Vänsterpartiet lägger nya lagförslag för att bekämpa hedersrelaterat våld

Vänsterpartiet vill skärpa bestämmelserna om grov kvinnofridskränkning och grov fridskränkning, fördubbla det ekonomiska stödet till tjej- och kvinnojourerna, öronmärka en del av det ekonomiska stödet till de nationella tjej- och kvinnojourerna, samt avskaffa tvåårsregeln.

Jag tycker det verkar vara ett mycket bra förslag av Vänsterpartiet och ser fram emot fler kreativa förslag som även löser den kulturellt betingade faschistiska kvinnoförnedrings-problemeatiken på lång sikt, samt en biståndspolitik som inte stöttar monopolkapitalets asylbaronsindustri, men hjälper riktiga flyktingar lokalt istället och bygger upp det som terrorismen raserat.

Även förslag på anti-terrorområdet vore bra nu när Sverige huserar så många potentiellla terrorister. Endast så tror jag att SD kan utmanas från vänster och blir det riktigt bra så går jag kanske med i Vänsterpartiet.

3 reaktioner till “Vänsterpartiet lägger nya lagförslag för att bekämpa hedersrelaterat våld

  1. VP försöker peta lite i skiten för att hålla sig kvar i Riksdagen, men de är inte särskilt trovärdiga längre. De har spelat bort sina kort för länge sedan med ”tyck synd om varenda jävel” proppagandan.
    De är enbart löjliga. Tokvänstern har bara vänt kappan efter vinden. En stor del av asylkaoset har just VP skuld för.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s