Fienden sitter i hela landet på redaktioner och i politiska styrelserum och framför dumburken

”USA är största hotet” -borde Löfvén ha sagt, menar Anders Romelsjö, men det största ”hotet” mot svenska demokratiska val är egentligen inget ”hot” utifrån, som ex. USA eller Ryssland, men en intern och mycket tydlig och ful realitet. Svenska medborgare.

Det största reella hotet är statsterror-lojala och terror-lojala fulmedier och fulpolitiker, som inte är för Sveriges väl, men är för de konstanta imperialistiska konventionella krigen mot suveräna stater, i hela världen. Detta skapar misär och massmigration, vilket i sin tur skapar rasism och mer konflikt inom våra egna gränser. Även den konflikten eldar de här fulingarna på genom antirasism och rasism fastän människors reaktioner ofta beror på oxytocin och andra hormoner.

Utländska och Israel-lobby-lojala fulmedier är INTE lojala med Sverige, men propagerar ständigt för trupper, bomber, invasioner att suveräna staters ledare ”ska bort”. De förringar samtidigt de folkmord och den etniska rensning som de är medansvariga för. De här fulingarna tillåts påverka våra val, för att sedan ex. flytta till USA efter avslutade operationer och ex. bli ”senior rådgivare” för någon stor bank där!!!!

Nästan INGEN ifrågasätter det. Sveriges verkliga fiende finns väl beskriven i Soldathandbokens kapitel om psykologisk krigföring. Vi vet här allihop att vi inte kan lita på de här fulingarna. Vi vet alla allt för väl hur de förvrider verkligheten och indoktrinerar läsarna in i olika villfarelser, samt hur de vägrar dementier på regelrätta lögner.

De har, genom de svenska medborgarnas egen tillåtelse, av detta beteende stulit vår reella demokrati. Jag har polisanmält saken, eftersom lagen kräver att man polisanmäler landsförräderi och folkförräderi om man anser att det pågår.

Det är ju precis vad det är, anser jag. Alla folk gynnas nämligen av fred, även vi. Vi gynnar andra folk och oss själva genom att hjälpa dem lokalt att försvara sig och genom att bojkotta angriparen som bryter mot FN:s regler, inte genom att ösa pengar över icke-flyktingar och icke-barn i Sverige eller stödja extrema sekter eller inskränka vår egen yttrandefrihet.

Det är en långsam och utstuderad global kupp som är det största hotet för nationen vi lever i, ett hot för alla som vistas här, inte enbart för svenskar, men för alla folk, så även i andra nationer. DET är det största hotet mot Svenska val, inte ryska folket eller det amerikanska folket. Fienden talar perfekt svenska och finns i Sverige och det är svenska medborgare som låter sig grundluras av dem genom de olika former av osanning de använder sig av.

Det är svenska operatörer innanför våra egna gränser som utgör det allra största hotet mot det svenska valet i september 2018, och kanske särskilt de som besöker hemliga möten på Bilderberggruppen och frotterar sig med monopolkapitalet utan insyn för demokratin och naturligtvis även de som gillas av George Soros i ”open society”.

Dessa illojal fulingar har, i min mening, alltför många nyfikna trynen i sitt grepp och de serverar oss alla ett väldigt dåligt svinfoder. De som använder deras medier, frotterar sig med dem och de som läser dem är en del av problemet, anser jag. Det är folkförräderi att låta sig hjärnförsmutsas!

De som säger sig vilja ha fred, men sedan ändå frotterar sig med krigskåta monopolkapitalistiskt lojala fulmedier och fulpolitiker i fulpartier för krig, är en verklig hycklare. Det är ingen åsikt, men ett faktum, anser jag. Sluta lyssna på fulingarna! Tänk själv! Välj allt finare alternativa medier, där du åtminstone ges möjligheten att tycka till i ett kommentarsfält, eller med en pingning från din egen blogg!

Soldathandboken rekommenderar det! Gör det! Det är din förbannade plikt!

Mer intressant:
https://aktivisterforfred.wordpress.com/2018/06/07/har-ni-inte-annu-forstatt-att-det-fracka-kollektiva-anklagelsetrycket-pa-ryssland-inte-fungerar-och-i-slutandan-slar-mot-ert-eget-anseende/

3 reaktioner till “Fienden sitter i hela landet på redaktioner och i politiska styrelserum och framför dumburken

  1. Har redan beskrivit det tidigare på din blogg. Att det är i Sverige på redaktionerna som de pumpar ut amerikanska lögner från ”TT” och konspirationer där folkförrädarna sitter och där de psykologiska operationerna framställs och som de politiska rövslickarna villigt underhåller.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s