Tillhör Sverigedemokraterna Martin Kinnunen och Markus Wiechel den kontrollerade oppositionen eller den verkliga oppositionen?

Högerpartiet Sverigedemokraternas riksdagsledamöter Martin Kinnunen och Markus Wiechel besöker flyktingläger, träffar FN-organ och religiösa ledare i Syrien. SD-politikerna vill enligt Romelsjö:

”kunna visa den sanna bilden av händelserna för det svenska folket, med hänvisning de omfattande skador som orsakats av terrorkriget.”

Jag tycker att det är helt rätt att inte lita på ständigt ljugande terrorpolitikers eller Rothchild-sionistiska medier och att istället, med ryggrad, besöka Syrien som länge bekämpat de mest extrema formerna av Islam, inkl. de s.k. ”moderata rebellerna”, vilka terroriserat Syriens folk med stöd av Saudiarabien, Israel och USA.

Jag tycker istället att det är Stefan Löfven och Markus Wallenberg och deras besök, samt ev. försäljning av vapen, till det extremistiska terroristiska Saudiarabien, vilket bevisligen stödjer terrorism och som skapat ett blodigt krig mot det fattiga Jemen, ett handlande som bör fördömas, inte SD-politikerna som föredömlig verkar söka sanningen om tingens ordning.

Huruvida politiker från det Rothchild-sionistiska SD kommer leverera en sann bild av verkligheten när de väl kommer till kritan är naturligtvis en helt annan sak. Ska de ljuga fegt väl hemma i Sverige, eller med ryggrad ge Wallström med kumpaner på truten ordentligt retoriskt? Det vore sannerligen trevligt med det sistnämnda.

Tillhör Kinnunen och Wiechel den kontrollerade oppositionen eller den verklig opposition mot den ogudaktiga högersossedrivna och moderatdrivna proxy-terrorn? Hur det ligger till får vi snart se.

6 reaktioner till “Tillhör Sverigedemokraterna Martin Kinnunen och Markus Wiechel den kontrollerade oppositionen eller den verkliga oppositionen?

 1. Jag är övertygad att SD söker efter fakta om syrien och motsätter sig den politiskt styrda bild av Syrien som statstelevisionen ”Public service” förmedlar och har förmedlat. De har helt enkelt köpt in det som USA och andra länders korrespondenter förmedlat under alltför lång tid.

  Det är logiskt när den intellektuella slöheten ersätts för färdigfinansierade amerikanska medie-lobbyister som tillåts härja fritt i svenska och andra europeiska medier.

  I mediebranchen gäller, snabba nyheter, sensationer, action och känslor som ska väckas . Fakta är bara en bisak.
  Ingen i politisk maktpossition försitter driften att lägga ”värden” i de budskap som ska förmedlas.
  De bilder av världshänderser som svenska medier ska ge till tittarna, får inte vara motstridiga till de som EU i sin helhet ska förmedla. Så långt har det alltså gått!
  Sveriges utrikespolitik ska vara i samklang med hela UNIONEN. EU ska således tala med en röst till sina medborgare annars drabbas hela unionen av disharmoni / disonanns. Folk kan ju börja undra över om det finns andra bilder än det regeringen matar dem med, Därför attackerar regeringen och övriga riksmedier SD
  Därför är det nödvändigt att skcka ut andra människor än regeringsföreträdare. Väldigt modigt av SD faktiskt.

 2. SD gav inrikesminister Yngeman en rejäl verbal ”smocka” i SVT, när de belv påhoppade för att sammarbeta med den Syriska ”terror-regimen” och ville undersöka de faktiska förhållandena på plats och kanske en annorlunda bild av Syrien än den officiella som EU inklusive Sverige tillhandaräcker sina medborgare.
  De menade att det inte var någon skillnad när Stefan Löfven (på bild) skakade hand och frotterade sig med med prinsar ur det Saudiska kungahuset för att göra affärer eller gullar med någon Ayatolla från Iran. Men det togs inte upp i repris. Hela redaktionen fick troligtvis spader och stoppade ner repportaget i sekretess-skåpet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s