Patriotism – Kommunistiska partiets ordförande polisanmäler ÖB Micael Bydén för högförräderi

Igår onsdag 6 september anmälde Kommunistiska Partiets ordförande Robert Mathiasson överbefälhavaren Micael Bydén och hans föregångare Sverker Göranson för högförräderi, enligt Anders Romelsjö. Jag anser att det var ett mycket patriotiskt initiativ som jag ställer mig bakom, med tanke på de risker jag anser att makthavarna utsätter Sverige för. Robert Mathiasson säger bl.a. :


”Det är tydligt hur de har agerat för att Sverige ska bringas i beroende av utländsk makt och de har med utländskt bistånd framkallat fara för att riket skall invecklas i krig eller andra fientligheter. Enligt svensk lag har de med andra ord gjort sig skyldiga till högförräderi”

Följer man ordergivningen så utgår den från regeringen som tillsats av riksdagen som valts av folket, men folket är inte enigt i Nato-vurmen enligt Sifo, så något har definitivt gått snett i vår maktapparat. Det är evident att det kan handla om högförräderi, eller någon typ av organiserad brottslighet, eller båda delar. Robert Mathiasson fortsätter:


”Både Bydén och Göransson har starka kopplingar till USA:s militär och krigsindustrin, och det finns all anledning att misstänka att de inte arbetar med Sveriges bästa för ögonen, och därför polisanmäler jag dem”

Vilka kopplingarna är till det militärindustriella komplexet framgår av Mathiassons polisanmälan och Romelsjös artikel:

”Sverker Göranson och Micael Bydén arbetade runt millennieskiftet som militärattachéer i Washington DC, uppdrag som innebär nära kontakter med både främmande makt och privata näringslivsintressen inom militärindustrin. Göranson och Bydén har även haft ledande befattningar i Natoledda militära insatser på Balkan och i Afghanistan. ”

”Bydén erkänner att det finns en agenda bakom det som han själv och tidigare Göranson gjort som överbefälhavare. Med tanke på Göransons och Bydéns nära kontakter med främmande makt och med privata ekonomiska intressen finns anledning att misstänka att de inte handlar med Sveriges bästa för ögonen. Misstanken stärks av att Sverker Göranson våren 2016, sex månader efter att han slutade som överbefälhavare, tillträdde en tjänst som rådgivare åt Saab – Sveriges största producent av krigsmateriel – med placering i USA.”

Jag noterar att man i Nürnbergrättegångarna kom fram till att man inte måste lyda order. Blir man uppmanad av regeringen att begå det som kan anses vara en brottslig handling, som dessutom går stick i stäv med folkviljan, så kan man faktiskt avgå, eller kanske göra militärkupp och utlysa nyval och berätta för folket om varför man väljer att göra det man valt.

Jämförelsen med det imperialistiska Hitlertyskland skulle kunna avfärdas som argumentationsfelet ”ad Hitlerum” men de haltar tyvärr inte det minsta med tanke på USA:s många olagliga invasioner i världen och Sveriges medlöperi i olaglig imperialism. Man bör nog inse att ÖB definitivt är en av de huvudansvariga ifall domstolen (eller en framtida folkdomstol) beslutar att det rör sig om ett brott mot svensk brottsbalk.

Själv anser jag att militärövningen Aurora17, tillsammans med med USA i närheten av Ryssland, med stor rimlighet borde anses vara ett brott mot vår grundlag, ett brott mot vår demokrati, d.v.s. det faktum att folket inte vill se detta vapenskrammel ihop med USA intill Ryssland, s.a.s. ett brott mot svenska mentalt friska värderingar, förmodligen också ett direkt brott mot brottsbalken, samt ett brott mot varje logisk och känslomässig rimlighet och definitivt ett brott mot vår egen och våra grannars säkerhet, som definitivt kan liknas med att Sovjet plötsligt utför övningar på norra sidan av Kuba…

Jag hoppas att polisen väljer att ta anmälan på fullt allvar även om det kanske är olyckligt att det endast är Kommunistiska partiets partiledare som lämnar in polisanmälan och inte fler politiker ur flera olika partier, med tanke på ohederliga tankesmedjors och opatriotiska fulmediers felaktiga användning av begreppet kommunism, som definitivt är en intressant ideologi som borde respekteras på en mängd olika vis. och som har den evidenta potentialen att tillfredsställa invånarnas verkliga behov i vilken nation som helst i världen.

