Viktor Södermark medverkande i Alternativ för Sverige tror på Riksdagsplats p.g.a. sociala medier

Anledningen att Södermark tror på Riksdagsplats är att han ser en stor aktivitet på sociala medier. Jag minns förra valet då Feministiskt Initiativ trodde samma sak som Södermark, med samma motivering. Fi hamnade då på 3,5% och fick samma antal mandat som Vetenskapliga partiet och Katten Filips parti, nämligen 0 mandat. Hade Fi valsamverkat hade kanske dagens situation sett ljusare ut för dem?

Bld på ekonom med portfölj, horn och bockfötter.

Jag önskar ändå god valspurt till högerpartiet AfS och deras samling av förnäma företagare och ekonomer, med sin platta skatt, och hoppas att de ska locka den patriotiska yrvakna bourgeoisiens individer ut ur SD och ut ur det ”öppna hjärtats” höger, vilka besviket tvingats se hur deras asylbaronsindustri-landsfader med afrikanska rötter numera sitter som ”senior rådgivare” hos Bank of America, vilket förmodligen varit hans verkliga arbetsgivare hela tiden.

AfS kan helt klart bli den patriotiska bourgeoisiens välkomna alternativ för återvandringen av icke-flyktingar och icke-barn, så att de riktiga flyktingarna, som på riktigt tvingats fly dessa länders galenskap, kan känna trygghet i Sverige igen.

Vetenskapliga partiet har länge varit på Hans Roslings och Rebecca Sommers linje, nämligen att människor skall hjälpas lokalt via UNHCR så mycket som möjligt. Vi är vänsternationella, likt Olof Palme, p.g.a. vetenskapliga evidens och vi tror efter våra undersökningar, precis som Mauricio Rojas att mångkultur faktiskt är humbug.

Det kan ex. knappast fungera om en kultur tror på äktenskap och övergrepp på barn och kvinnor, medan en annan kultur ser med avsky på sådant beteende.

Visst gynnar inte ekologisk hållbarhet, fred och jämlikhet någon kortsiktig girighet, men vi tror att det är lönsamt för oss alla på lång sikt med ett tryggare samhälle på flera olika plan. Evidensen pekar på det.

Även vår sociala media, baserad på GPL och rekommenderad av FSF, pekar lite uppåt:

Bild på Vetenskapliga partiets hemside-statistik enl. WordPress.

Viktor Södermarks analys presenteras här:
https://janmilld.wordpress.com/2018/08/23/intervju-med-viktor-sodermark-pa-langholmen/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s