Hur många fall av korruption är orsaken till uppehållstillstånden i Sverige?

Efter tyskarnas asyl-mutskandalundrar jag hur många sådana fall av bestickning ni själva tror att det finns i Sverige, samt om detta kan förklara den extrema viljan till de enorma mängderna ekonomiska fullvuxna icke-barn och icke-flyktingar istället för att hjälpa via UNHCR? Svara i kommentarsfältet!

Själv gissar jag på merparten. För inte kan väl alla socialarbetare ha svalt de massmediala lögnerna om invandringens nyttighet och med dem som grund begått tjänstefel? Jag gissar själv på kanske 77%97% mutbrott, eftersom sexualdriften hos socialarbetare, knappast kan förklara de här mängderna av ”införda” vuxna män? Sådan promiskuitet är svår att föreställa sig. Snarare har ju oviljan att para sig fått makabra konsekvenser.

Ej heller kan viljan att ”öppna hjärtan” och att ”hjälpa” förklara det här, för då hade ju fokuset legat på att finna verkliga flyktingar i flyktinglägren, i verkligt behov av verklig hjälp, flyktingar med god chans att kunna integreras, ex. riktiga föräldralösa barn, kristna, ateister, människor från extrema utsatta områden, människor som längtar till ett sekulärt humanistiskt ateistiskt land att assimileras in i, inte signalpolitik för att locka in fullvuxna män tillhörande extrema kvinnoförtryckande sekter som skapar religiösa krig, hatar vår kultur, påtvingar de som flytt eländet samma elände igen och avskärmar sig från vår kultur?

Är mutbrott något för polisen och wallraffande journalister att utreda? Förmodligen. Det är kanske fegheten som istället gör att fokuset numera verkar ligga på svenskar som reagerar på konsekvenserna och tror att de har frihet att yttra sig?

Bild på John Adams
”Låt oss därför ömt och vänligt vårda medlen för kunskap. Låt oss våga läsa, tänka, tala och skriva.”
/ John Adams, USA:s 2:e president

”Let us tenderly and kindly cherish, therefore, the means of knowledge. Let us dare to read, think, speak, and write.”
/ John Adams, USA:s 2nd president


”Vi är inte rädda för att följa sanningen vart än den må föra oss, ej heller att tolerera fel så länge förståndet fritt får bestrida det.”
/Thomas Jefferson, USA:s 3:e president

”We are not afraid to follow truth wherever it may lead, nor to tolerate any error so long as reason is left free to combat it.”
/Thomas Jefferson, USA:s 3rd president

Eller är det en önskan om statistik som visar hur hårt ”kriminella” svenskarna är, eller enbart en önskan om att vi ska lyda och hålla käften, eller kanske förberedelse för ett totalitärt nordligt kalifat? Förmodligen en kombination. Vad tror du?

7 reaktioner till “Hur många fall av korruption är orsaken till uppehållstillstånden i Sverige?

 1. Bestickningen är sannolikt lika stor här som i Tyskland, fast här i Sverige försöker man nog lägga locket på, så det inte blir skandal innan valet. Sedan är det ju media-drängarna som som avgör när och om locket ska öppnas eller ej (till vanliga konsumenter)

  Jag har funderat på vilka FAKTORER det är som avgör, att det har begåtts så många dåraktiga misstag i redovisningen om s.k. ”flyktingbarn” som egentligen varit vuxna, som invandrarverk, socialtjänst och asylmyndigheter släppt igenom och varför. Prövningar om asylrätt som varit rättsvidriga och slapphänta.

  Jag är övertygad om att den politiska ”nomenklaturan” tillsammans med ”medierna” ha satt den politiska agendan för vad som ska vara norm. Detta tillsammans med rädsla för att bryta den politiska acceptansen från myndigheternas sida. RÄDSLAN har medfört LYDIGHET till DÅRSKAP.

  Utredarna ”lyder” regelverket och ”lyder” sina arbetsgivare och är ”offer” för politiska spelregler och ”trycket” bakom kulisserna. Dels p.g.a. risken att förlora sin ”inkomstkälla”, men även risken att bli offer, samt för att bli ”utelämnade” och stå ”utanför gruppen”, att riskera sina karriärmöjligheter för att de är av en annan mening. Alltihop betingade reflexer av ”grupptrycket”. Reaktioner som är normala, men som fått få sanslösa konsekvenser.

  Det är nog precis därför det ser ut som det gör i Sverige. ASYLDÅRSKAP!

  1. Jo. En utmaning kommer sällan ensam … För mig förefaller den avgörande och ursprungliga källan var vilseledande medier med tvivelaktiga ägarförhållanden och ev. korrumperade journalister som bestämmer agendan och repeterar lögnerna.

   Det fanns ett tidsfönster på nätet då debatten var ganska fri även i dessa lögnmedier, genom pingningar och kommentarsfält. Det fönstret stängdes. Diskussionen flyttade då till andra forum och sociala medier. Nu är dessa under attack, censureras och vilseleds, alltmedan fulmedia förlorar och säger upp folk.

   Alla försök från monopolkapitalets marknadsliberala fulmedier verkar gå i stöpet p.g.a. internet och alternativa medier med öppna kommentarsfält, men lögntrollen tar sig nu in även där och kommer med sin marknadsliberala dynga, länkar och hänvisar tillbaka till lögnmedia utan att modereras bort.

