokalpatriotisk historia från Vilhelm Moberg på köpet p.g.a. detta, kunskap som kanske kan vara användbar i framtiden.

Ex. har jag lärt mig det faktum att det kan vara visdom att strida på sina egna villkor, såsom Nils Dacke först gjorde och i princip blev kung över södra Sverige. Det är intressant när vi idag ser majoriteten av makthavarna i första, andra och tredje statsmakten beter sig odemokratiskt mot folkviljan, genom att de förskönar och beordrar en potentiellt kärnvapenbestyckad övning tillsammans med världens i särklass mest kriminella företag stick i stäv med folkets vilja. Det är väl värt att fundera på som bloggare så att man länkar till de som förtjänar det!

Idag känner jag en slags tacksamhet att politikerna byggt sönder vägarna med mitträcken, vilket alla medborgare visserligen sorgligt nog fått betala för genom skattsedeln, men det har gjort att jag verkligen kommit ut i de vackraste delarna av Sverige på många underbara grusvägar där den sammanpackade jorden i vägarna ibland faktiskt gett ett enormt gott glid, till skillnad från skrovliga asfaltsvägar.

Jag har träffat på blåbär som har varit stora som ollon (nej nu överdriver jag men stora och fina var de) och jag har hitta karljohanssvamp denna sommar som har lockat in mig i underbara naturområden. Även en fjällskivling har slunkit med. Jag har även fått träffa nöjda tyskar och danskar som stärkt mig i tron på allemansrätten och Kalmars konstprojekt har fått mig att skratta och le i den svenska sommarsolen.

Samtidigt har jag sluppit mycket av biltrafikens föroreningar. P.g.a. att jag har cyklat har jag heller inte skapat några skatteintäkter via kollektivtrafiken eller bensinskatten och därigenom inte bidragit den vägen till regeringens odemokratiska politik och det känns bra, eftersom de motarbetar folkets vilja på en mängd olika områden. Så trippel tacksamhet till Skånetrafikens förseningar.

Här lite bilder till Skånetrafikens anställda från säkerhetsvaktens egna svenska sommaräventyr:

Svenska nationalsången på en handduk var jag tvungen att ta ett foto på
– Jag tycker inte att den riktigt gör Sverige och svenskarna rättvisa. Den känns inte helt sann, mer som någon slags psykopatisk vision från Stockholm, kanske skriven av en enväldig diktator eller oligarker som vill att folket ska vara redo att dö i koloniala krig för att återskapa ett Storsverige genom krig. Ska vi kanske hitta på en bättre nationalsång som vi kan vara stolta över, kanske en som liknar hymnen till Sovjetunionenn (versionen inkl. Lenin men exkl. Stalin) om folkstyre (demokrati) och fred.

Säkerhetsvakten med en Fjällskivling
– Hatten stektes som en slags veganbiff i ekologiskt smör.

Säkerhetsvakten i Solnedgång vid Stensö i Kalmar
– I bakgrunden fiskar ungdomarna till tonerna av välkomponerad och väl framförd svensk musik. Det ger mig hopp om åtminstone Kalmars framtid.

Konstprojekt i Kalmar – Sandskulptur – Elefanter som gosar
– En fantastisk skulptur på så många olika plan. Jag skulle bli mycket förvånad om den inte vann konsttävlingen.

Konstprojekt i Kalmar – Sandskulptur – Rysk ubåt på grund?
– Kan det vara en satir av Sveriges militärers rysskräck och militärövningen Aurora17

Konstprojekt i Kalmar – Här sitter jag och släpper luft”
– Och tydligen är det helt normalt. Vi släpper luft ca 13-21 gånger per dag. Hur ofta fisande sillar gör det vet jag inte.

Sten kvar efter inlandsisen i Blekinge
– Sannerligen är det inte konstigt att människor trodde på vidskepligheter som jättar och en mängd olika gudar förr i tiden innan vetenskapen framlade olika evidens om olika naturfenomens uppkomst.

Svenska ortsnamn som kan väcka munterhet – Gökadal
– Men innan jag eventuellt överväger att göka i Gökadal, så tycker jag att vi tillsammans borde återställa landet med lite mer riktig demokratisk socialism åt alla barn i Sverige och i andra nationer (alltså inte motsatsen, det som den imperialistiska högern och märkligt nog även de s.k.”Socialdemokraterna” vill ha idag) Jag får bara hoppas att salamin fortfarande kommer vara funktionsduglig när det inträffar, men det beror givetvis på att en majoritet av oss röstar rätt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s