Stort tack till Thomaz Wiberg som tappat sugen helt i onödan

Thomaz Wiberg. Du har varit väldigt viktig för det resultat vi faktiskt fick i valet, mycket viktigare än många andra. Men kolla! Ytterligare 4,68% (kanske ännu fler) befriades mentalt av bl.a. oss.

De protesterade mot den idioti som pågår genom att proteströsta på SD. Helst hade jag sett att fler nya småpartier hade valsamverkat och hade gett vår demokrati ännu fler nya små friska alternativ i Riksdagen, men jag har inte deppat ned mig för att det inte blev så.

Småpartierna har enbart sig själva att skylla, eftersom de inte valsamverkade genom Valsamverkanspartiet, men vi har tillsammans påverkat väldigt mycket. Många har läst våra bloggar och påverkats. Vi hade behövt fler som oss, och vi har också blivit fler p.g.a. oss. Tack för det Thomaz.

Här några exempel på vad vi lyckats med:

Miljöpartiets miljövidriga hycklande marknadsliberaler som försökte korrumpera rikt folk i städerna med subventionerad elcykel, på den metabola sjuklighetens och miljöns bekostnad, har ex. genomskådats och kom endast in genom ”stödröster”!!!

Jag och Schlaug är f.d. miljöpartister. Jag och Schlaug ville att MP skulle åka ur, faktiskt i all välmening. Det var mycket nära att det blev så. Tack för hjälpen Thomaz. Likväl har MP nu fått sig en rejäl tankeställare som de verkligen behövde. De politiker och den policy som lett partiet käpprätt åt helvete sitter nu löst till internt. Jag lovar!

Det var exakt vad vi ville. Jag tackar dig och många fler för hjälpen att nästan ha petat ut det hycklande s.k. ”Miljöpartiet” som gått ifrån sina ekologiskt hållbara ideal för att kunna bedriva vettlös massmördande massmigration över Medelhavet av kvinnoförtryckande barnavlande kulturer, icke-flyktingar och icke-barn till ett kallt överkonsumerande Sverige och därigenom är ett stort hot mot balans med naturen och människovärde. Om vi fortsätter kritisera dem konstruktivt så är de snart historia eller så byter de stil och blir ett hedervärt miljöparti igen som beter sig ekologiskt hållbart.

Yttermera så talar nu Löfven plötsligt om att alla invandrare är ”Inte flyktingar” och att de flyttar till Europa ”för att ha ett bättre liv”. Det här hade inte skett om vi inte hade satt fokus på lögnen om ”ensamkommande” när de kom i horder. Vi satte fokus på att s.k. ”flyktingar” oftast är välfärdsmigranter. Vi hamrade in att ”baarnen” oftast var vuxna, vilket människor oftast kan se med blotta ögat.

När ljugande politiker vänder och börjar tala sanning så är det något som skett. Det beror på oss som talat sanning givetvis, på oss som satt fokus på lögnerna i fulmedierna som ägs av mediemoguler på Bilderberggruppen och ett fåtal svenska familjer med samma agenda. Folket tror nu allt mer på oss än på denna fulmedia. Vi vinner, sakta men säkert, och plötsligt kan det bli en ketchupeffekt.

Nu planerar plötsligt EU ett utökat samarbete med Egypten för att få stopp på ”båtmigranterna” (märk väl så säger man inte ”båtflyktingar”) som försöker ta sig till Europa. Allt färre kommer nu drunkna och deras släktingar kommer inte behöva sörja dem.

Samma ska kan vi kanske göra med de som kommer in via Turkiet. Stopp och transport till ex. Syrien för ansökan därifrån om ev. asyl. När Egypten och Syrien hittar terrorister blir behandlingen dessutom helt korrekt. Egypten och Syrien har råkat ut för dem och vet vad som måste göras. De kan sina grejer.

Många börjar tro att något är skumt med det svenska valsystemet. Detta är bra. Vi kan få ett säkrare valsystem redan nästa val så att människor efter nästa val kan tro på resultatet. Jag ska själv kontakta någon lämplig politiker som kan lägga ett bra förslag.

Men om du nu vill sluta med något i din besvikelse så vill jag ändå avråda dig från att gå ifrån din coola WordPress-blogg som är GPL och rekommenderad av FSF, för att gå över till de som går i samma ledband som de imperialistiska fulmedierna och politikeradeln som skapat problemen med krig och massmigration till Europa, samt lägger sig i vad de anser vara ”Fake News”, samtidigt som de godkänner barnmisshandel för ekonomisk vinning.

För andra kontrollerade sociala medier är du och jag och många av våra riktiga vänner ”fake news” idag och jag misstänker att de förmodligen shadowbannar oss där. Det är inte alls säkert att du och dina vänner ser vad ni publicerar till varandra. Kan vi verkligen respektera det beteendet, eller bör vi lämna dem? Bör vi sätta upp ett sista meddelande om att vi strax stänger ned Facebajs-shadobanningen och går över helt till WordPress? Vad tycker du själv?

