Beröm eller kritik till Amanda Lind i Miljöpartiet?

Amanda Lind skriver om sig själv för de som ev. ska välja henne till partisekreterare i hennes parti.

Bra att du är för dialog, Amanda. En mentalt frisk princip och vissa menar t.o.m. demokratins grund.

Bild på Mahatma Gandhi
”Evolution av demokrati är inte möjlig om vi inte är beredda att höra den andra sidan.”
/ Mahatma Gandhi

Och det är därför vi kommer publicera dina svar i kommentarsfältet eller via trackback som sker automatiskt om du länkar hit från din blogg när du ev. svarar där.

Jag har tidigare försökt få svar på 14 frågor om ”ekologisk hållbarhet”, av Miljöpartiets styrelse, men inte fått några svar, så jag har nu några frågor som utgår från din egen presentation här, i hopp om att du är mentalt friskare än dem och respekterar demokratin mer än dem:

1. Du säger att du vill ”stärka kommunikation”, något partistyrelsen inte verkar vilja, eftersom de inte svarar på frågor (vilket påminner en aning om den tragikomiska källkritikens dag). Hur tror du att de kommer kunna förhindras att ignorera folks frågor och kommunikation i framtiden om du blir invald?

2. Tror du att Miljöpartiet kan bli ett mer mentalt friskare parti som ser verkligheten som den faktiskt är, samt har både förnuft och känsla på ett långsiktigt sätt i framtiden, eller är det fördömt att mestadels förbli ett kortsiktigt känslostyrt parti av vilseledda offer för mediers illusionism?

3. Hur anser du att Miljöpartiet är ett ”öppet” ”folkrörelseparti”och hur kan Miljöpartiet göra en skillnad om partiet inte kan svara på 14 enkla frågor om ekologisk hållbarhet från en f.d. medlem som mig?

4. Hur tror du att Miljöpartiet kommer kunna göra skillnad när partiet helt uppenbart INTE vågar möta internkritik med öppna öron och respekt, INTE vågar känna tillit till den ideologiska grund som partiet vilar på, INTE vågar stå för de värderingar som låg till grund för partiets bildande?

5. Hur ska du göra Miljöpartiet mer ”systemkritiskt”?

6. Hur ska Miljöpartiet bli ett parti för hela landet?

7. Vilka ”gröna framsteg” gör regeringen, förutom att vilja betala för tyskarnas brunkolsnedläggning, godkänna 30 år till med kärnkraft, samt öka på den extrema populationstillväxten av islamister och införandet av konfliktskapande former av islamism (D.v.s. det som många människor flytt) i ett resursslukande kallt Sverige på bekostnad av effektiv långsiktig ekologiskt hållbar hjälp lokalt ex. via UNHCR eller belåningen av Sverige?

8. Du säger att ”Miljöpartiet är en del av en global grön rörelse”. Är ni även för den koloniala globalismen som använder klimatalarmismen, samt terrorister mot suveräna stater, inkl. mot demokratin i Syrien?

9. Hur ska vi kunna uppnå ”ett långsiktigt hållbart samhälle och en grön omställning” som kräver engagemang från många, när ni för en politik som gör folk så besvikna att de lämnar er?

10. Om ni söker ”Samarbeten med organisationer och krafter som drar åt samma håll”, vilket håll är då det? Är det fortsatt samarbete med de EU-lojala marknadsliberala tillväxtvurmande s.k. ”Socialdemokraterna” som avses? Hur skulle det vara trovärdigt eller ekologiskt hållbart? Hur ska ni med trovärdighet kunna ställa er i opposition till detta?

11. Du skriver att du vill öka jämställdhet. De är väl det enda som ev. kan vara positivt för ökad kvinnomakt över barnafödandet, men står inte införseln av den kvinnoförtryckande formerna av islamism (som många flytt) genom den s.k. ”mångfalden” som ska bibehållas, istället för integration som leder till assimilation, i motsats till detta?

12. Hur är din grund ”djup grön”?

13. Nu när Miljöpartiet närmar sig 4%-spärren, hur tänker du använda din lyhördhet och strategiskt goda samarbets- och kommunikativa förmåga för att Miljöpartiet ska ha rimliga chanser till mandat den 9:e september 2018?

14. Tror du att du och din familj och deras barn och barnbarn verkligen kommer gynnas långsiktigt av det Miljöpartiet idag håller på med? Hur?

Jag är något skeptisk till att du kommer våga svara öppet och ärligt, men svara åtminstone ärligt för din egen skull och för framtidens generationers skull! De här frågorna försvinner inte, men dyker upp i alla möjliga bloggar och kommentarsfält tills ni svarat ärligt på dem.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s