Hur vi befriar Julian Assange utan att enbart hyckla med banderoller och megafoner

För att förstå hur Julian Assange ska bli fri måste man förstå orsaken till varför han är inlåst. Man måste förstå exakt vad det är som makthavarna fruktar med hans frihet. Man måste förstå varför tabloid-blaskorna och fulmedierna, antingen drevar mot honom, eller mörkar. Först då vet vi hur vi ska kunna se till att han blir fri.

Banderoll med texten Free Julina Assange Now!!
Det är helt mänskligt, normalt och bra
att vifta med banderoller för Assanges
befrielse utanför Storbritanniens
ambassad.

Jag anser att vi som vill befria Assange helt enkelt måste inse att de tabloid-blaskor som drevat mot honom ingår i det militärindustriella komplex som han bekämpar, samt uppmana människor att sluta köpa dessa medier, samt sluta länka till dem. Bestraffa dem!

Vi kan även försöka finna mer material, som makthavarna inte vill ska läcka ut, och läcka ut det materialet. Det måste ske genom olika fristående sidor och alternativa medier. Att korrumperad politikeradel, presstituerad media och krigsförbrytare avslöjas är förmodligen det bästa sättet som Assange kan bli fri, tror jag.

För det är endast den korrumperade makten och deras militärindustriella komplex som är rädda för den läckta sanningen. Orsaken är uppenbar. När folket förstår vad de korrumperade stöveltrampande NATO-krigsivrarna håller på med så framstår de inte som så hedervärda eller goda längre. Folk kommer då rösta på helt andra politiker. När medvetandet hos folket ökar kommer det INTE räcka att släpa fram NMR och spotta på dem i presstituerad media, i syfte att det militärindustriella komplexet och deras lakejer ska framstå som goda.

Bild på Lars Bern”Etablissemanget behöver
nazisterna för att odla myten
om sin egen godhet.”
/Lars Bern

(Källa: https://anthropocene.live/2018/07/07/kampen-for-att-aterinfora-demokratin/#comment-36379)

Om du vill veta vad dessa makthavare INTE vill att du ska få se, genom fulmedierna, så ta en titt på bilder från Vietnamkriget, eller på Youtube-klippet ”Collateral Murder”, eller ta en titt på det läckta material som Wikileaks presenterat! Det blir sedan väldigt svårt att rösta på politiker som springer på Bilderberggruppen, statsministrar som säljer vapen till diktaturer i hop med Marcus Wallenberg, eller de som vill att svenska soldater ska ingå i detta beteende i världen, i alla fall om man vill sova gott om natten i tron att man är en god människa.

Vill man vara en god människa så finns det inte så många partier kvar att rösta på. Det går naturligtvis inte att rösta på den klandervärda Alliansen eller Socialdemokraterna, med de understödjande bihangen V och MP, som inte kräver fred i utbyte mot samverkan. Vill man vara en god människa tvingas man leta efter alternativ. Inte ens SD är nog ett trovärdigt alternativ, eftersom de flirtar med Alliansen.

Nu är det INTE bara de som röstat för Assanges inlåsning som faktiskt kan sluta med detta. Vi som vill vara goda måste också förstå vikten av att rösta på rätt valsamverkande partier för fred, yttrandefrihet och demokrati nästa val.

Alla goda människor, utan undantag, har nu god tid på sig att organisera nya bättre partier som valsamverkar brett med Vetenskapliga partiet, partier som kan befria Assange efter nästa val. Gör det!

Banderoller och megafoner i all ära, men det finns INGEN ursäkt att INTE vara motiverad att ersätta politikeradeln effektivt, såvida man inte gett sig fan på att vara ett hycklande rövhål.

Läs mer om saken:

Tal mot behandlingen av Assange och för yttrandefriheten


http://www.friatider.se/l-fven-tar-med-sig-wallenberg-till-saudiarabien

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s