Migration – Kritik – Kommunistiska partiet förvirrar sina väljare

I Kommunistiska partiets partiprogram står det:

”Trots att det är de rika ländernas exploatering och krigföring som orsakar flyktingströmmarna gör de allt för att stänga oönskade migranter och flyktingar ute. En allt högre mur byggs runt Europeiska Unionen.”

Det låter som om KP vill öppna gränserna på vid gavel, men i Kommunistiska partiets tidning Proletären läser jag en ledarkrönika, som inte är undertecknad, som menar att vänstern gör fel:

”Därmed accepteras migration som en lösning på världens problem och orättvisor. Men migration kan aldrig lösa dessa problem. Folkfördrivning är den liberala lösningen där problem skickas vidare och någon form av osynlig hand till slut gör att arbetskraften hamnar där det finns någon kapitalist som är beredd att köpa den.”

Om migration INTE kan lösa orättvisorna lokalt, vilket verkar vara evident för den som betraktar verkligheten öppet och skeptiskt, och det gäller även på ett ekologiskt hållbart plan, så är ju onekligen frågan varför partiets hållning i migrationsfrågan är samma som monopolkapitalets i KP:s partiprogram?

Jag bryr mig egentligen inte om hur Kommunistiska partiet vill ha det, för folket är till syvende och sist de som väljer kandidater och partier och får precis vad de förtjänar, men i Vetenskapliga partiet så vet vi hur vi vill ha det, d.v.s. stopp tvärt på migrationskaoset och repatriering av icke-barn och icke-flyktingar och repatriering av de kulturer som skapar kaos och splittrar vårt samhälle, samt istället satsa på ekologiskt hållbart långsiktigt bistånd och riktiga flyktingar.

Vi tror att det är det allra snällaste för framtidens generationer och för naturen och det baserar vi olika evidens och argument.

Jag anser att det är hög tid för medlemmarna med ledarskapsförmåga, i både KP och SKP, att med tydlighet bestämma sig i den här frågan också, även om det innebär fraktionering innan påföljande beslut om valsamverkan för att rädda alla våra kamrater i alla nationer.

Fegisar som flyr problem och girigbukar som profiterar på fegheten finns det nog av ändå, så finn ert mod Kamrater! Finner ni inte modet så sök psykolog eller psykiatriker!

3 reaktioner till “Migration – Kritik – Kommunistiska partiet förvirrar sina väljare

 1. Bra artikel i ”Prollen”, men varför vaknar inte Vänstereliten och sossar mfl och inser faktum? (kan man undra)? Antagligen för att de är ”ideologiskt fixerade” (beträffande tidigare ställningstaganden och uttalande) på samma sätt som sossarna har låtit fixera sig i sina respektive possitioner. De kan inte ta ett steg tillbaka och erkänna sina misstag. (Det sägs: att det finns inget som gör mer ont i själen och självkänslan än att erkänna att man hela tiden haft fel)
  De kan inte ens erkänna att ”SD hade rätt” om migrationspolitiken, om krimminalitetet, i det sociala utanförskapet om multi-kulti-kulturen och i pensionsfrågan, men stjäl gärna delar av deras politik och gör det till sitt ”eget varumärke” nu, när opinionsiffrorna pekar nedåt och valet närmar sig. (Det är så man kan spy).
  Först skäller man på Borgerligheten för deras politik,- sedan vill man sammarbeta med dem för att hålla SD utanför- vill inte samsas och bjuda in ”V” utan lämnar ”V” och SD utanför pensionsgruppen och gör upp med borerligheten om pensionerna i stället. Således gör man upp med sina borgerliga ”tasksspelarbröder” över huvudet på pensionärerna.
  OCH ”nu” innan valet, går man ut med gemensamt valöfte (både borgare och sossar i pensionsgruppen) och tycker att pensionärerna nog borde få ett litet ”fläskben” (en höjning (?) av pensionerna)- antagligen bara de, som har haft turen att orka arbeta ett helt liv utan sjukdom och skador och har pensioner under 14 tusen/mån, enl proklammationen.
  Det är ju själva (fanken) vad generösa de blivit inför valet. PRO och SPF protesterar ”det räcker inte” ”hela pensionsuppgörelsen måste läggas om i grunden”, säger de. Man kan inte göra annat än hålla med.