De inblandades beteenden gör att jag blir betänksam vad gäller det mentala tillståndet, som för mig förefaller vara något som liknar Dr. Strangelove i filmen med samma namn. Även om jag misstänker någon form av utpressning eller mutbrott så är jag nästan helt säker på att det rör sig om ren dumhet när man leker med Sveriges, våra grannars och världens säkerhet. Det verkar inte finnas någon annan rimlig förklaring till beteendet förutom en. Det kan handla om eliternas ömsesidiga vilja att försätta folket i paniktillstånd, vilket gör att de villigt kommer marschera vart helst eliten vill.

”… naturligtvis vill folket inte kriga. Varför skulle någon fattig dräng på en gård vilja riskera sitt liv i ett krig när det bästa han kan få ut av det är att komma tillbaka till sin gård i ett stycke? Naturligtvis vill de vanliga människorna inte ha krig; varken i Ryssland eller i England eller i Amerika, eller för den delen i Tyskland. Det är förstår vi. Men trots allt är det landets ledare som bestämmer politiken och det är alltid en enkel sak att dra folket med sig, oavsett om det är en demokrati eller en fascistisk diktatur eller ett parlament eller en kommunistisk diktatur.”
/Hermann Göring

”… of course, the people don’t want war. Why would some poor slob on a farm want to risk his life in a war when the best that he can get out of it is to come back to his farm in one piece? Naturally, the common people don’t want war; neither in Russia nor in England nor in America, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, it is the leaders of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy or a fascist dictatorship or a Parliament or a Communist dictatorship.”
/Hermann Göring

… men jag är givetvis öppen för andra förklaringar, öppna eller anonyma i kommentarsfältet.

Jag hoppas som patriot att vi kan skapa ett modernt totalförsvar som följer folkviljans önskemål om alliansfrihet och neutralitet och att yttrandefrihet och demokrati kommer skattas högre av politiska ledare i framtiden, samt att folket kan stå enat i denna viktiga fråga och pressa sina representanter i alla svenska riksdagspartier.

Lästips för militärer:

https://en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Untold_History_of_the_United_States#Companion_book
Because we say so – Noam Chomsky

Annonser

2 reaktioner på ”Patriotism – Kommunistiska partiets ordförande polisanmäler ÖB Micael Bydén för högförräderi

 1. Jo, man undrar vem Nato-vurmen i våra medier ska tjäna?

  Inte är det svenska folket den saken är säker. Den Globala ”krigshetsen” kan förvisso bara ha ett syfte! Ständig vapenproduktion och avsättning för och efterfrågan på militär upprustning?

  Produktion av hotbilder i medierna. Vilka tjänar på det? Vilket land har den största vapenproduktion i världen?
  Vem ska leverera vapen för ”etthundra miljarder” till Saudiarabien och vad ska de med sådana mängder vapen till? Vem tjänar på det?

  Varför skrämma vettet ur svenska folket och hela Europa med krigspropaganda? Vem är det inbillade hotet mot Sverige och övriga EU-länder som egentligen inte existerar.

  Vilka bilder målas upp i massmedierna och vem bestämmer vilka bilder och värderingar som ska återges i offentligheten? Varifrån hämtar de sitt material?

  Jo, Svenska medier ur liberalpressen som lydigt köper propaganda-lögnerna från Amerikanska lobbyorganisationer, PR-konsulter, byråer, tankesmedjor och andra spinndoktors, utplacerade över hela Europa och en stor del av övriga världen från ” Husse ” (store satan) som vill dominera hela planeten.

  Får inte Husse som han vill, då intervenerar, konspirerar, eller nid-skriver han eller upprättar han handelssanktioner mot vilket land som helst. Fan tar den ”svansviftare” som inte lyder Husse, kommer att hamna i onåd och blir utan foder.

  Liked by 1 person

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s