The Russian Pissgate – Fabrikationen mot Trump är betydligt värre än Watergate-skandalen

Det är ganska allvarliga tjänstefel som begåtts i USA, vilket jag skrivit om tidigare. Nu har Donald Trump och republikanerna helt tydligt tröttnat på smutskastningen mot president Trump, genom de amerikanska fulmedierna, och saken har nu drivits upp på bordet på riktigt. Brotten mot president Trump verkar har begåtts i strid med Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA).

Man kan naturligtvis fråga sig varför det dröjt så länge och varför det publiceras just nu, d.v.s. vad detta ev. är tänkt att dölja, kanske de vill dölja helvetesveckan på Wallstreet, men tjänstefelen är helt tydligt betydligt värre än ex. Watergateaffären.

Den här affären är en smutskastningskampanj, till synes helt utan historisk jämförelse, där presidentkandidaten Donald Trump, helt utan hållbara evidens, och olagligt läckta uppgifter, påstås ha urinerat på en säng i något slags sjukt dominant beteende, likt en hund, där Obama-paret sovit tidigare i Ryssland.

Amerikanska skattebetalare har dessutom betalat för den perversa produktionen. Vad affären kommer få för namn ska bli intressant att se. Jag föreslår ”The Russian Pissgate” och noterar kallt att president Trump och andra amerikanska presidenter gjort betydligt värre saker än lite sängvätning i Ryssland.

Här är det nyligen släppta memot:

https://intelligence.house.gov/uploadedfiles/memo_and_white_house_letter.pdf

Här är det perversa hittepådokumentet mot Donald Trump:

https://assets.documentcloud.org/documents/3259984/Trump-Intelligence-Allegations.txt

Mer om saken:
https://samnytt.se/politiska-motiv-bakom-fbis-elektroniska-overvakning-av-trumps-radgivare/
https://newsvoice.se/2018/02/02/fisa-memo-fbi-avlyssnade-trump/

2 reaktioner till “The Russian Pissgate – Fabrikationen mot Trump är betydligt värre än Watergate-skandalen

  1. Man till och med påstår att Trump har sagt, att Ryssland och Kina är ”ondskans imperier”, men man kan ju inte lita på att Trump verkligen uttryckt detta, (låter mest som ett eko från Ronald Reagans tid som president). Det är rent idiotiska propaganda-påståenden som varje vettig människa avfärdar omedelbart. Det är obegripligt att inte mainstream-medierna omedelbart tar bort sådant, i stället för att återge sådana ”värdeomdömen” till i det offentliga rummet.

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s