Paulina Neuding menar att svenskar är veka – Intelligensen är olika hög

Intelligensen är olika hög. Samtidigt är det ofta svårt att känna till det. Det beror ofta på den s.k. Dunning-Kruger-effekten. Detta är delvis genetiskt betingat, men kan även skapas genom skrämsel, hjärntvätt och sekterism som gör människor mer ödlelika i sitt sätt att agera. Det är kanske det som skett med Paulina Neuding som skriver om ”ondskan” i Dagens Samhälle?

Bild på Paula Neuding

Neuding menar att Sverige saknar en plan för att bemöta ”ondskan” och manar till hårdare tag mot den. Hon angriper NMR och extrema islamister som hon påstår är ansvariga för ”våldet” i samhället idag. ”Våldet” hon anspelar på verkar vara självförsvar, som enligt NMR själva består av 5 knuffar mot människor som angripit dem. Det kan således inte jämföras med operationen på Drottninggatan, helt oavsett vem som verkligen låg bakom den.

Neuding menar att NMR stör det demokratiska samtalet, men hur demokratiskt är egentligen detta s.k. samtal? Det är ett samtal där etablissemangsmedia och etablissemangspolitiker framför sina åsikter, utan att bli ifrågasatta på något rimligt vis, och där NMR får utgöra spottkopp, medan andra demokratiska alternativ i princip mörkas helt. Hur demokratiskt är det?

Så kallar hon svenskar för veka. Jag antar att hon inte ser sig själv som svensk. Vad är hon då själv, en israel? Jag vet inte vad hon försöker uppnå med denna hets mot svenskar? Vill hon att fler röstar på NMR? Vill hon skapa konflikt? Lever hon på konflikt? Mycket möjligt. Kanske profiterar hon på krig? Beteendet är inte ovanligt hos psykopatiska girigbukar som vill människor illa och följaktligen får motståndare.

Så använder Neuding en välkänd borgerlig lögntidning som källa, en källa som är en stor del av osanningen… Se upp så att inte näsan börjar växa på dig, Neuding!

Pinoccio med lång näsa och texten

Sverige har ingen plan för hur vi ska bemöta ondska menar Neuding, men det stämmer inte. Det är många av oss som har planer mot ondskan, men få som ser sin egen ondska, men låt mig redovisa Vetenskapliga partiets plan helt kortfattat, för jag anser att det är den bästa och fredligaste plan jag hittills träffat på i svensk politik!

Neuding menar att det drar människor genom gator och torg som lovar att mörda svenskar. Jag tror det är ren lögn, så vida inte någon naiv liberal bjudit in sådana idioter från extrema utländska sekter. För naiva liberaler som bjudit in extrema sekter, och nu är fobiskt dödsförskräckta över detta faktum, så finns det ändå hjälp att få på svenska mentalsjukhus, såväl som det går att begå apostasi ur sin egen sekt såsom ex. David Cole har gjort, ni vet killen med judisk semitisk bakgrund som besökte Auschwitz för att undersöka ryktena mer objektivt.

Det är min mening att de människor som står för ”ondskan” och aggressiviteten i världen ofta tytt sig till extrema psykopatiska ideologier/sekter och har drabbats av en marknadsliberal globalistisk EU-vurmande höger som ofta röstat för att göra sig själva rikare på 90% av folkets bekostnad.

Höger och liberaler har ofta våta drömmar om vidöppna gränser i syfte att göda asylbaronsindustri och korrumperade bostadsbyggen som de kan profitera på, men även drömmen om att splittra folket i en osund konflikt genom s.k. ”mångkultur” istället för en naturlig och balanserad nivå av integration och assimilering. Höger och liberaler förespråkar ofta s.k. ”frihet” eller ”religionsfrihet” utan minsta tanke på att religioner och sekter tar bort människors friheter, samt ofta innebär att barn råkar ut för en mycket vidrig barnmisshandel.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors
En ännu värre vidrighet sker givetvis genom att dessa s.k. ”frihetssträvare” stöttar de krig som strider mot FN:s regler, vilket skapar sorg, tårar, misär och massmigration. I massmigrationens fotspår, kombinerat med arbetslöshet, sjunkande löner, ökad kriminalitet och gruppvåldtäkter, så klagar de s.k. ”liberalerna” på en växande rasism hos de som blivit utsatta för detta, fastän de själva skapat förutsättningarna för det. Rasismen och sekterismen är f.ö. en mycket mänsklig reaktion som tycks vara helt genetiskt betingad och kan förvärras just med en krigisk tokliberal politik.

