Priset Ljusfyren 2018 går till Organisation mot mobbning + tips för att bli svårmobbad

Vad behöver den som mobbas? Nedan berättar jag om det. Försöker folk mobba dig? Du är inte ensam. Kanske har du själv mobbat för att skydda dig själv eller för att kompensera emotionellt? De flesta människor som tänker själva och står för sina åsikter med karaktär blir utsatta för mobbningsförsök.

Jag skriver ”mobbningsförsök” eftersom den som mobbas antingen kan låta mobbningen påverka sin egen hållning, karaktär och lycka, eller så kan personen se skeendet och klargöra det utan att drabbas mentalt, samt välja att stärkas av det.

Även de som underkastar sig mobbaren kan bli fortsatt mobbade till underkastelse. Mobbaren ser nämligen ibland ingen gräns för hur mycket denne kan mobba den som underkastar sig mobbningen. Det ligger i mobbarens psykopatiska natur.

Tidigare har vi gett förslaget att ge årets ljusfyr till Anders Romelsjö, men det är ändå glädjande att läsa att Stiftelsen Pharos ger Årets Ljusfyr till en organisation mot mobbning i deras arbete med att stödja människor som behandlats illa i arbetslivet med följande ord:

“Organisation Mot Mobbning belyser ett stort och ömmande samhällsproblem. Denna ideella förening är en sann ljusfyr som ger ovärderligt stöd och vägledning till dem som drabbats av mobbning, förtal och övergrepp, samtidigt som de arbetar för att stärka individens rättsliga skydd. Deras insatser räddar liv.”

Jag har själv blivit utsatt för mobbningsförsök, men jag är svårmobbad och det finns en orsak. Jag har läst texter som hjälpt mig att bearbeta de svagheter som varje människa har, men även insett vilka svagheter som inpräntats i oss alla via fulmedierna, de svagheter som sedan ofta utnyttjas av olika slags psykopater för att kunna manipulera oss. Jag kommer gå in närmare på detta längre ner.

De flesta som låter sig bli mobbade blir knäckta för livet. Många blir sjuka och dör i förtid. Ytterst få kommer tillbaka till arbetslivet. Årets Ljusfyr anser att ”Detta måste få ett stopp!”, men beskriver ingen lösning på problemet. Därför ska jag gå in närmare på olika former av lösningar. Jag har erfarenhet.

Här är först några av mobbningsförsök som inte gått hem:

  • På en arbetsplats i samband med uppsägning. Jag jämfördes med en Volvo 240 av HR-chefen, sannolikt för att provocera fram reaktioner som skulle leda till våldsamhet, självmord eller uppsägning på eget initiativ i syfte att spara företaget avgångsvederlaget. Mitt svar blev att jämföra mig med en Ferrari. Jag tog ett rejält avgångsvederlag och bockade artigt med ett leende. Numera inser jag att kanske en medelgammal Volvo kombi i gott skick inte vore en helt fel jämförelse. (Under de uppsägningar som var på företaget tog åtminstone en person sitt liv)
  • Den ovetenskapliga sekten VoF:s mobbningsförsök.
  • Den anonyme Socialdemokraten Jonas mobbningsförsök.
  • Mobbningsförsök av det anonyma ljugande internettrollet Toth.
  • Mobbningsförsök genom olaga hot av mig som person, kanske en dålig psykologisk operation, som är ute efter att krossa varje försök till trovärdig valsamverkan, p.g.a. att jag är politisk organisatör för den inkluderande idén om en demokratisk regnbågsallianss mot den mobbande 4%-spärren som skapats av de större partierna för att förhindra nya politiska initiativ. (Sådant som bryter mot brottsbalken bör man oftast polisanmäla, särskilt om man har vittnen som kommer vittna sanningsenligt, eller åtminstone publicera eller berätta för sina närmaste.)

Jag anser ändå inte att ovanstående är den värsta formen av mobbningsförsök. Den värsta formen av mobbning för mig är den när goda argument ignoreras. Jag känner mig då inte mobbad personligen, men vad värre är så känner jag då ofta att högre medvetenhet mobbas av den mentala underlägsenheten.

Den mentala underlägsenheten av den som ignorerar diskursen (eller ignorerar den medvetne personen) skapar en viss sorg och en viss frustration. Man känner då att man ”kastar pärlor på svin” som det heter.

