Rasism – Sinead O’Connor erkänner sin rasism mot ”vita äckliga” som inte tillhör hennes nya sekt

Samhällsnytt skriver om att Sinead O’Connor inte vill ”beblandas” med ”äckliga” vita människor efter att hon bytte sektmedlemskap. Tja, då får vi väl ändå hoppas att Sinead O’Connor slipper både speglar, andra vita sektmedlemmar och att hon slipper ”beblandas” med ”äckliga” icke-sektmedlemmar och religionskritiker som Ayaan Hirsi Ali eller Mona Walter, som är alltså enligt O’Connor är ”vita”, men ändå lika läckert bruna som smaskig choklad?

Kanske ett land söder om ekvatorn, som är sekteristiskt, då vore att föredra, samt att hon själv bär burqa och undviker alla speglar?

Bild på en burqa

Skulle sångerskan, mot förmodan, få reda på vad ”en viss sekterism” faktiskt innebär på riktigt, och förmodligen då bli motiverad att begå apostasi, precis som de läckert chokladbruna kvinnorna, Ayaan Hirsi Ali och Mona Walter, så skulle hon sannolikt ha full potential att bli ateistisk eller kristen ”martyr” på riktigt.

Bild på Ayaan Hirsi Ali
”Folk frågar mig om jag har någon form av dödslängtan, eftersom jag säger de saker som jag gör. Svaret är nej: Jag skulle vilja fortsätta leva. Men vissa saker måste dock sägas, och det finns tillfällen när tystnaden blir en medbrottsling till orättvisa.”
/Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali )

Bild på Mona Walter
”Antingen väljer de demokrati eller [sekten i fråga]. Glöm inte heller vem som var den första [helige] krigaren. Det var [sektens profet] och de första [sektledarna]. Till alla [sektmedlemmar]. Om ni fördömer det som hände i natt i Paris skall ni också fördöma [sektens profet] och de första [sektledarnas] heliga krig mot de otrogna.”
/Mona Walter om de franska terrorattentaten:

I vissa sekteristiska länder är nämligen apostasi ofta belagt med dödsstraff och det är naturligtvis därför det också förekommer så många hedersmord/”balkongflygningar” i de svenska förorterna numera. Regeringarna har de senaste decennierna nämligen propsat på införseln av den här extrema kulturen i Sverige, under beteckningen ”mångkultur”, och det nedsättande ordet ”islamofobi” mot kritiker av införseln av sådan sekterism i vårt samhälle.

Hjärntvätten mot folk och ungdomer genom orden ”rasism” och ”islamofobi”, inpräntade av politikeradel och fulmedia-adel har givetvis haft viss effekt på folk som tagit del av dyngan okritiskt. Det är naturligtvis därför inte konstigt att ca 10% av förortens ungdomar, enligt föreningen ”Varken hora eller kuvad”,  som undersökte saken, tyckte att den mer extrema sekterismen var kuckelimuck och myspys.

Min fråga till Sinead O’Connor kommer från en av hennes egna populära texter Disclosure [översatt till svenska: avslöjande, ta bort slöjan från, exponering, uppenbarelse, upptäckt] som tydligen ska sjungas i en slags falsk falsett: What’s In Your Head?” [”Vad har du i huvudet”]. Ja, hur tänkte du, O’Connor, när du gick från en extrem sekt till en ännu mer extrem sekt? Har du en mental extrem diagnos?

6 reaktioner till “Rasism – Sinead O’Connor erkänner sin rasism mot ”vita äckliga” som inte tillhör hennes nya sekt

    1. Jo. Eliten försöker givetvis skapa konflikt. De lever på den. Det är mycket lätt att genomskåda. Men så finns det säkert helt vanliga idioter som media skriver om ändå. Den här falsksjungande kvinnan får nu dessutom mer uppmärksamhet och kanske tusentals korkade muslimer som köper hennes skivor. Muslimer med viss intelligens som kallar sig muslimer mest för att slippa balkongflygning eller hala-slakt, eller inte är rasister, lär naturligtvis inte köpa skivan.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s