Rebwar Hassan säger sanningen, själva grunden för förstånd, men utesluts ur Miljöpartiet av en inkompetent partistyrelse

Via Det Goda Samhället och Stockholm Direkt får jag reda på att Rebwar Hassan uteslutits ur Miljöpartiet. Hassan har varit medlem i Miljöpartiet sedan 1996 och är idag är ledamot i Stockholms läns landsting och var tills idag gruppledare för Miljöpartiet i Skärholmens stadsdelsnämnd. Hassan är född i Irak och var som ung aktiv i en kurdisk marxistisk organisation, utbildade sig till oljeingenjör i dåvarande Sovjetunionen och kom till Sverige 1991, då på väg att doktorera i ett arbete om vattenresurser.

Jag som organiserar Vetenskapliga partiet, är också ingenjör och här lyfter vi gärna fram både kurdernas rättigheter, kurden Amineh Kakabaveh, den moralfilosofiskt medvetne ateisten Karl Marx, såväl som vikten av att hushålla med våra resurser. Jag visste tidigt varthän den galna politiken var på väg i Miljöpartiet och gav helt upp hoppet i samband med att Miljöpartiet tog bort utträdeskravet ur det miljövidriga EU. Ungefär vid samma tidpunkt uppfattar jag det som om också Birger Schlaug och andra oroliga ekologiska människor gav upp hoppet.

Passa på nu och smid medan järnet är varmt, Hassan! Du kan säkert få med dig en hel del människor, antingen till Vetenskapliga partiet eller till Valsamverkanspartiet med ytterligare ett miljöparti. Välkommen till den vakna sidan av Sverige! Naturligtvis är även Miljöpartiet välkommet, för hur korttänkt de än beter sig i partistyrelsen idag så har vi givetvis medlidande med dem, för hur ska de någonsin förstå hur inkompetent de betett sig? Det är naturligtvis svårt för de stackarna.

Miljöpartiet kommer förmodligen åka ur riksdagen 2018, om de inte valsamverkar, och det vore på något vis ännu värre än inte ha något hycklande miljöparti alls i riksdagen, för det skulle enbart gynna den ännu smutsigare högern inkl. de smutsiga sossarna.

2 reaktioner till “Rebwar Hassan säger sanningen, själva grunden för förstånd, men utesluts ur Miljöpartiet av en inkompetent partistyrelse

 1. Via sin Facebook skriver Hassan:

  Rebwar Hassan
  22 tim ·

  Idag är jag utesluten från MP!

  Mitt politiska engagemang har jag försökt använda till största möjliga nytta för den som är sjuk, går i skolan, är pensionär eller jobbar. Fungera inte vårt komplexa samhälle kan Sverige heller inte hjälpa människor på flykt eller i nöd. En demokrati och ett välfärdssamhälle kan aldrig fungera om vissa människor av olika skäl håller sig undan de gemensamma åtagandena som krävs för bygget av välfärdssamhället. Islamistiska parallella klansamhällen har ingen del i ett demokratiskt välfärdssamhället.

  Etablerandet av islamistiska parallellsamhällen har dessvärre underlättats av den politiska islam flera muslimer i (MP) har lyckats pracka på partiet. Gustav Fridolin ville som bekant att (MP) skulle välja en religiösa muslim som partiledare och välja en annan till partistyrelsen.

  Pengar för arbete mot islamofobi har i praktiken blivit pengar för att sprida politisk islam och cementera klanstyrda parallellsamhällen med shariapoliser och hederslagar.

  Idag nåddes jag via telefon alltså av besked från partistyrelsen att de beslutat att utesluta mig ur det miljöparti jag tillhört så länge.

  Partiet är nuförtiden visserligen något annat än ett miljöparti men tråkigt är det. Jag anses ha skadat partiet genom att kritisera enskilda partifunktionärer. Islamisterna i partiet som verkligen har komprometterat oss är däremot kvar om än rätt så tysta nuförtiden. Men den egentliga orsaken hör försågs samman med enkel matematik. Miljöpartiet behöver islamisterna och deras röster. Att vara kritisk mot islams irrläror och avslöja islamism, sharia, klanstyren, gängkriminalitet, falsk feminism är nog inte bra om man som parti är beroende på dessas röster.

  Mitt politiska engagemang fortsätter dock och jag ska fortsätta att kritisera dem som inte sätter västerländska demokratiska värderingar och vårt lands alla medborgare först och främst!

  Rebwar Hassan / Landstingsledamot/ Stockholm 16-10-2017

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s