Löken skalas igen – Fy fan! – Psykiatrikern Sten Levander om samvetslöshet och perverterad moral

Senast igår insåg jag vad ”karusellen” beror på, ett snäpp till. Jag liksom skalade löken ett lager till. Det var psykiatrikern “Sten Levander – samvetslöshet och perverterad moral” på Youtube (som även går att ladda ned från Convert in mp4 med NoScript påslaget så man slipper köra Youtubes okända skripts på datorn), samt Kao som hjälpte mig med det.

Att den politiska karusellen beror på “olika former av osanning”, som gör karusellen ointelligent visste jag redan.

Att parterna undviker att svara på frågor och använder sig av argumentationsfelet “skuld genom sammankoppling” visste jag redan också. (Senast det skedde var i kommentarsfältet till den här bloggposten om hur man bäst bekämpar SD, som dels var väldigt upplysande för alla som är vänster, men även upplysande för alla som röstat på Sverigedemokraterna, givetvis.

Men till saken om vad karusellen beror på!

Media associerar ord som dåliga och bra, samt hittar på floskler som anses bra. Dessa ord och floskler används sedan av ledarskapet EFTERSOM DE FUNGERAR, MEN DE FÖRSTÅR INTE SJÄLVA VAD DE SÄGER. Så tänker också en psykopat. En ny insikt. De svarar inte på frågor och använder floskler EFTERSOM DE ÄR PSYKOPATER. POLITIKERADELN ÄR MENTALT HANDIKAPPAD, eller som det heter på psykopatiskt nyspråk, ”vi har alla utmaningar”… Dessa politiker vet alltså inte vad de egentligens säger, eller riktigt menar med någonting.  Inte heller de som hjärntvättats av psykopaternas floskler förstår någonting alls.

Inget konstigt, alls. Ingen helhet går nämligen att uttolka. Dumheten triumferar genom flosklerna. De haglar över folket i en sådan strid ström, så repetitivt att de inte kan värja sig och ”det låter bra när katten skiter”, som min mor brukade säga. Det är just därför just flosklerna används, men flosklerna betyder ingenting eller så ljuger de.

Tomt eller lögnaktigt svammel i olika former av nyspråk. ”Ghetton med våldsverkare som tagit över” blir ex. till ”särskilt utsatta områden”. Folket tuggar och sväljer, förmodligen i bristen på kunskap om fenomenet.

Analysen av osanningarna är helt frånvarande. Media granskar nämligen inte vad som sägs eller vad detta betyder, ställer heller inga svåra frågor om detta, eller får kanske inga svar, eller kritiserar inte svaren. Flosklerna får alltså repeteras till leda, samt får passera helt utan verklig granskning i svensk media, vilket är det som räknas i ett demokratiskt val, i alla fall till ca 82%.

Folket konfronteras alltså med både hjärntvätt, via agenda-media, men alltså även dessa s.k. “debatter”, även via s.k. ”public service”, som inte heller klargör någonting, och därför inte är någon ”service” åt ”publiken” alls. Färdigtuggade floskler och ord, som INGEN, inte någon, inte ens de medvetet förbluffade, egentligen vet vad de betyder, kastas än hit och än dit. Ofta avbryter dessutom kombattanterna varann, vilket givetvis ökar förvirringen ytterligare.

Nedsättande formuleringar, som indirekt uppmanar till konfrontation och kaos, är INTE ovanliga, ex. när någon bryter mot mönstret och ställer en intelligent fråga. Nedsättande formuleringar är ej heller ovanliga från Vänsterprtiets ledare, vilket givetvis inte är smickrande för Vänsterpartiet som säger sig vara för fred och demokrati.

Den rationella och jämkande deliberativa demokratin lyser med sin frånvaro. Särskilt den partiledare, som allra mest saknar en hållbar sammanhållen politik, ställer sig då i en ännu mer extrem, floskelfylld och osund motposition, naturligtvis, med typ ”öppna gränserna på vid gavel och ge allt åt alla” OCH de kompletta idioterna röstar givetvis för det.

Men låt oss vara positiva också! Uppvaknandet kommer, även om det går relativt långsamt. Jo. hjärntvätten släpper, halvt om halvt, sakta men säkert, med ca 4% per 4 år, och kanske kommer det en ketchup effekt också, om vi alla försvarar oss psykologiskt såsom Soldathandbolken uppmanar oss till?