Bombhögerns s.k. ”liberaler” är samtidigt oftast i maskopi med världens i särklass mest kriminella ledarskap som någonsin existerat på planeten, som sedan andra världskrigets stöttat etnisk rensning, apartheid, samt olagliga invasioner i strid med FN:s regler, samt har massmördat 20 miljoner människor i land efter land, en siffra som får den s.k. ”Förintelsen” att blekna i jämförelse.

Hitler kom till makten genom demokratin i en marknadsliberal situation där människor fick det sämre p.g.a. sådana här s.k. ”liberaler”. Vilka var det som satte honom vid makten? Jo det var faktiskt bombhögern år 1933, och bombhögerns bankirer var säkert tacksamma för de konstanta och rikliga globala krig som bombhögerns egen Hitler levererade (och folket betalade för) precis såsom höger och bombliberaler stödjer det militärindustriella komplexet idag, det komplex som stöveltrampar in i land efter land i världen och numera även försöker störta demokratier medelst proxy-terrorism.

Bomb-liberalismens hycklare gnäller alltså på exakt det problem som bomb-liberalismen självt har skapat. Vetenskapen däremot har gjort studier som visar att samhällen med högre nivå av jämlikhet har lägre mordfrekvens, men just detta är varje marknadsliberal emot. De giriga marknadsliberala parasiterna kommer förmodligen aldrig få nog, inte ens när giljotinen hotar.

Markandsliberaler och bombhöger är i maskopi med massmördare och skapar exakt det problem som de sedan gnäller på. I njutångern som uppkommer i deras egen dumgirighet så räds de och varnar de för folkets motreaktion. Det är höjden av ointelligens eller höjden av hyckleri, vilket är närbesläktat. Hur vore det med ett vetenskapligt direktdemokratiskt vänsternationellt fredligt samhälle i ekologisk balans med naturen istället?

Tack för tipset går till Kao.

3 reaktioner till “Paulina Neuding menar att svenskar är veka – Intelligensen är olika hög

 1. Kan förstå din kritik mot Paulina Neuding till viss del. Du har utvecklat resonemanget mycket längre och det är ju jättebra. I mitt inlägg vill jag ta upp den s.k. vardagsondskan och den ondska som strömmar ut från såna som nazister och islamister om som skitar ner vårt luftrum med hot och hat och stöveltramp. Jag intresserar mej för sånt som klanväsenden med egna lagar och regler, som styrs av en gubbe i toppen med dold agenda är farliga för både sina egna och för samhället i stort. Det var på den nivån jag resonerade.

  Plus naturligtvis den handfallenhet som finns hos myndigheter och politiker att göra något radikalt åt eländet. Att bara ”tillsätta en utredning” leder oftast bara till att man putsar lite på ytan, aldrig tar ordentliga tag.

  Men en sak som är bra och som kommer nu, det är att man slopar ungdomsrabatten vid brott. Att även en 18-åring ska kunna dömas som en vuxen. Hoppas också att man tar bort detta ned att en dömd kommer ut efter 2/3-delar av strafftiden. Det finns en hel del människor som inte bör vistas ute på gator och torg då de är farliga för allmänheten. Oftast skickas väldigt unga personer ut för att begå brott – det ser vi allt som oftast – då de knappt får något straff, inte heller behandling värd namnet.

  Anser att det måste bli ett stopp för mesigheten hos myndigheterna.

