101-105 missiler mot Syrien och två helt olika versioner av vad som hände

Först och främst vill jag fördöma Donald Trumps, USA:s och andra europeiska lydstaters olagliga och klandervärda angrepp mot en suverän demokratisk sekulär stat i strid med FN:s regler.

Nyhetsbanken påstår att hela 70% av missilerna sköts ned. De flesta missilerna som detonerade på marken träffade tydligen bosättningar, enligt Nyhetsbanken:

”Av 4 missiler avfyrade mot flygbasen Duvali sköts samtliga ned, Dumeir alla av 12, Blei alla av 18, Shairat alla av 12, Mezze 5 av 9, Homs 13 av 16 medan endast 7 av 30 missiler mot bosättningarna Barza och Zjermani kunde stoppas.”

Jag får det till 101 missiler, men spekulationerna i hur nedskjutningarna gick till är mycket mer intressanta, anser jag. Läs mer om det på Nyhetsbanken!

Generallöjtnant McKenzie från USA citeras via Fox News, som rapporterar att totalt 105 missiler avfyrades och att alla träffade sina mål.

… ”a total 105 missiles were launched by air and sea, all hitting their targets”…

Fox News reporter verkar inte ha ställt några kritiska frågor om den djävulskt formidabla statistiken som innebär att ryssar och syrier inte skulle ha lyckats skjuta ned en enda missil. Kanske ska man lita på den twittrande Donald Trump? USA:s missiler var kanske helt enkelt för ”smarta” för ryssarna och syrierna?

Vad tror du är mest trovärdigt?

Mer intressant:
http://schlaug.blogspot.com.es/2018/04/t-av-sverige.html

5 reaktioner till “101-105 missiler mot Syrien och två helt olika versioner av vad som hände

 1. Efter att ha studerat MSM-mediernas liberala lögnfabrik ”Som ”TT” håller dem med), om ”kemgas” hit och dit i i Syrien och England, så framgår det med önskvärd tydlighet hur irrelevanta och ologiska rapporterna varit. Mängder med påståenden utan fakta och bevis, utan bara propaganda-krig.
  Sk (infowar) i USA:s och EU / /NATO:s intressen.
  Det är troligen p.g.a EU:S ”Gemensamma Utrikes och Säkerhetspolitik” som ”SVANSVIFTARE” i USA ”koppel”.
  USA vill testa vilka länder som är villiga att ställa upp på deras krigspropaganda (fejknews) och konspirationer. Och nu är tom Svenska ryggradslösa staten med och hycklar och bugar för (the great Imperium over there)
  Den imperialistiska Eliten, vill troligen åt Ryssen som skyddar Assad och nu även tappat sin önskedröm att få dominera gulfstaterna på egen hand och sätta upp sina robotar i Syrien genom att peta Assad (som icke vill gå i husses koppel).
  Hur det hänger ihop har ju redan Wesley Clarke berättat på Tuben för länge sedan liksom Oliver Stone Om Amerika.
  Ingen ska inbilla sig, att medeirna rapporterar opolitiskt, sakligt och värdefritt. De tar ställning för eller emot något, beroende vilka de företräder . Lögner flyter som olja på vatten och det kvittar dem lika.
  Man får hoppas att sanninge så småningom kommer på bordet.
  Så var det med Vietnam, och med Saddams massförstörelse vapen och i kriget mellan Irak som USA-allierad och Syrien. Då var det USA som höll Saddam med ”saringas” som dödade tusentalls Syrier enligt en nyproducerad dokumentär.

  1. Jo. Jag har sett lögnerna från de presstituerade lögnarna. Man ser lätt igenom det. De undviker allt som talar för Syriens demokrati helt okritiskt och ingen får dementera eller framföra motargument.

   Hade de inte ljugit så dåligt hade Hitlers propagandaministerJosef Goebbels varit stolt över dem.

   Jag är patriotisk för Sveriges väl, men när USA, väst och Israels eliter helt uppenbart blåljuger för sina folk, för att driva på imperialistiska olagliga och klandervärda krig, så blir naturligtvis ryssarna mer och mer trovärdiga när versionerna går i sär.

   Hoppas att dessa svinpälsar kommer hängas högt i lyktstolparna av folket när folket har fått nog av deras lögner och krig.

 2. Ja, herregud, vilket ”märkvärdigt” avbrott på intevjun.med Generalen.
  Programhallåan måste fått upp en varningslampa om att omedelbart avbryta intervjun. Det kan ju vara skräckinjagande för den politiska makten, att ifrågasätta något som de redan har ljugit och propaganderat ihop genom konspirationer.
  Förklaringen till avbrottet låter heller inte trovärdg. Man ser hur kvinnan i intervjun glor på något nere i bordet som får henne att avbryta intervjun.
  Det är väl så makten kontrollerar sina journalist-robotar. ”nu stäner vi butiken innan vi blir avslöjade”

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s