Högerpopulism är också ett djävla ord! – Alla politiker i riksdagen är höger och populister.

Ordet ”höger” i svensk politik betyder typ de partier som är för den extrema monopolkapitalismen och INTE driver frågan om ut ur EU-racet mot bottnen, d.v.s ALLA partier i Riksdagen inkl. SD och V. ”Populism” kommer från ordet populär och det gör de flesta partier sitt bästa för att bli genom den media-situation som råder.

Alla politiker i riksdagen är således högerpopulister. Men låt oss ändå titta på det tvivelaktiga ordet högerpopulism i Sverige såsom fulmedia använder ordet!

”1991 kom det första högerpopulistiska partiet i svensk modern valhistoria in i Sveriges riksdag. Partiet var Ny demokrati, grundat av Ian Wachtmeister och Bert Karlsson. Partiet nådde 6,73 procentenheter av rösterna i riksdagsvalet 1991. Ny Demokratis huvudsakliga profilfrågor var sänkta skatter, kraftigt bantad offentlig sektor samt en mer restriktiv flyktingpolitik, lag och ordning”

Det är sossarna själva som drivit fram sänkta skatter åt monopolkapitalets asylbaronindustri, en kraftigt bantad offentlig sektor där vårdköerna blivit allt längre, samt på senare tid även något som de säger vara en mer restriktiv flyktingpolitik och numera även fler poliser, ett SD-light eller ett Ny demokrati-light.

Högerpopulism! De har både lagt grunden för den och numera bedriver de den. Vad kan vara mer högerpopulistiskt än detta?

Jag kan inte föreställa mig något mer klandervärt än att både skapa ett problem som man vet kommer bli ett problem, få det att växa även när det är uppenbart, trots varningar och motstånd, sedan plötsligt utge sig för att bekämpa det problem som man skapat, men ändå låta det fortgå. Klart att de extrema högerpopulistiska sossarna är på väg ner mot noll.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s