  Men först av allt: man ska inte bygga områden som blir utanförskapsområden (man har ju kunskapen om problemet men man agerar tvärtemot) där man samlar alla som invandrat hit eller vanliga lågavlönade svenskar. Det är mycket bättre att iblanda alla människor. I mitt f.d. hus i innerstan bodde en muslimsk familj. I.o.m. att barnen gick i en jättebra skola i närheten där de flesta var svenska så talade alla 3 barnen felfri svenska.

  Språket och samvaron med olika människor är nyckeln till integration. Det är jag övertygad om.

  //Kao

 2. …som du vet är bostadsfrågor, kriminologi, psykologi / psykiatri och Människan mina största intressen. Samt en del andra politiska frågor. (Ja, allt är politik…precis allt)

  1. Extremt marknadsliberal bombhöger-politik och extrema ideologier har skapat extrema män. Kanske en rimlig lösning är att försöka inrätta en miljö åt dem som gör att de kan bli mindre extrema?

   Jag föreställer mig att det skulle kunna vore en miljö som de känner sig trygga och bekväma i. För extrema islamister finns Saudiarabien om de vill fortsätta på den banan. För extrema kommunister finns Kuba. För extrema direktdemokrater finns Schweiz. För extrema sionister finns Israel, men frågan är kanske vart extrema svenska nationalsocialister ska ta vägen? Ungern?

   Själv vänder jag på saken och frågar mig vad som skapat de extrema mentala tillstånden och tänker att vi kanske borde återställa situationen som den var innan dessa extrema situationer uppkom? Samtidigt är inte NMR ett stort problem. Media ger dem helt osannolikt mycket fokus.

   Jag föreställer mig ex. harmonin som fanns i Sverige innan massinvandringen, med Olof Palmes och Sveriges nationella demokratiska socialism och jag föreställer mig den ekologiskt hållbara harmonin som funnits på många ställen i världen, ex. Tikopia, med de tankesystem som värdesatte balansen med naturen, till skillnad från de tankesystem som barnavlat, överbefolkat och krigat sönder miljöer och utrotat massvis med djur och växtarter.

   Jag känner inget hot eller hat, men så hatar jag inte heller de som drabbats av eländet, men känner sympati och förståelse med deras mentala tillstånd och dess orsaker.

   Jag är 100% säker på att människor i toppen har en dold agenda eftersom de samlas på Bilderberggruppen som är just dold. Det är ingen konspirationsteori. Dessa bankirer och mediemoguler verkar vilja skapa konflikt och ge mycket fokus till dessa grupper.

   Det viktiga INNAN man tar tag i något är att analysera. Då är det bra om man har förmåga att tänka rätt i flera steg, ex. är duktig i schack. Vad gäller straff är jag absolut ingen expert.

   Förstagångsförbrytare ska nog ha lägre straff för brott som inte direkt förstört någon annan människas liv, tycker jag. De som uppför sig i fängelser ska också få något lägre straff, anser jag. Jag tror det är bra för de dömda, för samhället och för kriminalvårdarna. Samtidigt finns det brott som är så mentalsjuka att de bör ge inlåsning på livstid och/eller kastrering, anser jag, ex. grova sexuella övergrepp på barn eller grova gruppvåldtäkter.

   Fråga dig varför politiker skapar utanförskapsområden, när de har kunskapen om problemet! Jag tror personligen att de på Bilderberggruppen diskuterar hur de ska kunna skapa maximal konflikt i samhället, för att sedan kunna profitera på den. Därför så tror jag inte att din attityd är den rätta för samhället just här. Fundera på saken!

   Språket och samvaron är helt klart nyckeln till integration, men jag tror att den kommer genom de gemensamma aktiviteterna, ex. arbetet, men samtidigt får inte sekterismen och sekteristiska symboler förhindra den naturliga kontakten. Det är stor skillnad på sekulära som flytt sekterismens konsekvenser och de extremister som skapar problemet. Där får man inte vara naiv.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s