   Skillnaden är att vi då kan vara där och bemöta internettrollen med evidens och argument, vilket gör att vi sannolikt kommer vinna striden.

   Samtidigt gör en svala ingen sommar. Vi måste alla lägga oss i diskussionerna som pågår ständigt och nå ut till människorna, upplysa dem och göra dem aktiva om demokratin ska bli levande igen.

 2. Jo, jag håller med. Det är tragikomiskt att man länkar från andra länkar som i sin tur länkat som bekräftelse på vad man förutsatt sig tro på. (och sedan sprids det)

  Ibland är det sant men allt för ofta rent strunt, fejk, propaganda och konspirationer.
  Det intressanta är att man måste själv söka upp trovärdiga källor (och de bekräftar sig snart) av pålitlighet, saklighet och trovärdighet genom verifikation. Man lär sig genom normal skepsis.

  Jag tror inte journalisterna har något egentligt eget intresse av att sprida lögner, utan det är de ”politiska redaktörerna” som står under ägarförhållandet och det kommersiella intresset, samt den politiska ”agendan” som dominerar utbudet. Detta återspeglas tydligt av ledarsidorna. Avlönade journalister är bara ”lydiga drängar” som gör vad de blir tillsagda.

  Det är oftast inte journalisterna som är problemet med lögnspridningen och åsiktsvädrandet, utan ”politiska troll”, redaktörer och dito politiska illusionister, oftast från riksdagen eller kommunfullmäktige som släpps fram med ”rätt åsikter” (i lögnfabriken/politruk-media) , medan andra hindras/vägras publicitet på politisk grund. Något annat ska man inte räkna med.

  Medierna bedriver helt öppet och utan skamkänslor äkta (liberal-borgar-propaganda) för sin politiska övertygelse så mångfalt borgerliga de äro. För att tillägga ett värdeomdöme (USCH!)

 3. Jan Norberg har ”FEL” på flera punkter.

  Det verkar som att han förutsätter, att alla ska hålla sig friska och sunda, slippa sjukdom och skador och ha ett välavlönat arbete fram till sin 75-årsdag. Så är givetvis inte verkligheten för många människor.

  Jag och alla andra äldre har betalat in till min/våra pensioner via skattsedeln sedan början av 60-talet (och långt före det) då jag arbetade innan den nya pensionsreformen genomfördes. Alla har av staten garanterats en pension genom sitt arbetsliv och även genom sjukdom eller andra olyckliga omständigheter.

  Det går inte att påstå att dagens pensionärer lever av de som förvärvsarbetar i dag. Det är felaktigt!

  Det ska vara och bör vara staten och myndigheternas skyldighet att se till att det i tillräcklig grad avsatts pengar till pensioner långt tidigare än 60-talet, istället för att ingripa med straffåtgärder och svältpensioner i dag, i något slags automatiserat ”vakuum-system” som de s.k. ”sossarna” inrättat tillsamman med sina borgerliga Allians-bröder i ”pensionsuppgörelsen” och inte vill ta ansvar för längre. (Fula fiskar).

  Det är inte vi vanliga arbetande människor som ska behöva finansiera ett ohållbart och havererat pensionssystem över våra plånböcker själva, när staten brister i sitt ansvar.

  En av statens mest ”grundläggande uppgifter” är:

  • Att se till att alla svenska medborgares existensen är tryggad, på det att ingen ska behöva lida nöd och elände.
  • Att skattemedel och ekonomiskt överflöd ska fördelas rättvist över medborgarna via skatt efter behov.

  Detta är statens enda roll och existensberättigande.

 4. Norberg är en typisk ”borgare” (troligen moderat) det avslöjar han på sidan. Man kan inte som han påstå, med den minsta trovärdighet, att individen ska ta ansvar för sitt eget liv i alla situationer eller på ålderdomen. En dylik kommentar måste man idiotförklara helt enkelt.

  Undrar vad han skulle säga om han blev påkörd och blev handikappad resten av livet och tvingas leva på statliga svältbidrag, eller fick en stroke och hamnade på institution och vårdboende?

  1. Själv tror jag inte att påkörning, handikapp, svältbidrag eller vårdboende skulle hjälpa mot den extrema marknadsliberala mentala belägenheten. Jag har sett fenomenet på nära håll.

   Inte ens när monopolkapitalismen börjar skapa sjukdomar i vinstsyfte, som den extreme marknadsliberalen själv börjar lida av, så vaknar marknadsliberalen. Inte ens när politikeradelns IS-terrorister, som de använt mot suveräna stater, flyttar in som grannar och skär upp barnens bollar med kniv, eller när mordfrekvensen ökar i samhället, eller frugan ställer ut en hög livförsäkring på dem, så vaknar de, fastän vetenskapen pekar med hela handen på sambanden.

   Likt bävrar biter de sig fast i medier som ”faktiskt” presenterar ”sanningen” och de agenda-politiker som där får mala osanning utan rimligt journalistiskt motstånd, vilket sedan marknadsliberalisterna okritiskt och lydigt sväljer och sedan snopet, efter varje val, blir rektalpenetrerade av.

   De kommer aldrig förstå sin egen belägenhet, men tvekar enbart mellan extrem marknadsliberalism i olika smaker och kulörer, likt hårt färgat och aromatiserat bajs. Den extrema marknadsliberalisten hatar dig oftast för att du upplyser om deras belägenhet. Då kallas du nedsättande ord, men vad är det egentligen som är nedsättande???

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s