Rysk vetenskapsman meddelar att en fejkad månlandning är svårare än att faktiskt utföra den

Vetenskapsmannens huvudargument är basalt från månen som inte finns på jorden, men även att det inte finns en enda kosmonaut i Ryssland som förnekar USA:s månlandning. RT – US Moon landing conspiracy: Faking it more difficult than doing, Russian scientist says.

Jag har tidigare tagit upp månlandningen med Brage Norin och då var det en fotograf som förklarade varför, men där finns även länkar till annan lämplig debunking av de argument som framförts som evidens mot att månlandningen verkligen skett.

En reaktion till “Rysk vetenskapsman meddelar att en fejkad månlandning är svårare än att faktiskt utföra den

  1. Jag trodde på Brage Norins teori om att månlandningen var omöjlig tills jag själv började läsa rymdforskares litteratur, exempelvis William Tompkins som arbetade med Apolloprojektet. Så jag började studera litteratur och lyssna på föreläsningar och intervjuer och till sist skrev jag en artikel som tyvärr blev på 40 sidor :-) – men den ledde till att jag nu är 100% övertygad om att vi landade på månen. Ingen av alla de författare jag läste som skriver om rymdverksamheten nämner över huvud taget Van Allenbältena :-D. Om nån blir intresserad finns min artikel på http://www.piahellertz.com/Manlandningen.pdf och en separat referenslista finns på http://www.piahellertz.com/Manen%20-Litteraturlista.pdf för den som vill granska källorna.
    Det var en oerhört spännande intellektuell resa och en total omvärdering.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s