Sedan kommer nog även Sverigedemokraternas Israel-vurm släppa också, tror jag, eftersom det är Sion-sektens ägande, med sina psykopatiska ”vise protokoll” som, med stor sannolikhet, ligger bakom både hjärntvätten och en massa annat skit, kanske t.o.m. det makabra USA-stödet för IS och påföljande massmigration till Europa, men det har sannolikt inte SD:s fotfolk fattat riktigt än?

Yttermera ska MINST hälften av SD:s fotfolk komma till Vetenskapliga partiet, anser jag, eftersom vi är vänsternationella på riktigt, likt Olof Palme. Vi vill gå ur EU, införa progressiva skatter, tullmurar samt återköpa statens kassakor, återupprätta totalförsvarets beredskap, samt fördela samhällets godsaker mer rättvist mellan medborgarna, så att vi får välfärd igen, vilket kommer gynna större delen av Sverigedemokraternas väljarbas ännu mer än Sverigedemokraternas högerpolitik, eftersom en vänsternationell politik, enligt vetenskapliga evidens, kommer sänka mordfrekvensen i samhället allra mest och samtidigt skapa den trygghet som SD:s väljarbas faktiskt eftersöker.

Yttermera ska vi snart kunna återställa Sverige så gott det går genom återvandring, deportationer av kriminella, sociala turister, icke-flyktingar, icke-barn, icke-integrerbara individer/sekter, samt skapa en fungerande integration av den fungerande delen, vilket med stor sannolikhet kan leda till ett mer socialt och ekologiskt hållbart samhälle.

När Sverige är återställt så ska vi återigen hjälpa andra folk, ex. såsom vi hjälpte FNL i Vietnam mot imperialismen där, eller såsom vi hjälpte ANC i Sydafrika mot apartheid där. Även de anklagades för ”rasism”, och kanske det stämde ibland, men vi rynkar inte på näsan åt vanligt folks reaktioner, som beror på helt evidenta orsaker i extrema tider, såsom tokvänstern och skrikvänstern gör. Folkens frigörelse från förtryck och våld är ändå viktigare än lite naturlig rasism.

Så ska hybrisen släppa också, hos andra små politiska partier, så att de inser att de måste medverka i Valsamverkan också, utan argumentationsfel mot valsamverkan, så att folkets röster leder till fler nya och floskelfria politiker med mandat i riksdagen, vilket är mer demokratiskt hänsynsfullt mot de som faktiskt vill rösta på dem.

Ja. Det kan tyckas vara ett digert arbete, med alla dessa fördummade svenska medborgare, MEN vi får hjälpas åt lite varje dag allihop, lite här och där, samt lita på exponentialfunktionen som BEVISLIGEN kan hjälpa oss med ständiga fördubblingar av människor som vaknar upp och plötsligt fattar galoppen, likt små ljus som tänds varje advent.

Så. Nästa val förväntar jag mig verkligen att få några fler röster på Valsamverkanspartiet, från hela Sverige, inte bara de 7 som vi registrerade i valet 2018! Dessutom vill jag nu faktiskt se lite djävla stake hos andra småpartiers medlemmar också! (Eller ryggrad om man nu saknar stake så här i hårda adventstider) Inte bara blint följa minipartiers sektledare med hybris!

Vi behöver fler valsamverkande partier med moral givetvis, även partier som INTE tror på ekologisk hållbarhet, vetenskap om behovet av negativ tillväxt eller vänsternationalism kan faktiskt vara helt övertygade om att de har samvete och moral, givetvis.

Eller saknar ni samvete och moral, eller har ni någon slags perversion? Jamenvisst. Ok. Förklara gärna er perversion i kommentarsfältet, eller starta då ett perverst djävla parti och valsamverka INTE av någon pervers ohållbar anledning då, alla ni som INTE röstade på Valamverkanspartiet i valet!

Men förklara då också era perversa dumheter, era perverterade omoraliska nötter! Eller var ni bara hjärntvättade och ångrar er? Det är naturligtvis också helt ok. Dumhet är inte straffbart, snarare mer regel än undantag hos oss människoapor.

