Är Bengt Westerberg ”en politisk extremist som tillfogat landet stor skada”?

Det kan man fråga sig. De långsiktiga skadorna som denna extrema och till synes motsägelsefullt naiva liberalism åsamkat världen och Sverige, ihop med resten av Alliansen, Miljöpartiet och Socialdemokraterna, ihop med folket som röstat in dem val efter val, är naturligtvis okända och oöverskådliga, för det är inte enbart ”Liberalernas” sekterism som är extrem i Sverige, även om Westerberg tycks vara någon slags ur-källa till idiotin.

Det som hände i Kosovo, eller i Syrien, är kanske inte så fjärran som många kanske tror? Det hela kan möjligtvis beskriva med helt vanliga matematiska samband, även om ingen helt kan förutse exakt när olika s.k. ”berikande” former av sekterism kommer komma börja skapa mer extrema konflikter. Det finns givetvis psykopater som planerar och göder den sekterism som de sedan vill profitera på. Det är nämligen väldigt”berikande” med krig.

Bild på Smedley Butler
”KRIG är en skumraskaffär. Det har det alltid varit. Det är kanske den äldsta, lätt den mest lönsamma, säkert den mest onda. Den är den enda internationella i omfång. Det är den enda i vilken vinsten räknas i dollars och förlusterna i liv. ”
/ Smedley Butler, major-general i USA:s Marinkår. Källa: War Is a Racket

“WAR is a racket. It always has been. It is possibly the oldest, easily the most profitable, surely the most vicious. It is the only one international in scope. It is the only one in which the profits are reckoned in dollars and the losses in lives.”
/ Smedley Butler, United States Marine Corps major general. Source: War Is a Racket


”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
/Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

Är Bengt Westerberg ”en politisk extremist som tillfogat landet stor skada”? -Jag får nog hålla med Karl-Olov Arnstberg om den beskrivningen, med det som finns vid handen, men Westerberg är sannerligen inte ensam i det ”berikande” massmords– och bombhöger-gänget.

Extremismen finns idag i hela det politiska spektrumet, faktiskt även inympad i hjärnorna genom fulmedierna på de mest anti-imperialistiska fredliga individerna i vänstern, vilka tycks använda vilka argumentationsfel som helst för att försvara en av de mest våldsamma, kvinnoförtryckande, anti-demokratiskt diktatoriska och reaktionära extrema sekterna som existerar i världen idag, fastän den extrema sekterismen som de vurmar för, spottar på exakt de friheter som alla s.k. ”liberaler”, ”socialliberaler”, såväl som ”marknadsliberaler”, säger sig värna om.

Det är inte enbart extremt, men även extremt korkat. Även Stormuftin i Syrien varnar oss för konsekvenserna, något som tokvänstern säkert kommer avfärda med det vanliga Guilt by association-argumentationsfelet, eftersom det råkade vara fel intervjuare och att Stormuftins varning således måste vara kontrollordet ”rasism”, fastän det sannolikt är ren medmänsklighet och välvilja mot oss svenskar och andra människor i Sverige som inte är sekterister.

Det skulle inte förvåna mig om t.o.m. de mest chokladbruna kvinnorna som varnar för sekterismen avfärdas som ”rasister” av dessa s.k. ”liberaler”.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s