Den opatriotiska osvenska högern firar Karl XII och gamla onda ätters massmord på svenska unga män

Oligarker, kungar, kalifer och diktaturer har oftast gått sina egna kortsiktiga giriga ärenden och naturligtvis adelns, sällan folkens. Det är det svenska folket och de svenska soldaterna som fått betalat med svett, blod och tårar, men inkasserat smulor för sin s.k. ”patriotiska” insats.

Jag är inte för tokvänsterns ointelligenta skrikande om rasism, eftersom hyllandet av en svensk diktator inte nödvändigtvis handlar om det, men kan vara en missriktad form av patriotism, som hyllar krig och fältslag, vars vinster har gått i osvenska ätters och adels fickor, vilka sedan i högfärd förlustat sig på olika vis på det svenska folkets och andra folks fattigdom.

För det svenska folket har de här utländska stropparna mestadels haft förakt att bjuda. I dag är majoriteten av dem på väg att förstöra Sverige i sin satans EU-vurm. Mitt förakt går således i motsatt riktning och detta helsvenska förakt är, i min mening, mer patriotiskt. Hur vore det om det svenska folket skulle bli lite mer vaket patriotiskt?

Inse att utlänsklingande namn på utländsk fuladel i Sverige knappast har Svenssons, Anderssons och Gustavssons väl framför sina ögon, ej heller andra folks väl! De lever på konflikt. De skapar den. De massimporterar de mest avvikande former av sekter som de kan hitta och hetsar oss mot dem med sin egna s.k. ”kristliga” sekterism, fastän Jesus fredliga budskap är tydligt.

Deras kortsiktiga girighet är förbluffande. De kallar t.o.m. massmigrationen för ”vänster”, fastän det är EU-vurmande högerpartier som stått för den till ca 70%, samt att deras verkliga arbetsgivare på Bilderberggruppen är övertydlig. Där avslöjar de sin verkliga tillhörighet och sin falska giriga agenda.

Fulmedias desinformation om nationalism, som sammankopplas med ex. Hitler, kan få rimligt intelligenta medborgare att ställa sig i en osund motposition mot nationalism, men en sund vänsternationalism är givetvis inte av samma karaktär som fuladelns dåliga imperialistiska form av nationalism, där båda sidor i krigen stöds av finanskapitalet.

Vi medborgare som rektalpenetrerats av fuladel och andra korrumperade Tysk-namn, Löv-namn och Son-namn, de senaste decennierna, äger en allt mindre andel av det s.k. ”fäderneslandet”. Kom därför ihåg att folkets demokratiska frigörelse måste vara vänsternationell och lokalpatriotisk, om det s.k. ”fäderneslandet” åter ska komma i dagens och framtidens alla fäders ägo och om ni ska ha minsta frihet kvar!

Vi har fortfarande demokrati och yttrandefrihet i det här landet, även om repressalier förekommer, och även om fulmedia ägs av utländska eller osvenska intressen, samt att politikeradeln börjat inskränka våra friheter, men vi har fortfarande rätt att sprida detta budskap, utan att ännu behöva använda nyspråk, allegorier eller satir, så använd er intelligens och sprid detta faktum exponentiellt!

https://www.nyatider.nu/300-arsminnet-av-karl-xii/

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s