Qatar-stödd terrororganisation skjuter ned ryskt flygplan med en MANPADS, förmodligen levererad av Qatar genom Nato

Enligt Sputnik News som visar nedskjutningen av ett ryskt Su-25 av en MANPADS så skedde nedskjutningen över ett område kontrollerat av Jabhat Fatah al-Sham, vilket är en islamistisk terrororganisation som stöds av diktaturen Qatar. Ryssland har tillstånd av Syriens demokrati att flyga i detta Syriska luftrum. Den ryska piloten lär ha dött i kamp med terroristerna efter nedskjutningen. Mer än 30 jihadister av Jabhat al-Nusra lär ha omkommit i en rysk vedergällningsattack.

Bild på brinnande Su-25

Det är synnerligen intressant att vissa terrororganisationer alltså idag innehar vapen som kan sänka vilket annat lands lagliga flygtrafik som helst. Mycket intressant. Jag undrar om Nato verkligen tänkt igenom sitt vapenstöd till diktaturer och terrororganisationer ordentligt? Nåväl. Det lär nog strax visa sig.

Qatar är f.ö. ett intressant land. Stening är en rättslig bestraffning i Qatar. Apostasi och homosexualitet är brott som kan ge dödsstraff. Förnekelse av Guds existens kan leda till upp till sju års fängelse, medan försök att konvertera någon från islam kan medföra ett 10-årigt straff.

Qatar lär nyligen ha bombat civila med klusterbomber i Jemen. Olika Nato-länder säljer massvis med vapen till Qatar. Qatar ska dessutom tydligen, som lök på laxen, få hålla FIFA World Cup 2022 som första arabiska land i världen. I Malmö lär samma slags extrema folk ha fått bygga en egen moské för att sprida sin doktrin. Ja, man undrar ju vad den s.k. ”mångkulturen” har i sitt sköte?

Är det Sverige som ska bli det militärindustriella komplexets nästa Syrien till tonerna av mer eller mindre gudibehagliga utrop från minareter? Tja. Jag skulle definitivt inte bli förvånad om en krigsherres sekteristiska doktrin kan leda till sådana konsekvenser, men det där har nog Sveriges extremt intelligenta regering koll på, eller vad tror du? Nu ska ju den extremt intelligente Dan Eliasson, som inte riktigt passade att leda polisen, leda MSB. (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.) Lovande.

4 reaktioner till “Qatar-stödd terrororganisation skjuter ned ryskt flygplan med en MANPADS, förmodligen levererad av Qatar genom Nato

 1. Alla länder som köper vapen från USA blir USA:s ”vänner” (så länge det behagar världspolisen). Om inte förvandlas de till ”ondskans axelmakter” av någon märkvärdig anledning, eller uppfattas som potentiella fiender och hot och ska bekämpas eller förebyggas med krig, eller bytas ut av CIA-infiltratörer, eller störtas av USA-finansierade utbildade proxy-armèer.
  De länder som inte underkastar sig att göra vapen och handels-affärer med kapitalist-imperiet ”over there” kan hamna i riktigt blåsväder eller på EU:s sanktionslista.
  Det gäller att hålla igång vapen lobbyn och krigsmaskineriet. Bolagens industri, bankvärlden och Rothschild-sionisterna och dess medier trycker på. ”War is money”. Utsugningsindustrin och kapitalist-ideologin kräver ständigt sin tribut.

 2. Dan Eliasson? Fjärde gången, gillt?
  Det är märkligt, att bara för att någon är ”partilojal”, kan vederbörande tillåtas hoppa från det ena ämbetet till det andra, utan vare sig hinder, kompetens eller inskränkningar och utnämnas till Generaldirektörer på olika myndigheter med feta arvoden, för vad som helst och för vilken gång i ordningen? Eller på vilka meriter?
  Frågan är om en Generaldirektörspost är ett arbete överhuvud taget, som kräver något av personen eller om det bara är en bekvämlighetstittel för lojala partimedarbetare för lång och trogen tjänst. Det verkar inte bättre.
  Hur kan lojalitet vara förknippad med ”kompetens” eller lämplighet? Men om man tar (S) på orden är det väl ”lojalitet” som går före och det enda som räknas in som ”kompetensbedömning”.
  Hur förklarar man annars att utnämningar av Generaldirektörer kan gå så tokigt, som att utnämnas 4 ggr på relativ kort tid. Försäkringskassan, Migrationsverket, Rikspolisstyrelsen,och nu MSB

  Är det då underligt att Sverige urartar moraliskt, politiskt och demokratiskt.
  (kolegialitetskorrumption) (nepotism-moral)?
  ”Partilojal”–”belöning”–”ämbete”–”arvode”– ”avgångsvederlag”–”Riksdagspension” eller ett nytt ämbete osv osv.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s