Myndighetsmissbruk – Begår tandvården på Gotland lagbrott mot tandhygienist?

Det politiska repressaliesamhället slår till mycket hårt mot Bernt Herlitz, en tandhygienist, som hjälpte Migrationsverket att avslöja bidragsfusk. Ett fullkomligt moraliskt korrekt beteende som Bernt bör vara stolt över. Mats Kvarnberg och en annan hög chef från Region Gotland, samt de lokala medierna, bestraffade Berndt medelst avsked, samt förtal inför hela Gotland, något vi bedömer som olagligt enligt brottsbalken 5 kapitlet om ärekränkning och det kan naturligtvis polisanmälas av Berndt om han vill det.

Egenmäktigt tog de båda cheferna saken i egna händer, till synes helt utan hänsyn till Berndt. Berndts bedömning, baserad på egen moraluppfattning, sammanföll med Migrationsverkets uppfattning och uppmaning, vilket var att bidragsfuskarna borde anges. Fullt rimligt naturligtvis. Cheferna bedömde, märkligt nog, att bidragsfuskande migranters rättigheter står över laglydiga riktiga flyktingbarnspatienter och laglydiga svenska patienters rätt till tandhälsa, vård och välfärd.

Egenmäktigt avgjorde de båda cheferna indirekt att Sveriges bidrag ska tillfalla människor som INTE har någon som helst rätt till dem på bekostnad av patienter som har rätt till dem. Enligt min bedömning kan här ev. 20 kap. om tjänstefel appliceras på dessa chefers obalanserade beslut som jag anser varit av särskilt hänsynslös art, inneburit betydande och synnerligen kännbar värdeförlust både för Gotlands och Sveriges folk och framför allt för Berndt. Dessutom kan cheferna ha gjort sig skyldiga till 17:e kapitlet 11 § om skyddande av brottsling.

De båda cheferna insåg, märkligt nog, inte att alla behandlingar av icke-berättigade vuxna olagliga migranter stjäl behandlingstid från både de berättigade riktiga flyktingbarnen, men även från de svenska medborgare som dessutom får betala kalaset via skattsedeln. Det är många i Sverige som har drabbats ekonomiskt av dessa utgifter, men inte de som beslutat om dem.

Förmedla gärna namnet på den chef som är ansvarig för beslutet om avsked samt namnet på den advokat som Berndt är rädd för! Anfall är ofta bästa försvar. Det är vår uppfattning att det här kan handla om ett politiskt motiverat olaga hatbrott och myndighetsmissbruk, kanske motiverat av främmande makt för att skapa konflikt i vårt samhälle och i sådana fall alltså enligt 19 kapitlet, ett brott mot Sveriges säkerhet. Vi anser att de som skapat denna situation, dessa politiker, dessa medier, dessa korrupta jäviga jurister och dessa chefer bör ersättas av folket snarast för allas vår trygghet. Vi behöver inga handfasta evidens. Deras beslut och beteenden pekar på att de helt har tappat fotfästet.

Vi anser att Berndt, GIVETVIS, skall återanställas och kompenseras ekonomiskt för alla utlägg och psykiskt lidande och att de båda ansvariga cheferna bör ha mindre ansvarsfulla uppgifter i framtiden. Hur det blir i Sverige efter valet styr du, inte enbart i valet, men även genom din egen påverkanskraft på dina vänner och bekanta. Kom ihåg det! Länka och e-posta de som behöver läsa detta!

2 reaktioner till “Myndighetsmissbruk – Begår tandvården på Gotland lagbrott mot tandhygienist?

  1. Vad skulle sekretessbrottet bestå av? Vilken sekretess har upphävts? Namn på personer?
    Att berätta sanningen utan att någon tar skada är väl inget brott? Att avslöja ett bidragsfusk kan inte vara något brott.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s