Riksrevisionen kritiserar svenska regeringar för ansvarslöshet i invandringspolitiken

Via Samnytt läser jag att:

”Regeringen har enligt granskningen underlåtit att göra ekonomiska analyser av invandringens kostnader, inte på ett trovärdigt sätt gjort prognoser om antalet asylsökande och inte heller tagit hänsyn till vilka konsekvenser den förda migrationspolitiken får för medborgare, myndigheter, kommuner och landsting.” …

”Kritik riktas också mot att propositionerna tagits fram på ett oprofessionellt sätt – vedertagen metodik har inte använts, hänvisningar till forskning och annat kunskapsunderlag lyser med sin frånvaro och i 20 av de 26 granskade propositionerna saknades helt analyser av risker och osäkerheter.”

På Riksrevisionens hemsida läser mycket riktigt:


Bristande konsekvensanalyser inför migrationspolitiska propositioner. Konsekvensanalyserna inför regeringens migrationspolitiska propositioner har haft brister, visar en ny granskning från Riksrevisionen. Bland annat har det saknats ekonomiska analyser, trovärdiga skattningar av antalet asylsökande samt beskrivningar av hur förslagen påverkar människor, myndigheter, kommuner och landsting.”

Det är naturligtvis INTE ett förvånande resultat ens av en partisk granskning, kanske inte ens besvärande. Alla har vetat om problemet länge. Har man INTE vetat om det så har man inte hållit ögonen öppna. Kommer det leda till ett ansvarsfullt beteende i fortsättningen med vår nations ekonomi? Det beror på om man väljer ansvarsfulla politiker eller ej i valet 2018. Mitt tips är givetvis att man röstar på ett ansvarsfullt parti som valsamverkar!

Ros till Riksrevisionen som granskat, även om rapporten är sen. Ros till Samnytt. Ros till det ärliga OMTT. Ris till de politiker som INTE gjort sitt arbete korrekt för Sveriges väl och ris till det lögnaktiga ETC.  och alla andra fulmedier som ljugit för svenska folket konstant.

3 reaktioner till “Riksrevisionen kritiserar svenska regeringar för ansvarslöshet i invandringspolitiken

  1. Så är det förmodligen. Visserligen kan det bero på vanlig dumhet för människor i grupp beter sig ofta dumt genom att de låser fast sig i en intern hjärntvätt som gör att de slutar tänka kritiskt, men ETC kan ha en medveten massmigrationsagenda som ska krossa facken och den svenska arbetarklassens genom dubbel vurm.

   1. Genom välkomnande av asylanter.
   2. Genom avvisande, vilket nu Löfven aktiverat, men utan häktning och deportation, vilket skapar illegala svartjobbare, eller tiggeri, eller genom att vakta 40 timmars-arbetsveckan, trots att vi har en reell arbetslöshet. När arbetarna slåss om jobben kan monopolkapitalet driva ner lönerna. Med enorm massmigration kan monopolkapitalet driva upp hyrorna och sätta länder i skuld. Detta i sin tur stärker monopolkapitalets fascism, vilken står i motsats till demokrati och är det något monopolkapitalet hatar så är det demokrati, eftersom det undergräver deras makt och t.o.m. kan skapa socialism och kommunism som helt tar ifrån dem makten. SD är förmodligen den kontrollerade oppositionen som en dag skall tas över och skapa fascism, även om SD idag ser ut att vara ett helt vanligt högerparti där allt från högersossar till moderater är varmt välkomna. Det förklarar även vurmen för det fascistisk Israel som bedriver etnisk rensning och olaglig ockupation av en annan nations territorium.

   Förmodligen tar olika psykopater mutor precis som vanliga fulmediers chefredaktörer och politikeradel för att genomföra olika monopolkapitalistiska intressenters agendor. Pengarna landar sedan i olika skatteparadis, vilket givetvis kan vara en av hållhakarna mot dem, vilket gör att de kan pressas att fortsätta, även om de plötsligt skulle ångra sig och vill ha ett bättre eftermäle, likt Ulfkotte. Sannolikt finns det ofta andra hållhakar också.

   Saudiarabiens agenda är kanske att sprida Wahhabi-islam? Wallenbergs är kanske att sälja vapen till Saudiarabien? CIA:s agenda är kanske att skapa kaos och konflikt som amerikansk vapenindustri och säkerhetsföretag kan profitera på? Kalergis och Soros agenda är kanske att utrota vita etniciteter? Israels agenda är kanske att avfolka Syrien innan det kommande anfallet? etc. etc. Dessa agendor samverkar. Putin har försökt att tala vett med Europa, men många som försöker utsätts för kontrollordet ”Putinist” av fulmedierna, trots att de enbart försöker värna sina egna nationella fredliga intressen, likt vilken hederlig gammal socialdemokrat som helst. (Jo. Förr fanns det Socialdemokrater som inte var folkförrädare.)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s