Var jag samvetslös, omoralisk eller pervers nu? Jamen för fan! Tyck då det och skriv då det, samt varför du tycker det! Var inte så djävla feg! Säg vad du tycker som en riktigt glad amatör!

Mer intressant:
http://mxp.blogg.se/2016/august/annie-loof-ar-en-pratbubbla-pladdermaja-och-floskelmaskin.html
https://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/12/02/den-overerotiska-roboten-annie-loof/

Annons

8 reaktioner till “Löken skalas igen – Fy fan! – Psykiatrikern Sten Levander om samvetslöshet och perverterad moral

 1. Mycket läsvärt med lagom tuggmotstånd! Visst har du rätt i det du skriver och det förvånar mig dagligen att inte fler människor inser att det mestadels handlar om floskler och ointelligent trams.
  Riktig demokrati måste komma underifrån, från folket och representeras av folket istället för av betalda hejddukar för globalisteliten.

 2. Som själv hyfsat kunnig i människans mörkaste vrår och en näst intill överkänslighet för språkliga nyanser och kroppsspråk, kan jag bara hålla med dej. En av de mest medie- och retoriktränade politiker jag har hört (som jag kommer på just nu) är Anna Kinberg Batra, som dessutom avslöjar sin personlighet allra bäst. I alla fall i mina ögon och öron.

  Men det finns många fler.

  AKB svarade undvikande på alla frågor likt en papegoja, upprepade hon exakt samma meningslösa svar på viktiga frågor från journalisterna. I allmänhet är moderater väldigt undvikande i sina svar och ser bara frågande ut om de ställs mot väggen, som Ulf Kristersson då han anfäktas av frågor gällande sina tidigare fula affärer, men som aldrig har svarat. Det ser jag som en betydande brist på samvete.

  Jag har försökt få svar från politiker på hur de menar att folk ska kunna överleva på minimilöner och marknadshyror i framtiden, helst utan bidrag, men aldrig någonsin har jag fått ett svar. Kommer heller aldrig få det, har jag insett.

  För mej är det uppenbart att de har bland annat professorn i nationalekonomi, Marian Radetzki, som idol. Har hört dem prisa honom förr. Han har den otäckaste människosyn jag nånsin har skådat. Jag antar att du har sett Janne Josefssons intervju i 2 delar av kräket. (Se nedan) Man kan knappt tro sina öron, att han verkligen säger det han gör. Men tyvärr är det så.

  Så om du vill bli riktigt förbannad så ska du se dessa två delar, för här har du en klockren psykopat, utan minsta skam i kroppen:

  Del ett:
  http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5T5EHa6H8ZM

  Del två:
  http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DQmXeawM7Dq0

  // Kao

  1. Jag har lite dåligt med GB, just nu, vilket är ett handikapp, i min mening, men jag har läst in mig på Radetzki och förstår problematiken,

   Det som de kortsiktiga psykopatiska tillväxt-ekonomerna, tillväxt-politikerna och tillväxt-sekteristerna oftast inte förstår är vad ordet ekonomi faktiskt betyder, nämligen att hushålla med resurser i ett tillstånd av knapphet.

   De flesta av de här individerna, som psykopat-kontrollerade medier visar upp, tycks vara antingen sekterister, eller ekonomer, eller politiker, eller kombinerade delar av detta, vilket inte bådar gott för civilisationen.

   Problemet för mänskligheten verkar i stort sett upprepas, enligt arkeologer, även om Tikopia är ett lysande intelligent undantag. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/08/02/tikopia-urinvanarnas-enastaende-intelligens-och-karaktar-vad-galler-populationskontroll/

   Något att lära sig av, kanske?

   Som du lärde mig i förrgår så kan de psykopatiska individerna förstå vilket språk som fungerar, för att få stöd och att manipulera, men de är, enligt min nya kunskap alltså förståndshandikappade. Följarna lider av naivitet.

   Det finns två sorter, vilket du lärde mig i förrgår. Storvuxna psykopater tenderar att dominera genom våld, medan svaga eller småvuxna psykopater tenderar att manipulera genom orden. De fega och naiva lyder dem. Psykopaterna och deras följeslagare har gemensamt att de inte kan förstå de enklaste saker, eller se större sammanhang.