Gör som jag! Tröttna på deras beteende och locka över dina riktiga vänner till WordPress! De som inte hänger med och inte strax skrotar lögnen är ändå inget att ha som vänner. Jag lovar dig! Du kan skapa en gratisblogg för din Rosa traktor-sida också om du vill det. Reklamen slipper alla människor som loggar in på WordPress med en gratisblogg.

2 reaktioner till “Stort tack till Thomaz Wiberg som tappat sugen helt i onödan

 1. Tack för en fin artikel och fina lovord. Ja, jag tappade sugen helt i onödan och har förstås återupptagit arbetet. Dock har Traktorn gått ner lite på en lägre växel ett tag men kommer snart upp i varv igen.

  Just nu kämpar jag med en stämning mot mig från näthatsgranskaren [Namn borttaget] som vill ha betalt för att jag delat Lamottes artikel om honom. Det är vansinne bortom all logik.. men det är bara att ta tjuren vid hornen och bekämpa vansinnet… Tack än en gång för er fina artikel.

  Gilla

  1. Kul att du uppskattar mitt beröm. Jag kände att du behövde det. Nu behöver du det återigen känner jag.

   Rent allmänt verkar det idag vara olämpligt att nämna sådana här indivders namn, t.o.m. länka till ställen som gör det, just för att undvika det som du råkat ut för. En inskränkning av yttrandefrihetens nivå, anser jag. Lämplig eller olämplig kan ifrågasättas, men detta är en realitet.

   Jag har skrivit om saken, utan att nämna individens namn, samt gett förslag som skulle kunna hjälpa individen att bli mindre uthängd, helt utan att vara nedsättande eller kränkande mot dennes eventuella ”utmaning”.
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/04/03/kritik-nathatsgranskaren-hetsar-domare-mot-lamotte-och-samhallsnytt/

   Huruvida Lamotte eller Samhällsnytts journalister har liknande ”utmaning” vill jag låta vara osagt, men jag har tyvärr infångat en del av Samhällsnytts repeterade lögner också. Jag tror att vi båda kan ha blivit manipulerade av dem. Deras intrese tycks vara att piska upp en konfliktstämning i samhället. En liten extrem sekt tycks ligga bakom konflikten mellan de två andra sekterna.

   Att de försöker skapa konflikt i samhället, precis som övriga fulmedier, är också ibland uppenbart, ex. ljuger några av dem ständigt om ”vänster” och om ”socialism” som orsaken till massmigrationen, när det faktiskt är hela det politiska vänster-höger-spektrumet som är ansvarigt för dagens situation i Sverige under decennier av EU-vurm, monopolkapitalism och massmigration. Den andra sidan manipulerar genom kontrollorden ”nationalism” och ”rasism”, fastän det är monopolkapitalismens globalism som skapat motreaktionen.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/02/25/olika-former-av-logn-del-2-kontrollord-som-du-kan-borja-skratta-at/

   Folket har faktiskt röstat för det här i decennier, så man kan heller inte påstå att det är odemokratiskt rent tekniskt, trots att alla de här medierna inte talar sanning.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/

   Om Samhällsnytt håller på med medveten manipulation, eller själv är manipulerade, är svårt att evidensbasera, men jag tror att det är medveten manipulation, eftersom mina rättelser har haft noll eller mycket liten effekt, vilket, i min mening, gör fler av dem till medvetet manipulerande individer, tyvärr.

   Att svenska politiker, svenskt polisväsende och svenskt rättsystem, rent allmänt, låter sig manipuleras, t.o.m. tycks samarbeta med en manipulatör frivilligt, tycker jag är tragiskt, men de kan givetvis själva lida av ”utmaningen”, eller ha blivit omedvetet manipulerade, även om det sistnämnda verkar otroligt, med den goda utbildning de faktiskt har, men samtidigt har vi själva blivit manipulerade, så visst kan även de vara drabbade, men de vet ju faktiskt vilken slags individ de har att göra med här. Sannolikt är att rättssystemet har order uppifrån av psykopater som vill skapa konflikt i samhället, tror jag. Källan är sannolikt den lilla sekt som jag tidigare nämnde.

   Denna manipulation av rättsystemet leder till att systemet ger sig på vanligt hederligt folk (ca 98%-99% av oss), som reagerar fullt normalt på den hemska verklighet som den manipulerande median och den manipulerande makten och andra manipulatörer utsätter oss alla för, allt medan manipulatörerna liksom ryggdunkar varann och vet hur de själva kan undvika straff, genom att slipa sina ordval när de manipulerar oss.

