Via Granskning Sverige tipsas jag om en fantastisk text av Erik Hörstadius

Fler och fler börjar kritisera censuren av Granskning Sverige. När jag ville berömma länkningen i Granskning Sveriges kommentarsfält, så envisas de märkligt nog med att köra en mängd scripts, från exakt de ställen som censurerar dem, scripts som dessutom verkar göra så att jag inte kan kommentera alls. Varför? Det är faktiskt både bisarrt och overkligt, när faktiskt WordPress och andra alternativ finns idag.

Granskning Sverige har sidan på WordPress.com Så varför inte använda den? Eller varför inte göra som Anders Romelsjö, d.v.s. ha ett eget kommentarsfält med egen antibot-kontroll? WordPress erbjuder för en spottstyver egen tv-kanal med innehåll som användarna själva äger och kontrollerar om nu de utlandsägda fulmedierna börjar agera propaganda-poliser, likt någon slags bok-brännare.

Nu till den fantastiska texten av Erik Hörstadius. Han skriver så här i sin text Publicistiskt haveri via Affärsvärlden:
“Vi ser det också i de perversa kraven på att amerikanska bjässar som Google och Youtube ska sätta gränserna för svensk yttrandefrihet. Den redan genomförda bortrensningen från Youtube av maktkritiska samhällsmagasinet Granskning Sverige, trots att inga som helst lagbrott kunnat påvisas, anger den totalitära färdriktningen.”

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s