”Ungern tar emot en flykting”, raljerar Birger Schlaug

Vår bäste Schlaug skriver om den ”korruptionsdömde förre premiärministern i Makedonien, Nikola Gruevski”. Schlaug raljerar om att Gruevski inte ens blev inlåst i en plåtcontainer, vilket alltså verkar vara fallet för illegala migranter som olagligen försökt ta sig över gränsen till Ungernm i strid med Dublinförordningen, d.v.s. olagligen, samt sagt ett välinövat ”asyl” på Ungerska kan man tänka.

Det är naturligtvis inte helt otänkbart att människor som beter sig olagligt faktiskt är kriminella och kanske passar utmärkt i temporära plåtkontainer-bostäder, vilket borde kännas helt OK om man nu ”flytt för sitt liv” (som det påstås) … från Grekland.

Att de dessutom är väl inhängnade är väl tryggt, INNAN den saken faktiskt är avgjord och INNAN man släpper in dem i samhället, för att ev. droga och våldta 14-åriga flickor, eller vad det nu kommer medföra, eller vad tycker du Birger? Helt ärligt?

Varför tar du inte bladet från munnen någon gång, bäste Birger Schlaug? Jag avstår att kalla Schlaug ”brun” eller ”naiv”. Det vore ohövligt, även om Schlaug, i min mening, tyvärr, förmodligen omedvetet, uppmuntrar till det otyg som skapar märkliga sekteristiskt betingade ”gates”, brunhet, rasism och nazism i Sverige.

Tills vidare antar jag att den korruptionsdömde Nikola Gruevski INTE varit en illegalt smugglad migrant. Möjligtvis har migranten/flyktingen Gruevski alltså ansökt om uppehållstillstånd eller asyl i Ungern INNAN han spankulerade fram till den Ungerska passkontrollen lagligen.

Således blev Gruevski förmodligen heller inte inlåst i någon container. Kanske har han rentutav asylskäl? Vad vet jag om hans personliga hotbild i Makedonien? Förmodligen är han inte särskilt poppis i Makedonien längre, kanske t.o.m. mindre poppis än svenska politiker som nyligen höjt sina löner, medan 90% av folket i Sverige kontinuerligt får det sämre.

Notera även att Ungern har en minst sagt intressant historia och en erfarenhet av sekterismen i fråga, som de flesta av oss ännu inte har full erfarenhet av, bäste Schlaug! Själv undersöker du aldrig något om sådant eller någonting om sekten i fråga.

Nej, vår bäste Schlaug skriver ingenting om vad sekten faktiskt vill, eller om de apostater som varnar, eller deintressanta beteenden och lagar som denna sekterism vill pådyvla Sverige. Varför har du beröringsångest för en sekterism, när du inte verkar ha det vad gäller ex. sekten nazism?

Och jag måste berömma det konservativa kapitalistiska Ungern, fastän jag är vänsternationell, eftersom de utnyttjar kapitalets frihet att röra sig över gränserna och låter resten av idioterna rektalpeneterars av amerikanska monopolkapitalisters plan om att skapa oreda och konflikt inom EU, såsom de redan gjort i USA.

Ungern utnyttjar EU:s race mot bottnen, på det sätt som EU konstruerats, men vägrar komplett idioti inom sina egna gränser.  Intelligent och hederligt mot Ungern, för att vara konservativa borgare, måste jag ändå medge, jämfört med våra egna borgares påstådda ”öppna hjärtan”, samt Alliansledarens nya uppgift för Bank of America där George Soros varit storägare, även om även extrema sekterister alltmer börjar bli EU-medborgare, med full rätt att spankulera in fritt i Ungern också.

Men jag håller med Schlaug också. Varje land inom EU, med demokratiskt sinne, bör i byrålådan han en Plan B. EU blir allt mer brunt påhejade av de som skapar ”brunheten” och av de som blir ”bruna”. Då gäller det, helt klart, att ha en egen organisation och en självtillit, så man kan dra sig ur den brunhet som politikeradel och EU-medlemskapet skapat i maskopi med utländsk makt, helt enligt Soldathandboken. Annars är man, helt riktigt, naiv, d.v.s. är inte motiverad att utnyttja den fulla potentialen av sin egen och andras intelligens.

Konflikt och krig är inte i någon människas intresse utom monopolkapitalister och deras marionetter, Schlaug. Vad ska du och dina dollargröna vänner med era politikeradel-pengar till, om sekterism, våldtäkter, krig och konflikt förstör allting för er, era barn och era barnbarn? – Kuckeliku!

Schlaugs bloggpost:

http://schlaug.blogspot.com/2018/11/ungern-tar-emot-en-flykting.html

Mer intressant som ev. kan förklara ”den gröna” rörelsens oförmåga att diskutera sekterism:

https://toklandet.wordpress.com/2018/11/23/miljopartiet-igen/

2 reaktioner på ””Ungern tar emot en flykting”, raljerar Birger Schlaug

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s