   Tara Swart, som är psykiatriprofessor, beskriver på nätet vilka evidens hon har funnit om vår fullt naturliga ”nationalism” (oavsett om vi är vänster eller höger socialpolitiskt). Det är alltså inget märkligt att över en miljon människor (svenskar och invandrare) kan reagera ”nationellt” på den ökade ojämlikheten, massmigrationen som makten skapat för ca 90% av oss, samt mediernas konfliktskapande manipulation. Många av oss bör betraktas som offer, INTE brottslingar. Jag har citerat Swart här: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/09/09/forskning-tara-swart-journalister-alskar-sitt-jobb-deras-hjarnor-fungerar-daligt-det-finns-hopp/

   Personligen tror jag inte konceptet ”lag och ordning” är tänkt att skydda/berika manipulatörer och pungslå vanligt folk i helt onödiga rättsprocesser allmänhet. Lag och ordning bör fokusera på de allvarligare fall som faktiskt existerar och är samhällsfarliga, i min mening.

   Vad vi behöver är annars kanske att införa någon form av folkdomstolar, som sedan skickar de manipulerande individerna till utbildningsanstalter, som i Kina, där beteendet kanske, i vissa fall, kan utbildas bort, så att de blir fungerande samhällsmedborgare och fungerande journalister som arbetar för barnens och framtidens bästa?

   https://newsvoice.se/2019/02/kina-islam/

   Om dessa manipulatörer anser att sådan utbildning skulle vara alltför tråkig, grym och ett utdraget lidande för dem, så kan man alltid erbjuda dem det alternativ som partiet Giljotinera Kvickt föreslår; ”Chopp”. På en hundradels sekund är då det eventuella lidandet över för manipulatörerna, så humant det bara går, helt utan att någon annan behöver lida av deras skadliga beteende. En s.k. ”win-win-situation” som dessutom kommer fungera avskräckande för andra manipulatörer.

   Att folk som plågar djur, eller ger sig på vanligt hederligt folk med normala känslor (d.v.s. 98%-99% av oss), inte vill bli uthängda för sina ”bedrifter” är i min mening orimligt, eftersom någon som plågar djur eller manipulerar oss andra, utan att vara till nöd tvungen att göra det, knappast kan påstå sig besitta känslor i vanlig mening, och följaktligen knappast kan påstå sig känna sig kränkt av någonting heller, eller åtminstone förtjäna att bli kränkta tillbaka.

   Psykopater kan ex. plåga djur och människor utan problem. Psykopaten tycks nämligen inte kunna leva sig in i andra individers känslor, men känner till dem och kan njuta av att skapa dem hos oss. De kan påstå att de har empati, men det är bara ett spel i så fall, enligt vetenskapliga evidens.

   Vad det sannolikt handlar om kan ev. vara att få andra att lida, eller helt soninka att gynnas ekonomiskt, och de kan ev. känna lustkänslor av att andra lider. Beteendet kan förstärkas eller försvagas. Allt hänger på domen och siffrorna på det egna kontot, naturligtvis.

   Jag anser personligen att det är 100% moraliskt korrekt att varna andra människor för djurplågare och manipultörer, som vi vet är potentiellt farliga både för människor och för djur, OM de inte står under uppsikt och inte får belöningar för bättre beteende.

   Det är därför, i min mening, alls inget brottsligt att berätta för omgivningen vilka som har dömts för vilket brott, eftersom sådana domar är allmänt kända och faktiskt förebygger att fler brott begås.

   Visst kan man vara noga med att upplysa omgivningen på ett snyggt och hjälpsamt sätt och därigenom undvika att själv bryta mot lagen, men i min mening är känslor och intention också viktigt att ta hänsyn till, när man tolkar lagen, eftersom 98%-99% av befolkningen har dessa känslor och INTE bör dömas i onödan för att de har dem, så vida de inte går över gränsen så att det blir samhällsfarligt, men det tycker jag inte att du har gjort.

   Tvärtom tycker jag att du ska känna stolthet för att du varnat allmänheten. Detta gör att allmänheten kan hålla uppsikt över denne individs förehavanden. Vissa behöver faktiskt den uppsikten för att hålla sig laglydiga och bli en fungerande och konstruktiv kugge i samhället.

   Intressant kan kanske vara att studera brottsbalken och andra mål tillsammans med en jurist, innan du svarar på polisens frågor, samt innan du dyker upp i rätten, så att bättre beteende kan förstärkas i vårt samhälle? Lagen är till för att hjälpa oss alla, men vi måste också hjälpa lagen att döma rätt.

   Det är i alla fall min intention att vi alla ska kunna fungera tillsammans effektivt i harmoni, även de med utmaningar, som säkerligen kan vara nyttiga på rätt ställen i samhället, även om det inte är djurhållning, men kanske på slakterier, patologer etc., ställen där känslor kan ställa till det för oss vanliga 98%-99%.

   Gilla

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s