Ung Vänster tror att de behöver ordet ”rasism” – Jag tror det är precis tvärt om

Den öppna rasismen finns inte i Sverige i någon större utsträckning och den öppna och dolda rasism som finns är en naturlig konsekvens av den politik som förts de senaste decennierna. Rasismen är nämligen en naturlig del av oss människor enligt forskaren och psykiatrikern Tara Swart, som har indisk och engelsk bakgrund.

Rasismen är ändå minimal i Sverige. I Sverige möter du istället en enorm välvilja mot människor som ex. Mona, Atiqa, Rebwar och Bassam. Det är i min mening de som hotar dem, eller behandlat dem illa, som vi alla ogillar och som vi helst vill att polisen ska lokalisera och kasta ut ur Sverige, eller låsa in på mentalsjukhus.

Rasismen som finns i Sverige bygger heller inte på ”ondska”, men på överlevnadsinstinkt, enligt Swart. När således Ung Vänster skanderar ”inga rasister på våra gator” så skanderar de mot hela mänskligheten inkl. sig själva. Genom att skandera ”inga rasister på våra gator” eller bete sig våldsamt mot en annan grupp, som anses vara de ”onda”, så stärks istället rasismen och känslan av vi och dom, tror jag. Vad tror ni?

”Ni ökar rasismen på våra gator” kan AfS i så fall skandera, vilket verkar mer sant än Ung Vänsters slogan, även om mer skanderande sannolikt inte löser problemet, men förvärrar det. AfS tackar ex. Ung Vänster och aggressiva invandrare för deras olagliga beteende, mot den demokratiska församling som har torgmöte, för de vet att det kommer skapa avsky och sympatiröster. AfS ledares tack för skrikandet och våldet är sannolikt helt uppriktigt. Han hoppades på det och välkomnade det. Vill Ung Vänster tillfredsställa honom? Varför? Får ni betalt av honom?

Hur märkligt det än kan låta så skulle Ung Vänster och invandrarna som vill stanna, samt de som vill ha  ha fortsatt massinvandring av icke-barn och icke-flyktingar, sannolikt tjäna mer på att lokalisera och fördöma den extremism som finns i de egna leden, men även på att bli mer förnuftigt långsiktiga och balanserade. Där har SD varit ett föredöme och det är naturligtvis inte konstigt att SD:s hövlighet, långsiktighet och balans ger utdelning.

Majoriteten av människor gillar hövlighet, så även invandrare. Jag är därför alls inte förvånad att flera invandrare som jag mött faktiskt tänker rösta på SD.

Hövligheten är också en förutsättning för demokrati. Vänstern skulle därför tjäna på att klä sig propert och bete sig lagligt och hövligt, samt på att vara för avvisningen, deportationen och utvandringen av våldtäktsmän, gruppvåldtäktsmän och andra grovt kriminella, samt att istället kritisera motståndaren för att de är ett socialpolitiskt högerparti som vill öka ojämlikheten i samhället, vilket, enligt forskarna, också ökar segregation och kriminalitet, d.v.s. samma sak som dessa partier klagar på.

Långsiktigt tjänar naturligtvis inget folk, etnisk homogent eller blandat, på att överbefolka något land i världen, men den insikten verkar inte alls ha landat i något parti inom svensk politik än, utom i Vetenskapliga partiet. Men forskarna är eniga. Vi behöver nedväxt till balans med naturen.

Bild på ett tåg fullastat med människor

kofi_annan_80x80
”Tanken att befolkningstillväxt garanterar ett bättre liv – ekonomiskt eller på annat sätt – är en myt att bara de som säljer blöjor, barnvagnar och liknande har någon rätt att tro.”
/Kofi Annan

Fler citat om religionskritik, population, resurser, vetenskap och demokrati finns i menyn. Rösta rätt!

Mer intressant:

Population i Balans med Naturen – Den 13:e Februari är 250-årsdagen av prästen Thomas Robert Malthus

Vetenskapsmännens kritik av boken Factfulness av hans Rosling

 

4 reaktioner till “Ung Vänster tror att de behöver ordet ”rasism” – Jag tror det är precis tvärt om

 1. Självklart är massinvandring inte bra för landet, särskilt som 90% är män och vi inte vet ett dugg om hur deras liv har varit innan de kom hit. Vissa av dem hade inte heller några id-handlingar och vissa kan ha ägnat sig åt kriminalitet i sina hemländer och kanske flyr för att inte åka fast och hamna i fängelse där? Även om det är väldigt få som är kriminella. Andra flyr från militärtjänstgöringen. Många från krig. Andra (t.ex från nordafrika) för att skaffa sej ett bättre liv.

  Den s.k arbogakvinnan Johanna Möller var ju tillsammans med den morddömde afghanen Muhammad Rajabi som var mer eller mindre en gatpojke i Iran och begick småbrott där. Såg sin bäste vän bli hängd. I Turkiet. på sin väg hit, levde han som människosmugglare ett par månader. Jag kan inte fatta varför vi ska ha såna personer här i landet.

  En självklarhet att direktutvisa de som begått grova brott, som du skriver.

  Ja, den politiska kartan hade sett helt annorlunda ut om vi inte hade släppt in dessa runt 150.000 flyktingarna 2015 och sen låtit de 9.000 afghanerna stanna. 96% av dem män. Det var ett typiskt populistiskt drag, men det straffade sej.

  I stället borde vi ha tagit hit kvotflyktingar, de som mest behövde vår hjälp. Främst unga kvinnor med barn. Familjer. En obalans mellan män och kvinnor i populationen skapar stora problem i förlängningen. Nu har vi ett stort överskott på män. T.o.m större än vad Kina hade då de införde ettbarnspolitiken för att de såg obalansen då kvinnor aborterade bort kvinnliga foster.

  Jag är inte alls emot att släppa in flyktingar, tvärtom. Men det måste fungera för både oss och dem.

  // Kao

  1. Jo. Det är skillnad på individer.

   Enig. Främst unga ensamstående kvinnor med barn är i behov av skydd, som du säger, men man bör givetvis kontrollera om de faktiskt är integrerbara in i svensk kultur, anser jag. Vissa passar ju helt uppenbart bättre in i muslimska länder. De som vill komma ifrån islams kvinnoförtryck är naturligtvis en helt annan sak. De passar i Sverige.

   Tveksamt om hela familjer, där både man och kvinna är vid liv, är i skyddsbehov, såvida vi inte talar om människor som är direkt hotade till livet av extremister,
   ex. Mona, Atiqa, Rebwar och Bassam.

   Men människor som begått klandervärda krigsförbrytelser är i min mening inte ”flyktingar”, men skall gripas och utlämnas för att få sona sitt straff vid en krigstribunal. Om de ex. har använt oskyldiga barn som mänskliga sköldar mördat ”otrogna”och skott sig ekonomiskt på oskyldiga barns död, med pengar från marionett-diktaturer och med vapen från världens i särklass mest kriminella nätverk som någonsin existerat så tycker jag personligen att bestraffning är mycket viktigt så att det avskräcker från framtida dumheter.

   Jo. En obalans mellan män och kvinnor i populationen skapar givetvis vissa problem och i deras hemländer finns det sannolikt ett överskott på kvinnor nu när freden kommer. Så det är väl sannolikt en god gärning att jämna ut saken genom att skicka hem de här männen där kvinnorna står på rad och väntar på dem?

   Enig. När vi talar om riktiga flyktingar och riktiga barn som lever utan mamma och pappa i flyktingläger så är vi helt eniga och helt klart måste vi tala med dem i flyktinglägren innan vi funderar på om migration kommer fungera för både oss och dem.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s