Våldtäkt på minderårig – Ideologi, moral och principer skrotas för ett ap-likt beteende

När jag läser Malcom KyeyunesHåll hårt i ideologins karusellräcke”, via Fokus, så får jag tanken att syftet med att vända uppochned på alla moraliska värden i annars ganska låsta sekteristiska grupper är att driva de sekteristiskt indoktrinerade till just den karusell som ska göra medresenärerna i karusellen, folket som betraktar teatern, gröna i ansiktet och introducera passivitet och blind lydnad.

Bild på Malcom Kyeyune.
”När en av frontfigurerna för ensamkommande afghaner nyligen dömdes i tingsrätten för sexuellt ofredande av en 14-åring så snurrade karusellen vidare ännu ett antal varv. Helt plötsligt gick det att skåda vuxna kvinnor – varav en stor del säkerligen såg sig själva som idoga kämpar för kvinnors rättigheter – som nitiskt­ gaddade sig ihop mot ett minderårigt brottsoffer. För dessa feminister var det plötsligt självklart att varva halvkokta konspirationsteorier med grov retorik om »unga flickor med långa ögonfransar som ställer till ett helvete för män« och olika mörka antydningar om att flickan »kommer få sitt straff«.”
/Malcom Kyeyune

De som genomför karusellen har, normalt sett, full förståelse för den sociala strukturen. De förstår politisk och massmedial dominans. De utnyttjar ett politiskt maktspråk och är väl förtrogna med hela den mänskliga naturens avigsidor, med alla dess känsliga strängar som de spelar på, men så tänker jag att svaret kan vara enklare än så, betydligt mer ap-likt och helt enkelt baseras på sekt-lojalitet.

I lojalitet med en viss individ, som sektens lagt ned sin prestige och sitt libido i, så är sekten i ett tillstånd av yttre hot villiga att offra sina principer och utse en syndabock, som enligt sektens medeltida logik förlett en av sektens goda individer genom häxkonst. De spottar, fräser, hotar och vill hämnas lojalt, likt vilken ap-flock som helst, mot vilken attack som helst.

Den enklaste förklaringen kan ofta vara den bästa. En hotad apflock bryr sig inte om ideologi, moral och principer.

2 reaktioner till “Våldtäkt på minderårig – Ideologi, moral och principer skrotas för ett ap-likt beteende

 1. När ”Offerkoftan” Hjärntvättar Politiker.

  Hela den svenska Staten håller på att bli en feministisk HBTQ-sekt, en ”Statsreligion” som förmedlas nedåt till allmänheten, där minoriteter ska särbehandlas och lyftas fram i offentligheten, så man är färdig att spy. De har tagit plats i riksdagen och i pressen driver man HBTQ-ideologi överallt i medierna. Att medierna bara bevakar och underhåller skiten gör mig nästan förskräckt.

  Den mer eller mindre dolda argumentationen till fenomenet tycks vara, att HBTQ-rörelsen menar sig vara utsatta för något slags ”förtryck” från resten av samhället, vilket givetvis är rent nonsens.

  Det verkar som om medierna har köpt ”förtryck-propagandan” (starka känslor säljer) och detta legitimerar således media-exponeringen, på samma sätt som ”meetoo-rörelsen”, och flyktingmottagande, där alla asylärenden görs till ”offer” eller ”anhöriginvandring” (tycka synd om osv).

  ”Offerkoftan” kan få medierna att vända ut och in på sina egna inälvor och smeta ut dem i det svenska folkhemmen (tänk bara på medie-rabaldret om ”lille Allan” uppspolad på en strand i Turkiet som fick hela Europa att inta ”fosterställning” av mediebilderna. Men inte nu längre, för nu har det nästan blivit en vanlig ”fadäs” eller (kulturnöje i vissa kretsar) att höra att hundratals båtflyktingar drunknat i Medelhavet, efter allt vad flyktingströmmar fört med sig.

  Offerkoftan kan starta upp ett fullständigt horribelt media-drev, som kan vända ut och in på nära nog var enda politikerskalle, eftersom även våra politiker har blivit mediernas offer.
  Titta bara på den ”icke-existerande (ryska) U-båten” i Stockholms skärgård, som har resulterat i fullkomlig ryss-skräck i ”tokmedia” och upprustnings-paranoia i mångmiljardklassen, som de politiska dårarna köpt rakt av utan minsta källkritik eller analys av vare sig fakta eller sanningshalt.

  Nu när försvarsmakten väl har fått sina anslag, så har ”rysshetsen” och krigsneurosen dämpats betydligt i medierna.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s