   Det är därför, en normalintelligent tolvåring ofta kan förstå vad exponentialfunktionen oomkullrunkeligen leder till…

   http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DDZCm2QQZVYk

   … samt vad “ekologisk hållbarhet” faktiskt innebär…

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/03/25/14-uppriktiga-och-valmenande-fragor-till-miljopartiet-som-nu-ligger-under-4/

   …men det kan inte de här psykopaterna, ej heller de religiöst naiva som följer dem. De undviker också att svara på frågor.

   Det gäller även Miljöpartiets nuvarande psykopater och naiva dumhuvuden, tyvärr, Schlaug kanske undantaget, även om han verkar vara något naiv som frotterat sig med människor som tillhör en annan psykopatisk sekt där riktigt naiva tillber en riktig krigsherre och psykopat, samt inte svarar på frågor… Halvpsykopati?

   Det som kännetecknar psykopaterna, och de som blint följer dem, är deras kompletta oförmåga vad gäller att förstå ganska enkla samband, samt att tänka rätt, konsekvent och långsiktigt.

   Vanliga människors problem är oftast att de aldrig genomskådar psykopaternas osanningar. Därav har så många människor röstat på dem i valet, trots att deras osanningar är helt uppenbara för den som bara stannar upp, ifrågasätter och tänker till.

   Psykopaterna infiltrerar och manipulerar de flesta mänskliga grupperingar, där det finns karriärmöjligheter och naiva som kan luras.

   De är väldigt duktiga på att framstå som hederliga och goda, genom en strid ström av positiva ord och floskler, vilket tydligt kan ses i valresultatet.

   Jag säger som Tage Danielsson, Ge oss hellre en glad amatör!

   https://valsamverkanspartiet.wordpress.com/2017/09/14/politikerforakt-ge-oss-hellre-en-glad-amator-tage-danielsson/

   …eller ännu bättre, ge oss fler glada amatörer, som förstått problemet, och likt små goda tomtar med magiska händer leder och skyddar nya toppstyrda partier, som valsamverkar och erbjuder folket alternativ till psykopatin som pågår. Psykopatin som lurats på oss är inte nyttig för någon, inte ens för psykopaterna själva.

   Ingen gynnas av att leva i ett dränerat, samhälle, där allt fler arter utrotats, samt ojämlikheten gör att ingen längre kan vandra tryggt på våra gator.

   Inte ens psykopater, med livvakter, kan känna sig trygga i ett sådant samhälle. Det kan rentutav leda till Stalinism och arbetsläger för dem. Då skulle de nog föredra fem minuters gasning, eller kanske den mer humana giljotinen?

   Personligen ser jag vård, lämpligt yrkesbyte, samt total uppsikt över dessa individer, som en bättre väg för dem att bli en fungerande del av samhället, med sina allvarliga handikapp.

   Psykopater ska inte få vara vd:ar, politiker, mediemoguler eller inneha andra typer av ledarposter. Det är farligt för oss alla.

   Din undervisning är värdefull för mig, men ”talk is cheap” som man säger. Jag väntar tålmodigt på att du själv, med dina viktiga insikter, engagerar dig politiskt på rätt sätt. ;-)

   Ex. skulle du kunna bli officiell och skriva under riktigt namn på Vetenskapliga partiet, eller starta ett eget parti som ansluter sig till Valsamverkanspartiet.

   1. För mej är kriminal- och bostadspolitiken viktigast, särskilt bostäder för våra ungdomar. Det har varit knäpptyst om deras behov i flera år nu. De har inte en chans att få ett eget boende och bilda familj om de inte har rika föräldrar, vill säga. Flyktingkrisen har medfört att det har blivit ÄNNU värre läge för de svenska ungdomarna och sånt skapar problem.

    // Kao

    1. Jo. Ungdomarna har givetvis fått lida mycket pin genom politikeradelns beslutsfattande, de senaste decennierna, genom globaliseringen och EU-medlemskapet.

     Jag förstår om ungdomarna och deras föräldrar är förbannade, men så röstar de heller inte för ex. Vetenskapliga partiet, genom Valsamverkanspartiet, som har många lösningar, vilket helt evident skulle göra att de får det bättre på flera olika vis. Således är problemet som de lider av, i stort sett (undantaget fulmediers hjärntvätt), självförvållat, eller hur?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s