Då är meditationen läkande och man kan få ett halvt leende av insikten om att de som ignorerar högre medvetenhet förmodligen blockerar sig i en slags komfortzon, i ett slags opium-liknande moln, och tyvärr sannolikt kommer drabbas av sin egen omedvetenhet, vilken de oftast bär stolt likt en Burgerking-krona av papp.

Denna insikt genom meditation kan göra att frustrationen omvandlas till sympati för det lidande som kanske väntar dem p.g.a. ignoransen av verkligheten. Så känner jag när jag försöker medvetandegöra människor i all välmening om vikten av att rösta på ett valsamverkande parti som driver frågan om Ut ur EU.

Många av de som inte lyssnar kommer kanske bli av med hus och hem i nästa kris, som monopolkapitalismen och globalismen skapar, med hjälp av de medier de köper och läser, samt de korrumperade politiker som de själva valt. Då har de s.a.s. skapat sin egen mobbning p.g.a. sin eget valda omedvetenhet.

Jag kommer här lista några svagheter som ofta utnyttjas av olika slags psykopater för att kunna manipulera oss. Se det som en slags skola, vård eller omsorg om dig som ev. är mobbad:

  • Först här en lista av Noam Chomsky, översatt av Cornelia Dahlberg om tio sätt som du kan bli manipulerad av den psykopatiska eliten, samt det elfte.
  • Tro inte för ett ögonblick att eliten eller den som mobbar dig bryr sig ett dugg om dig! Det kan inte psykopater göra. De är mentalt oförmögna till det. Det är ett mentalt handikapp. Lämna dem!
  • Kunskapen om olika former av osanningar hjälper dig ur psykopatens grepp.
  • Tanken på att du borde vilja saker som inpräntats, ex. att du borde vilja arbeta, borde vilja belåna dig och köpa ett hus, borde vilja skaffa barn etc. etc. Vad du ”borde” bestämmer du, ingen annan.
  • Tanken på att det andra säger eller tänker om dig är viktigare än vad du själv känner eller tänker om dig själv. Det är det inte. Det viktigaste är vad du tänker om dig själv.
  • Tanken på att sanningen gör ont. Det gör den inte. Det är motståndet från dig som gör ont. Släpp det! Acceptansen av sanningen, efter öppen skeptisk undersökning hjälper bättre än motståndet mot den.
  • Olika former av skam och skuld som inpräntats via fulmedierna och religionerna, vilka de använder för att berika sig på olika vis. Känn ingen skam så vida du inte själv anser att det är befogat! Är det befogat så förändra ditt beteende! Kompensera för det! Ge människor ursäkter och upprättelse!

Det är en sak att läsa om de här sakerna för att stärka sig, men kanske ännu viktigare att i meditation låta hjärnan relatera kunskaperna automatiskt till de problemområden man själv behöver bearbeta och acceptera för att kunna frigöra sig och bli en fullt medveten logiskt/emotionellt balanserad och en verkligt fri stark människa.

Se också upp med människor som tagit på sig offerrollen/offerkoftan enbart för att de vill befinna sig i ett osunt socialt utbyte av offer-hjälpare-mentalitet. Det är ett ofta beteende från deras familjer som inte går att stärka. Det har i deras egna familjer lett till olika former av belöningar, men det är enbart ett utstuderat psykopatiskt spel. De mår alls inte dåligt.

För den uppmärksamme är de ofta ganska lätta att känna igen. De använder olika trix precis som resten av psykopaterna i syfte att utnyttja de naiva som tagit på sig hjälpar-rollen. Detta avleder god energi från de som verkligen behöver hjälp. Så hjälp istället de som verkligen behöver din hjälp och verkligen vill bli stärkta med ovanstående hjälp till långsiktig självhjälp! Vetenskapliga partiet behöver ex. din hjälp till att hjälpa Sverige och världen långsiktigt.

Om kunskaperna ovan var till hjälp för dig så får du gärna tacka mig på det sätt du själv vill, ex. genom att länka till partiet, donera till någon person i partiet eller berätta om Vetenskapliga partiet eller Valsamverkanspartiet för dina vänner, eller deltaga som kandidat för vårt eller ditt eget parti, eller rösta på oss etc.

Varje form av långsiktigt effektiv hjälp till något verkligt gott för framtidens generationer räknas på ditt eget ”må bra”-konto. Känn ingen skuld och skam om du inte tror på våra visioner och inte är motiverad att hjälpa oss! Kanske du tror på något annat som du vill hjälpa. Gör då det och må bra inuti på riktigt! Tack på förhand!

Kommentera enligt kommentarsreglerna