Forskningsfusk – IPCC ger klimatmodellerna fel, men döljer resultaten p.g.a. politisk agenda

De globala växlingarna i temperaturen (1979-2016) följde de naturliga drivkrafterna och var oberoende av halten av växthusgaser, vilket även IPCC skriver på undanskymd plats i sin senaste rapport. För mer info om hur IPCC medvetet dolt forskningsresultaten i svårtydda diagram se sidorna 7-9 i denna rapport från John Raymond Christy.

Den stora osäkerheten i datormodellerna byggde bl.a. på ”den förmodade värmebubblan”, men den uppkom aldrig i verkligheten. Därför måste beräkningarna av klimatkänsligheten göras om i grunden. Vi tar en snabb titt på Miljöpartiets politik för klimatet för att se om de insett att de blivit grundlurade av agendans skapare! Nejdå. Ledarskapet i MP som skiter i den ekologiska hållbarheten har ännu inte vaknat upp.

Barn i pulka på gräs

Barnet i pulkan på gräs finns fortfarande kvar, men de är inte ensamma. Ej heller kommunisterna har vaknat upp på den punkten, kanske även fler partier. Kuckeliku! Det är dags att vakna nu! Vi tackar Klimatupplysningen för upplysningen.

4 reaktioner till “Forskningsfusk – IPCC ger klimatmodellerna fel, men döljer resultaten p.g.a. politisk agenda

 1. Jag är rädd att du tar del av suspekta rapporter. Det är aldeles för lätt att korrumpera forsknings-rapporter, särskilt som storra kapitalistiska krafter och globala industriföretag ligger bakom (köper forskare för sina agendor).

  1. Nästan alla forskare som undersöker saker har anslag för det, även klimathotare som oftast saknar kompetens för uppgiften, d.v.s. de som släpps fram i fulmedierna för att repetera klimathotet, helt utan att det tillåts djupare diskussioner med lämpliga diagram eller dementier, som vanligt när det ljugs friskt.

   Men det är ju de fakta som analyseras som vi ska titta på! Eller hur? Vi ska titta på om de klimatmodeller som de skrämt upp folket med korrelerar med verkligheten, eller inte! Eller hur?

   Miljöpartiets ”känsloargument” är ett barn i pulka på en gräskulle. Detta är ett vidrigt lögnparti. Ljugande partier som utnyttjar folkets dumhet och korrumperar sig måste bort om det ska bli ordning i landet.

   De verkar ha betalt för den psykologiska påverkan av massorna till att tro på klimathotet som enligt dem kräver globala lösningar, vilket av en ren slump sammanfaller med monopolkapitalets massmedialt mörkade källa till klimatalarmismen.

   Det här är inga vilda konspirationsteorier. Den som undersöker saken ser tydligt varifrån hela korruptionen kommer.

   Samtidigt som politikeradeln och fulmedia repeterar klimathotet så proppsar de för att demokratiskt valda presidenter ”måste bort”, samt ”tillväxt”(exponentiell funktion), helt utan att diskutera vad dessa ord verkligen betyder, samt skiter fullständigt i den ekologiska hållbarheten och propsar på massinvandring av barnavlande sekter som är så extrema att det givetvis skapar konflikt i vårt samhälle.

   Under en slogan som är direkt lögnaktig ”ingen människa är kriminell”, samtidigt som de propsar för den nyliberalism som skapar kriminalitet, vill de ha in människor utan flyktingskäl, på bekostnad av bistånd som är 10-100ggr effektivare på att hjälpa människor och INTE leder till massdöd i Medelhavet, våldtäkter, kriminalitet eller terrorism i vårt eget land.

   Vari ligger logiken i detta om de inte är köpta, eller fullkomligt grundlurade, av monopolkapitalets girigbukar som lever på krossandet av välfärdsstaten, asylbaronsindustri och konflikt?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s