Kritik – Fokus – En själlös webbtidning som slickar röv på Macron

Såhär borde partier avveckla sig själva, skriver Claes de Faire via Fokus. Det anser inte jag. Det är människor med visioner som ska bilda dem och hålla deras partilinjer intakta. Det är folket som ska stärka dem eller avveckla dem när de röstar.

Det är riktigt, som Faire menar, att ett parti måste ha en själ för att ha ett skäl. Alltför många partier i riksdagen har förlorat sin själ. Det sker genom infiltrationen av kortsiktiga gottegrisar som armbågar sig fram till köttgrytorna.

Dessa gottegrisar saknar givetvis både själ och andra visioner för samhället än just de visioner som stärker deras egen kortsiktiga födkrok. Det är med stor sannolikhet därför folket inte har några Ut ur EU-alternativ att tala om i valet 2018.

Det är verkligen bisarrt att de partier som rimligen borde stå för folkets välfärd inte driver frågan om Ut ur det EU-spektakel, vilket lett till arbetarklassens sänkta förmögenheter de senaste åren. Där kan man tala om att förlora sin själ och sitt skäl. De här partierna är oomkullrunkeligen på väg mot noll. Det är mitt tips.

 

Faires plötsliga suktande efter den f.d. Rotschild-bankiren Macron, som gör gemensam sak med Isarel-lobbyn, Demokraternas neocons och Republikanernas Donald Trump, d.v.s. stödjer extrem sekterism, skamlös lögnpropaganda och folkrättsvidrigt krig mot demokratin i Syrien, är tyvärr symptomatiskt för medelklassens rövslickande journalister överallt i väst.

Den som på allvar tror att Macron gör att politikeradeln får stå tillbaka är tämligen vilseledd. Macron är inte det fascistiska imperialistiska etablissemangets motpol, snarare dess egen påläggskalv.

Om Fokus försöker vara ett kapitel över de folkförrädiska morgontidningarna och strävar efter att ge en mer ”komplett bild” av aktuella händelser, så var Faires ledare, i min mening, ett verkligt själlöst bottennapp. Att Fokus saknar kommentarsfält gör absolut inte saken bättre. Jag plockar härmed bort Fokus från RSS-feeden. Ingen ska behöva läsa sådan här själlös dynga.

 

En reaktion till “Kritik – Fokus – En själlös webbtidning som slickar röv på Macron

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s