Brexit – Den Ungersk-amerikanske monopolkapitalisten George Soros lägger sig i Storbritanniens politik

Kommer ni i håg vilket rabalder det var i USA för att Ryssland skulle ha lagt sig i USA:s interna politik? I själva verket saknades det bevis för det, snarare var det kriminell påverkan i DNC och i FBI:s kriminella inblandning och ev. Israel-lobbyn som var de verkliga huvudnumren. För George Soros inblandning i Storbritanniens inre angelägenheter saknas det absolut inga bevis, den är helt öppen.

Beteendet av Soros skulle kunna jämföras med att en av Rysslands oligarker med europeisk bakgrund plötsligt, helt öppet, startar en organisation som heter ”Chinesify Europe” som, efter ett krig där som startats av monopolkapitalister, sedan verkar för en massmigration av kineser och andra asiatiska folk, som till ca 77-100% helt saknar asylskäl, till Europa (även om asiatiska kulturer oftast, i min mening, är relativt tilltalande och alls inte är frånstötande, såsom många av de kulturer som vi numera har i våra ”särskilt utsatta områden”, d.v.s. ”NO GO-zoner”.)

Bild på en upprörd tomte, ett troll med uttsträckt tunga i brudslöja och George Soros med utsträckt tunga i i brudslöja

(Bild tagen från den tecknade filmen Trollyg i tomteskogen och manipulerad med ett foto av George Soros)

The Telegraph rapporterar att George Soros planerar att rekrytera det engelska parlamentets representanter i ett försök att underminera premiärminister Theresa May’s genomförande av den brittiska folkviljans Brexit.

Monopolkapitalisten Soros driver nu alltså en kampanj för en ny folkomröstning om Brexit. Britternas vilja att lämna det monopolkapitalistiska EU-medlemskapet, vilket enbart gynnar monopolkapitalister, respekteras inte av Soros, som krossade Storbritannien i en svindlande spekulationshärva.

Det var en monopolkapitalistiskt pådriven kupp som även Sverige råkade ut för, här beskrivet i dokumentären Novemberrevolutionen av Dan Josefsson, där antingen mutade eller grundlurade personer, som tagit bort landets ekonomiska styrmedel, verkar ha varit en viktig del i monopolkapitalisten Soros spekulations-plan.

Att inte någon grupp inom ex. Special Air Service gör processen kort med de män som förstört Storbritannien både ekonomiskt, genom politiska mutbrott, massiv kriminell spekulation, samt kulturellt i ex. Luton, är lika märkligt som att ingen svensk militär gruppering gör det. Jag är så extremt förvånad att absolut ingenting sker i den riktningen.

Soros har en adress i London där han med stor sannolikhet ganska öppet talar med, mutar och indoktrinerar landets politikeradel för att krossa Storbritannien och förmodligen vilken annan nation som helst som inte har garden uppe mot monopolkapitalistens ”race to the bottom”- planer.

Många britter vill nu givetvis undersöka vilka hemliga överenskommelser som George Soros håller på med i sin lägenhet i London för att undergräva britternas demokrati. ”Best for Britain” planerar nu att sjösätta en kampanj denna månad, vilken de hoppas ska leda till en andra folkomröstning.

Jag anser att det är viktigt att det brittiska folket nu vaktar sin demokrati och stoppar den yttre attacken mot landet och inte låter sig luras av ett ev. illusionistiskt media-fokus i saken, där ex. något som ska representerar ”ondska” ska få representera ett Brexit, genom det vanliga argumentationsfelet som kallas för ”Ad Hitlerum”, medan fullt normala krafter mot det monopolkapitalistiska projektet EU från vänster sannolikt kommer mörkas.

Ad Hitlerum-argumentationsfelet:

  • P1: Hitler var vegetarian
  • P2: Hitler var ond
  • S1: Vegetarianism är av ondo.

Soros-kampanjen planerar nu betalda folksamlingar och konserter och för att fokusera på mer lättlurade ungdomar för sin indoktrinering, ungdomar som inte kan avslöja vanliga osanningar, förmodligen i hopp om att kunna svänga opinionen kraftigt hos dem inför en ny folkomröstning som de sannolikt kommer pressa sig och muta sig fram till genom det brittiska parlamentet.

Det kommer sannolikt också pågå massmediala drev genom monopolkapitalistiskt ägda medier mot politiker som varit för ett Brexit. De kommer säkerligen också använda s.k. gerillamarknadsföring på olika vis. Kom ihåg vem som ligger bakom och har finansierat det!

Soros lär redan ha påverkat Europa helt öppet med flera miljarder genom ”Open Society Foundation”. Hur mycket dolda mutor som är med i spelet är svårt att säga. Soros lär i alla fall ha varit delägare i Bank of America där Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt numera har ett välbetalt uppdrag som ”rådgivare”.

Hur mycket pengar som landat i olika skatteparadis på omoraliska politikers konton är hittills okänt. Vi kan enbart hoppas på läckor som avslöjar dem. Lord Malloch-Brown lär ha verifierat Soros senaste donation på 18 miljarder dollar med orden att kampanjen är en:

…“demokratisk och patriotisk ansträngning för att återfå vår framtid och vi välkomnar support för våra ansträngningar från många läger.”
/Lord Malloch-Brown

…“democratic and patriotic effort to recover our future and we welcome support for our efforts from many quarters.”
/Lord Malloch-Brown

Det är dock tveksamt om Lord Malloch-Brown har ”demokratiska och patriotiska ambitioner” när han samverkar med en monopolkapitalist som krossat Storbritanniens och Sveriges ekonomier med massiva spekulationsattacker, vilka skapat arbetslöshet och skuldberg, samt öppnat upp våra länder för massinvandring av kriminella element och extrema kulturer som skapat konflikt.

Lord Malloch-Brown har varit utvecklingsspecialist vid Världsbanken som är baserad i Washington, D.C. som är i maskopi med IMF, vars uppgift är att skapa ett ”globalt monetärt samarbete”, så att det här är en ”demokratisk och patriotisk ansträngning” är naturligtvis inte alls ett trovärdigt uttalande. Han desinformerar med största sannolikt helt medvetet åt det monopolkapital som han med största sannolikhet är finansierad av.

Så gott folk i Storbritannien, tala med varann om saken med vänner, familj, på gator och torg, och låt er inte påverkas av monopolkapitalisters kampanjer!

bertrand_russel_80x80

”En av de främsta hindren för intelligens är godtrogenhet, och godtrogenhet kan minskas enormt genom instruktioner i de vanligaste formerna av osanning. Godtrogenhet är ett större ont i nutid än det var tidigare, eftersom, tack vare tillväxten av utbildning, är det mycket lättare än vad det brukade vara att sprida felaktig information, och tack vare demokratin, är spridningen av desinformation viktigare än förr för de som håller i makten.”
/ Bertrand Russell

”One of the chief obstacles to intelligence is credulity, and credulity could be enormously diminished by instructions as to the prevalent forms of mendacity. Credulity is a greater evil in the present day than it ever was before, because, owing to the growth of education, it is much easier than it used to be to spread misinformation, and, owing to democracy, the spread of misinformation is more important than in former times to the holders of power.”
/ Bertrand Russell

Annons

En reaktion till “Brexit – Den Ungersk-amerikanske monopolkapitalisten George Soros lägger sig i Storbritanniens politik

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s