Hanna Wigh som beskriver sextrakasserier i Sverigedemokraterna bjuds in till Vetenskapliga partiet

Jag blir ledsen när jag idag läser vad som skrivs Flashback om Hanna Wigh som är en så god talare med karisma och verkar vara en mycket lojal person med sitt parti och med Sverige, samtidigt som hon värnar (och kanske utnyttjar de fantastiska demokratiska friheter som vi tillkämpat oss de senaste århundradena), så jag bestämmer mig att med värme direkt, utan att rådgöra med Centralkommittén, här bjuda in Hanna till oss.

Hannas f.d. man, oavsett om han stammar från Ryssland eller Litauen, och även andra människor som känner sig dåligt behandlade av människor i Sveriges politiska partier, är också varmt välkomna som svenska medborgare till Vetenskapliga partiet och till Valsamverkanspartiet om de delar våra visioner om ett bättre Sverige och om fler nya partier i riksdagen. Här finns nytta för er alla.

Samtidigt vill jag säga till de 99% Sverigedemokrater, som är hederliga och inte begår kriminella handlingar, att ni alla, med ert parti, också är varmt välkomna att valsamverka med oss om ni vill det för att hjälpa Hanna om ni vill det. Hanna finns även att se på Youtube.

En reaktion på ”Hanna Wigh som beskriver sextrakasserier i Sverigedemokraterna bjuds in till Vetenskapliga partiet

  1. Ping: Våldtäktsmannen i Sverigedemokraterna – Nu blir nog SD:s ledning och/eller säkerhetsansvarig tvungen att polisanmäla mannen. | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s