  1. Varför vaknar inte Vänstereliten och sossar m.fl.? – Svaret ligger i frågan. Majoriteten av den s.k. ”vänsterns” politikeradel tillhör idag den ”elit”, de 10% av befolkningen, som direkt gynnas av den politik som bedrivs.

   De tillhör den elit som rektalpenetrerar folket 90%, rättsstaten och den s.k. ”demokratin” med EU-medlemskap, massinvandring av icke-flyktingar, förtryckande segregerande sektskolor, normkritik och genusdagis.

   Deras ”ideologiska fixering” bygger alls inte på deras grundideologier, ex. mer demokrati, socialism, ekologisk hållbarhet eller balanserad kapitalism, snarare använder de floskler och realpolitiska ursäkter för att förvilla Sverige ned i avgrunden, istället för att erbjuda dem fullgoda alternativ som är i linje med partiernas verkliga grund för existens.

   Sossarna är INTE samma parti som under Olof Palme. Det är ett korrumperat skitparti idag som slickar röv på George Soros ”open society” och USA:s Israel-lobby, precis som resten av bombhögerpartierna inkl. MP. T.o.m. V driver INTE frågan om ut ur EU , ej heller SD driver den frågan aktivt, fastän EU:s ”race to the bottom” är elefanten i vardagsrumssoffan. Det är bisarrt, men om man förstår elitens egenintresse förstår man varför. Det ger mer i plånboken för dem kortsiktigt.

   Visst kan de ta ett steg tillbaka och erkänna sina misstag, men varför ska de göra det, när fyra år till av hemligt samregerande med andra högerpolitiker kommer ge dem makten 4 år till?

   Folket hjärntvättar ju fortfarande sig själva deras dravel i fulmedierna, vilka ägs av det monopolkapital som lever på att skapa kaos och konflikt, eller vars rövslickande journalister mutas av monopolkapitalet att sprida sin dynga.

   Det är inte prestige som ligger bakom det här, men med största sannolikhet en kombination av mutor och hjärntvätt.

   För inte ens när de, sent om sider, tar SD:s politik till sig av ren nödvändighet, så skulle de med ryggrad pudla öppet och erkänna att de är fullkomligt regeringsodugliga. Att sitta vid köttgrytorna lockar dem alltför mycket.

   Den glada nyheten är att när de vänder kappan efter vinden så är det en indirekt pudel som skapar förvirring hos de djupt hjärntvättade. I det ögonblicket finns det chans att de kan vakna upp.

   Ju mer de velar fram och tillbaka och ju mer högersossar och andra borgarbrackor visar upp vilka de verkligen är, desto bättre. De visar sin oduglighet genom att försöka trygga köttgrytorna redan innan valet, istället för att skapa en balanserad genomtänkt linje och stå för den.

   Pensionärerernas stora problem är mestadels den gamla vanan att rösta på de invanda partierna, men realiteterna gör att även pensionärer vaknar upp.

   Kommer de luras av ett ”fläskben” eller nötter i en grop likt en babian på afrikas savann?

   Jag tror inte att de som verkligen vaknat låter sig luras, men man ska inte undervärdera repetitionens psykologiska makt. Särskilt pensionärer har nog svårt att dra sig ifrån gamla mönster och söka nya vägar, samtidigt kan de kanske minnas hur medierna brukade vara förr, något som yngre generationer oftast inte vet.

   Man ska inte lita på organisationer som styrs av de som skapat problemet även om man håller med om det som sägs där. De här organisationerna skulle ALDRIG rekommendera att söka alternativa partier att rösta på i valet, och det är därför som de är en del av problemet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s