Alernativ vänster – Markus och Malcom

När jag sitter och betraktar alternativa högerns drift med ”baarnen”, med ett halvt leende på det vita pillret, slår det mig att det kanske finns en ”alternativ vänster” också, d.v.s. vänsterfolk som också driver gäck med många företeelser i samhället. Via Ecosia finner jag Johannes Nilssons podd om en Alternativ vänster. Det är en intressant podd och jag inser när jag lyssnar på den att Alternativ vänster faktiskt finns.

Jag finner ex. ”Markus och Malcom” Jag finner även något matnyttigt via Flashback. Malcolm har nämligen skrivit två mycket intressanta artiklar i Arbetaren:

https://www.arbetaren.se/2015/03/15/det-eviga-tjatet/
https://www.arbetaren.se/2015/06/29/demokratin-verkar-liksom-inte-lika-haftig-langre/

Det är även kul att se kända tokliberalers oro inför just tanken på en alternativ vänster via Youtube samtidigt som många i fulmedierna ganska nonchalant, nästan helt utan oro, avfärdar alternativhögern nedsättande med ord som nazism, ett invektiv som nationalsocialister, nationella eller alternativ höger själva oftast inte klistrar på sig.

Jag ser det som något positivt att unga i vänstern börjar artikulera sig intellektuellt i stället för att slå sönder privat egendom eller människor, likt apor, och gör hela vänstern impopulär, eller att vänstern inte enbart grottar ner sig i frånstötande oviktiga frågor. Deras nya alternativa aktivitet kan säkert leda till något bra för hela Sverige tror jag, men det kommer inte vara bra för den havererade oligarkin som styrs av girigbukar i, för mig tydlig, maskopi med Wolodarski och journalister som ibland fått eller suktar efter journalistpriset från Bonnierfamiljen.

I Youtubeklippet jag länkar till ovan nämner den kände förvillaren Wolodarski ”demagog”. Så jag slog upp ordet på kul. Det var intressant. Det är mycket intressant att det ordet används av DN:s chefredaktör. Verkligen. :oD Även att journalisten uttrycker att hon vill skapa en samlande punkt för alla journalister (där hon sannolikt vill att de ska komma överens om hur människorna ska indoktrineras).

Det slår mig också att människor i den riktiga vänstern, d.v.s. den vänster som driver socialismen och välfärden, ex. Vänsterpartiet och Kommunistiska partiet, förmodligen förlorat makten eftersom fulmediernas ”kaviarvänster” driver fullkomligt irrelevanta frågor för normal underklass och medelklass som passivt betraktar den.

Eftersom dessa klasser oftast sitter bänkade vid girigbuksägda fulmedier där ”kaviarvänstern” huserar fritt, samtidigt som dessa klasser ofta ogillar eller äcklas av deras budskap, så har de äcklade medborgarna inga som helst problem att rösta på vilket som helst parti som bespottas i samma fulmedia och märkligt nog får det Israellojala högerpartiet Sverigedemokraterna bespottas av ”kaviarvänstern” precis där. En kontrollerad opposition?

På så vis kan högern kamma hem alla dessa missnöjesröster, allt medan den riktiga vänstern ständigt framstår som bortkollrad i genusdagis, prideparader, vurm för införsel av vuxna ”baarn” och för rehabilitering för massmördare och terrorister, d.v.s. exakt det som etablissemanget skapat. Men vi får hoppas att Markus och Malcom m.fl. kanske kan förändra den saken.

Om Markus och Malcom läser detta är de givetvis varmt välkomna att kommentera här eller bjuda in mig till podden. Samtidigt vill jag speciellt uppmärksamma dem på fäljande intervju:

http://www.proletaren.se/inrikes-politik/kajsa-ekis-ekman-det-duger-inte-med-duttande-har-och-dar

…samt mina kommentarer till den:

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/03/10/ledarskap-kajsa-ekis-ekman-intervjuas-av-kommunistiska-partiets-ordforande/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s