Handledning – Förhindra stöld från ditt kreditkort med ett skyddsfack av aluminiumfolie

Cabbe visar via denna handledning hur vi kan skydda våra kreditkort från blippnings-stöld, genom att skapa ett praktiskt skyddsfack av aluminiumfolie. Detta kan spara både pengar och besvär för alla människor. Det är också ett trevligt pyssel om du, eller någon du känner, gillar att pyssla.

Via Internet Archive kan du se en något nedkortad version av handledningen, direkt om du vill köra scripts, eller om du hellre vill ha mer kontroll över din dator, ladda ned en mpeg-fil (103Mb), MP4-video (40MB), eller en oggvideo (30MB). En längre version av handledningen har lagts upp på Cabbes egen Youtube-kanal, men Youtube ger dig inget val. Där finns ingen möjlighet att ladda ned för den som vill titta, men du måste då köra ofria scripts.

Om du känner tacksamhet för att vi försöker hjälpa dig att skydda dig själv och du har mycket pengar så kan du donera pengar till ex. Internet Archive, eller till någon av oss i Vetenskapliga partiet, eller helt enkelt dela med dig av klippet till alla dina vänner och bekanta som du vill hjälpa att skydda mot blippning.

Mer intressant för allas vår digitala frihet och trygghet:

Mer intressant om video-editering:

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s